Skip to main content
 • Her besøger du det vulkanske højland og vildmarken, hvor du virkelig får set Islands forskelligartede natur. Rejse med rejseleder.

  Islands Vildmark

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

På tværs af Islands vildmark - Rundrejse med guide

Sommertur

Denne omfattende rundrejse i Island fremhæver de naturlige vidundere, de majestætiske landskaber og Islands unikke karakter

Der er så meget at opleve og udforske i Island og her får du en perfekt blanding af kultur- og naturoplevelser.

Idet vi kører i en stor firhjulstrukket bus, har vi mulighed for både at køre ad de klassiske ruter, besøge alle de berømte steder af interesse i Island og køre ind i ubeboede områder, det vulkanske højland og vildmarken, hvor du virkelig får set Islands forskelligartede natur.

Denne rundrejse på tværs af Islands Vildmark er din mulighed for den fulde oplevelse af Island på kun 11 dage. Uanset om det er din første tur til Island eller du tidligere har besøgt landet, vil du blive overvældet af de mange oplevelser, denne tur byder på.

Som vores professionelle chauffør-guide siger, er dette en unik tur af flere grunde:
 • Med max 24 deltagere gør den lille gruppe-størrelse, at gæsterne vil opleve en individuel service, der giver plads og tager hensyn til deres forskellige interesser.
 • Turen består af en basisrute. Derved er der fritid og fleksibilitet til at give turen et ekstra og personligt indhold.
 • Vi kører kun et overskueligt antal kilometer hver dag, hvilket sikrer, at der er tid til afstikkere og god mulighed for at komme ud og opleve Islands varierede natur og få landet rigtigt ind under huden.
 • Turen tilbydes fra det tidspunkt, ​​sneen er smeltet i højlandet og fortsætter ind i det tidlige efterår. På turene i højsæsonen vil du opleve midnatssolen, og på sæsonens sidste ture får du chancen for at se nordlys - Aurora Borealis.Rejseplan

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn - Reykjavik

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn
Ankomst Keflavik Lufthavn og transport til Hotel i Reykjavik via Den Blå Lagune (tilkøb). Middag og frokost er ikke inkluderet.
Læs mere om Den Blå Lagune og se billeder her >>

Dag 2: Thingvellir - Gullfoss - Geysir

Geologiske vidundere på UNESCOs Verdensarvsliste - det berømte Gullfoss - sprudlende gejsere.
Vi begynder med et besøg til nationalparken Thingvellir, stedet for verdens første parlament og naturens juvel. Derefter fortsætter vi til det nærliggende Geysir-område, hvor vi skal se kogende pools og varme kilder. Den mest aktive gejser, Strokkur, skyder vand højt op i luften med få minutters mellemrum. Videre til det smukke Gullfoss (Det Gyldne Vandfald), som er blandt de mest imponerende i Island. Overnatning i Hella området.

Dag 3: Vík - Dyrhólaey – Kirkjubæjarklaustur

Tordnende vandfald - søpapegøjekoloni - sorte sandstrande på sydkysten - lavamarker.
Vi besøger de to klassiske vandfald, Skógafoss og Seljalandsfoss, inden vi nyder den fantastiske udsigt fra Dyrhólaey Næs, hvor tusindvis af søpapegøjer bygger rede om sommeren. Et stop i den maleriske landsby Vík, inden vi krydser Mýrdalssandur’s sletter, der består af aske fra vulkanen Katla. Dagen slutter med at krydse gennem det store Eldhraun lavaområde, den største på jorden siden slutningen af ​​istiden. Overnatning i Kirkjubæjarklaustur området.

Dag 4: Jökulsárlón - Skaftafell

Gletsjersø med isbjerge - Europas største nationalpark - Europas største gletsjer.
Dagen starter med en køretur gennem smukke landskaber mod Vatnajökull-gletsjeren, der er langt den største i Europa. Vi kører mod vulkanen Öræfajökull med Islands højeste punkt, Hvannadalshnjukur. Dagens højdepunkt er Jökulsárlón gletsjersø, hvor store isbjerge flyder i vandet med sit rige fugleliv. En valgfri sejltur blandt isbjergene er mulig. På Svínafellsjökull kan du komme i nærkontakt med en gletsjer. På vejen passerer vi Skaftafell Nationalpark. Overnatning i Kirkjubæjarklaustur området.

Dag 5: Landmannalaugar

Multifarvede bjerge i højlandet - lavamarker – badning i varme kilder - Hekla.
Vi kører ad den primitive Fjallabaksleið-sti til Landmannalaugar, et pragtfuldt område omgivet af farverige bjerge med mulighed for at bade i en naturligt varm geotermisk pool. Denne perle i Islands indre består af dybe dale og skulpturelle, ofte mosagtige bjerge, hvoraf mange er dannet af vulkanudbrud i istiden og byder på en stærk og farverig oplevelse. Overnatning i Thjórsardalur-området.

Dag 6: Sprengisandur

Den øde og ubeboede midte af Island og højlandets ørken.
Opdag skjulte områder af den islandske midte og udforsk det enorme og øde vildnis på ruten gennem Sprengisandur-dalene i højlandet. Sprengisandur er den længste strækning mellem Syd og Nord, og er kun farbar i slutningen af ​​sommermånederne. Vi medbringer vores egen frokost til Nýidalur-hytten inde i Islands midte, da der ikke er nogen spisesteder på ruten. Vi krydser flere floder med jeep’en, da der ikke er broer over floderne på denne barske vejstrækning. Overnatning i Mývatn-området.

Dag 7: Tjörnes - Ásbyrgi - Dettifoss - Mývatn-søen

Gletsjerflod - kløft - Europas mest kraftfulde vandfald - geotermisk aktivitet - rigt fugleliv.
En fuldstændig pakket dag, hvor du vil opleve vidt forskellige landskaber. Vi kører gennem byen Húsavík og rundt på Tjörnes-halvøen, det nordligste punkt på vores rejse. Oplev den fredfyldte hestesko-formede kløft Ásbyrgi Nationalpark, som ifølge myten, er et hovprint efterladt af Sleipner, den nordiske gud Odin’s magiske otte-benede hest. Vi fortsætter til det buldrende Dettifoss, der ligger i det store Jökulsárgljúfur-bjergområde, og som er Europas mest kraftfulde vandfald. Herefter tager vi til det unikke og smukke Mývatn-naturområde, et paradis for naturelskere og ornitologer. På "to do-listen" er solfatara i Hverarönds geotermiske område med sine mærkelige lavaformationer og kratere ved Krafla. Overnatning i Mývatn-området.

Dag 8: Askja - Herdubreid - Víti - Drekagil

I dag besøger vi det imponerende område i Vatnajokull National park, hvor vi oplever de inaktive vulkaner Askja, Herdubreid og Viti. Området er storslået og bærer virkelig præg af de mange vulkanske udbrud gennem århundrederne. Der er mange ligheder mellem området og månens landskab, og på grund af det blev astronauterne fra NASA trænet her før missionerne i 1960 og 1970. Vi vandrer i området og nyder en virkelig flot udsigt, blandt andet over Askja søen og krateret Viti ”Gate to Hell” med dens turkis-farvede sø. Vi kommer også forbi Drekagil ”Dragon Valley”, som er kendt for sit specielle landskab og stenformationer.
Overnatning i Myvatn området

Dag 9: Akureyri - Skagafjörður

Gudernes vandfald - Islands næststørste by - Vikingheste.
Vi starter dagen med at besøge Godafoss (Gudernes vandfald), og fortsætter til Akureyri, Nordislands pulserende hovedstad og det næststørste byområde i Island. Brug lidt tid på egen hånd i Akureyri, som fx et besøg i den fantastiske botaniske have, det geotermiske poolområde, shoppe eller bare slappe af i en lokal café. Vi fortsætter til Skagafjörður-fjordområdet, der er kendt for hesteavl og hjemsted for mange vigtig steder relateret til de klassiske islandske sagaer. Overnatning i Laugarbakki-området.

Dag 10: Hvammstangi - Eiríksstaðir - Snæfellsnes halvøen

Frugtbare landbrugsområder - Leif Eiriksson’s fødested - maleriske fiskerlandsbyer.
Turen fortsætter gennem bølgende marker og på tværs af Laxárdalsheidi-hede til vikingehuset i Eiríksstaðir, Erik den Rødes oprindelige hjem og fødested for hans søn Leifur Eiriksson, to af de mest berømte vikinger i verden. Derefter kører vi gennem nogle små fiskebyer på den nordlige kyst af Snæfellsnes-halvøen. Overnatning i Stykkilsholmur-området.

Dag 11: Snæfellsjökull Nationalpark

Snæfellsjökull - sandstrande – fugleliv på kystklipper - maleriske fiskerlandsbyer.
Vi tilbringer dagen i Snæfellsnes Nationalpark. Vi tager til den legendariske Snæfellsjökull gletscher, der ifølge Jules Verne er indgangen til Jordens indre. Herefter fortsætter vi til den storslåede sorte sandstrand ved Djúpalónssandur. Stop ved den maleriske havnelandsby Arnarstapi med sine storslåede kolonneformede klippeformationer af basalt. Tag på en unik gåtur mellem landsbyerne Arnarstapi og Hellnar, før vi kører til Reykjavik. Overnatning i Reykjavík.

Dag 12: Hjemrejse

Pickup med lufthavnsbus og kørt til lufthavnen. Fly hjem til Denmark.

Obs. - Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier til Island for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie til Island med os, vender tilbage årene efter, da Island har rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Varighed

 • 12 dage / 11 nætter

Højdepunkter

 • Store og små byer

 • Islands højland

 • Varma kilder, Vandfald & sprudlende gejsere

 • Sorte sandstrande, vulkaner & nationalparker

 • Den Gylden Cirkel & Gletsjersøen

 • Valgfrie aktiviteter

Datoer 2024

27.06 - 08.07
04.07 - 15.07
11.07 - 22.07
01.08 - 12.08
22.08 - 02.09

Turen er guidet på Engelsk

Overstregede datoer betyder at det er udsolgt: Kontakt os alligevel og kom på venteliste . Du vil høre fra os straks, hvis der bliver en ledig plads.

Antal Deltagere

Max 24 personer

Indkvartering

Dobbelt-, Trippelt- eller enkeltværelser på hoteller inklusive morgenmad

9 x middag på rundrejsen

Bemærk: Det er muligt at bestille en eller flere ekstra nætter i Reykjavik i forbindelse med rundturen.
Vi anbefaler at man tilkøber aftensmad på turen (Der er det de fleste gør).

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Pris Islands Vildmark

Prisen er pris per person, der deler dbl. værelse

Overnatningstype

Ved 2 pers. i dobbeltværelse

kr. 37.390,- pr person

Ved 3 pers. i trippelt værelse

kr. 34.980,- pr person

Ved 1 pers i enkeltværelse

kr. 45.340,- pr person

Til Top

Send os en forespørgsel på rundrejsen Islands Vildmark!

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:
27.06 - 08.07 | 04.07 - 15.07 | 11.07 - 22.07 | 01.08 - 12.08 | 22.08 - 02.09

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Prisen inkluderer:

 • Lufthavnstransport i Island t/r

 • 11 overnatninger på hotel med morgenmad og privat wc/brusebad

 • 10 dages bustur med chauffør-guide fra / til Reykjavík. NB. guidet på engelsk og etv. fransk

 • 9 x middag på rundrejsen

 • Entré til Erik den Røde-museet (dag 10)

 • Sejltur på Fjallsárlon iblandt isbjerge (dag 4)

 • Sejltur på Fjallsárlon iblandt isbjerge (dag 4)

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter


Valgfrie tilkøb på turen:

 • Adgang og transfer til Den Blå Lagune fra kr. 1.140,- Comfort billet, kr. 1.340,- Premium billett

 • Ekstra overnating i dbl værelse i Reykjavik fra kr. 1.250,-

 • Ekstra overnatning i sgl værelse i Reykjavik fra kr. 2.280,-

 • Hvalsafari Reykjavik eller Akureyri kr. 810,-

 • GeoSea varme kilder kr.430,-

 • Lavagrotte Reykjavik m/transport (kræver ekstra overnatning) kr. 650,-

 • Ridetur Reykjavik m/transport (kræver ekstra overnatning) kr. 950-


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien rundrejser i Island

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Kontakt & Åbningstider

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail

  Om Travel Nord

  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord

  Betingelser

  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Rejsegarantifonden

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord

  Pakkerejser

  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales

  Køb Rejseforsirking

  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie

  Prisgaranti

  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Cookie- & Persondatapolitik

  Her finder du cookie- og persondatapolitik

  Book et Møde

  Book et møde på vores kontor i Fredericia

  Rejseforedrag - Tilmeld

  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia

  Anmeldelser

  Her finder du anmeldelser fra vores kunder