Skip to main content
Guidet busrejse hele vejen rundt om Island. Rejse med rejseleder.

Island Rundt

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Island Rundt - Rundrejse med bus

Sommertur

Der er så meget at opleve og udforske i Island - På turen Island rundt får du set virkelig meget

Denne omfattende tur rundt i Island fremhæver de naturlige vidundere, de majestætiske landskaber og Islands unikke karakter. Dette er en klassisk rundtur, der byder på en perfekt blanding af kultur og natur. Turen er guidet på engelsk.

Bemærk, denne rundtur kører i omvendt rækkefølge fra mange af de andre rundture i Island. Dette er 10 dages tur så det er god tid til at nyde og ikke lige så meget intens kørsel som i mange andre ture. På turen overnatter vi i virkelige gode hoteller (ca. 3* og 4*) Det er meget inkluderet på denne fantastiske rundtur i Island. Island er perfekt destination for naturelskere, og denne tur er ren komfort.Rejseplan

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn - Reykjavik

Ankomst Keflavik Lufthavn og transport til Hotel i Reykjavik via Den Blå Lagune (tilkøb). Frokost og middag er ikke inkluderet. Informationsaften på hotellet, hvor du hører om turen og møder guiderne og andre deltagere på turen.

Mulighed for at tilkøbe entre til  Den Blå Lagune.
Mulighed for at tage på hvalsafaritur fra Reykjavik.

Dag 2: Geysir – Gullfoss – Thingvellir

På dag 2 besøger vi sprudlende gejsere, Gullfoss vandfald og Tingvellir nationalpark
Vi starter dagen med en kort sightseeing i Reykjavik. Fra Reykjavik kommer vi til søen Þingvallavatn, Islands største sø, og Þingvellir Nationalpark, hvor verdens ældste folketing, Altinget, blev etableret i år 930. Området er i dag på UNESCOs verdensarvsliste. videre til det storslåede Gullfoss (Det Gyldne Vandfald). Herfra fortsætter vi til de nærliggende varme kilder i Geysir-området, hvor I bl.a. vil kunne se gejseren "Strokkur" spy kogende vand 30 m op i luften hvert 5 - 10. minut og mudder på kogepunktet bobler til overfladen. Vi ender så dagen i Hveragerdi hvor vi overnatter.

Dag 3: Thjorsárdalur dalen - Skógar – Dyrhólaey - Vík

På dag 3 besøger vi vandfald, en søpapegøjekoloni og sorte sandstrande på sydkysten.
Vi starter med besøg til dalen Tjórsárdalur, hvor vi b.la. kommer til at besøge det berømte vikingehus Stöng. På sydkysten stopper vi for at se de flotte vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss og fortsætter til Dyrhólaey* naturreservat, hvor søpapegøjer har deres reder om sommeren. Dyrhólaey er en halvø, hvorfra man i godt vejr har en fantastisk udsigt mod nord til gletsjeren Mýrdalsjökull, mod øst de sorte lavaformationer, der rager op fra havet, og mod vest den smukke kystlinje mod byen Selfoss. Vi slutter dagens tur i byen Vík, inden der overnattes i området. *Dyrholaey er lukket for adgang i fugleres rugetid fra midten af maj til 25. juni.

Dag 4: Vatnajökull - Skaftafell Nationalpark - Jökulsárlón gletsjersø - Höfn

Vi krydser Eldhraun, et lavabeklædt område i Sydisland. Området blev dannet ved et vulkanudbrud i 1783-84 og dækker i dag 580 km². Herfra fortsætter vi til den lille by Kirkjubæjarklaustur, der tidligere var hjemsted for et katolsk kloster fra det 12. århundrede. Turen fortsætter over den 1000 km² store smeltevandsslette Skeiðarársandur, der ligger mellem gletsjeren Vatnajökull og sydkysten, og videre til Skaftafell Nationalpark. Fortsætter til den betagende Jökulsárlón gletsjerlagune for at se, hvor isbjergene blev dannet. Hele dagen vil der være rig mulighed for at nyde den smukke udsigt til Vatnajökull gletsjeren. Overnatning i Höfn området.

Mulighed at tilkøbe en sejltur på gletjsersøen, hvor du sejler iblandt isbjergene.  Læs mere om seljlturen på gletsjersøen og se billededr her >>
(OBS. skal bestilles på forhånd)

Dag 5: Höfn - de østlige fjorde - Egilsstaðir - Smalle fjorde – stejle bjerge – billedskønne kyststrækninger

Fra Höfn kører vi over højlandspassagen Almannaskarð. Undervejs gør vi et stop, hvor I vil få mulighed for at beundre den storslåede kystlinje. Turen fortsættes til de tårnhøje bjerge, der lodret kaster sig ned i havet og former de smukke østlige fjorde. På Breddalsvik besøger vi mikrobryggeriet Beljandi, hvor vi får smag på deres lækkerier. Overnatning i området nær byen Egilsstaðir.

Dag 6: Området omkring Mývatn-søen

I får mulighed for at udforske det øde Möðrudalsöræfi-højlandsområde på jeres vej mod Mývatnsøen, der venter på jer med sit utroligt rige fugleliv. Søen er også hjemsted for flere arter af ænder end noget andet sted i verden. Vi standser ved Námaskarð-passet, der byder jer velkommen med sine kogende varme mudderkilder og levende farver. Tag jer tid til at udforske området omkring Mývatnsøen, pseudokratere ved Skútustaðir og ikke mindst floden Laxá, der har sit navn pga. den store bestand af vildlaks. Overnatning i Mývatn området

Mulighed at tilkøbe entrebillett til Jardbödin , de fantastiske varme kilder i nordlandet. Læs mere om Jardbödin og se billeder her >>
Mulighed at tilkøbe en ridetur på islandske heste. 1 times ridning i smukke omgivelser.

Dag 7. Godafoss- Akureyri - Siglufjordur

Vi starter dagen med at besøge det storslåede vandfald Goðafoss (gudernes vandfald), derfra kører vi til Akureyri og videre  til halvøen Tröllaskagi til byen Siglufjördur, hvor nogle af Islands flotteste træhuse står. De er blevet nænsomt istandsat til deres oprindelige udseende. Området i området.

På jeres vej til Skagafjörður kører vi mod vest, hvor turen skifter mellem flotte bjerge og smalle bjergpas. I Skagafjörður vil I møde og høre om den unikke islandske hest, der har den specielle 5. gangart "tölt" samt se det flotte hesteshow. Herefter fortsætter jeres tur til byen Blönduós, som ligger på begge sider af floden Blanda. I den populære lakseflod ser I øen Hrútey, der er et beskyttet naturreservat. Kryds Holtavörðuheiði-plateauet via Borgarfjörður-dalen til den smukke by Borgarnes. Overnatning i Borgarnes-området.

Dag 8. Skagafjörður - Borgarnes

Dagen starter med hesteshow i hestenes dal Skagafjordur. Videre til Borgarfjordur hvor vi b.la besøger Grábrjók et vulkansk krater. Derefter til Europas vandrigeste varme kilde Deildartunguhver. Overnatning i området.

Dag 9 . Borgarfjörður - Snæfellsjökull nationalpark - Reykjavík

Vi starter dagen på at køre til halvøen Snæfellsnes hvor den gletsjeren Snæfellsjökull bor. Her nydes også synet af den berømte bjerg Kirkjufell. På turen kommer vi også til at besøge Djúpalons sandur og Arnarstapi hvor mang kan tage flotte billeder. Videre går turen til Reykjavik for den sidste overnatning.

Dag 10. Hjemrejse

Transfer til Keflavik lufthavn

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island før og/eller efter selve rundturen.

Obs. - Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier til Island for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie til Island med os, vender tilbage årene efter, da Island har rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Varighed

 • 10 dage / 9 nætter

Højdepunkter

 • Store og små byer

 • Varma kilder, Vandfald & sprudlende gejsere

 • Sorte sandstrande, vulkaner & nationalparker

 • Den Gylden Cirkel & Gletsjersøen

 • Valgfrie aktiviteter

Datoer 2024

36 pers
07.05 - 16.05
11.06 - 20.06
02.07 - 11.07
16.07 - 25.07
30.07 - 08.08
20.08 - 29.08
17.09 - 26.09
16 pers
30.04 - 09.05
21.05 - 30.05
04.06 - 13.06
18.06 - 27.06
25.06 - 04.07
09.07 - 18.07
23.07 - 01.08
06.08 - 15.08
13.08 - 22.08
27.08 - 05.09
10.09 - 19.09
24.09 - 03.10

Turen er guidet på Engelsk

Overstregede datoer betyder at det er udsolgt: Kontakt os alligevel og kom på venteliste . Du vil høre fra os straks, hvis der bliver en ledig plads.

Antal Deltagere

Max 36 personer

Indkvartering

Dobbelt- eller enkeltværelser på hoteller inklusive morgenmad

5 x middag (2 rettes) på rundrejsen

Bemærk: Det er muligt at bestille en eller flere ekstra nætter i Reykjavik i forbindelse med rundturen.
Vi anbefaler at man tilkøber aftensmad på turen (Der er det de fleste gør).

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Island Rundt

Prisen er pris per person, der deler dbl. værelse

Overnatningstype

Maj
Ved 2 pers. i dobbeltværelse (36 pers. gruppe)

kr. 22.360,- pr person

Maj
Ved enkeltværelse (36 pers. gruppe)

kr. 29.960,- pr person

September
Ved 2 pers. i dobbeltværelse (36 pers. gruppe)

kr. 26.460,- pr person

September
Ved enkeltværelse (36 pers. gruppe)

kr. 37.560,- pr person

Juni, juli, august:
Ved 2 pers. i dobbeltværelse (36 pers. gruppe)

kr. 27.720,- pr person

Juni, juli, august:
Ved enkeltværelse (36 pers. gruppe)

kr. 39.420,- pr person

April & Maj
Ved 2 pers. i dobbeltværelse (16 pers. gruppe)

kr. 27.480,- pr person

April & Maj
Ved enkeltværelse (16 pers. gruppe)

kr. 35.360,- pr person

September
Ved 2 pers. i dobbeltværelse (16 pers. gruppe)

kr. 31.180,- pr person

September
Ved enkeltværelse (66 pers. gruppe)

kr. 42.480,- pr person

Juni, juli, august:
Ved 2 pers. i dobbeltværelse (16 pers. gruppe)

kr. 32.330,- pr person

Juni, juli, august:
Ved enkeltværelse (66 pers. gruppe)

kr. 43.980,- pr person

Til Top

Send os en forespørgsel på rundrejsen Island Rundt

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:
se form

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Prisen inkluderer:

 • Lufthavnstransport i Island t/r

 • 9 overnatninger i dobbelt værelser med morgenmad og privat wc/brusebad på gode ca. 3-4* hoteller.

 • 8 dages guidet tur til/fra Reykjavík - Engelsktalende guide.

 • 5 x middag (2 rettes) + kaffe og te (dag 2,3,5,6,8)

 • Entré til Fridheimar (dag 2)

 • Entré til Stöng vikingehus (dag 3)

 • Entré til mikrobryggeri Beljandi (dag 5)

 • Entré til Herring-Eva Museum (dag 7)

 • Entré Hesteshow i Skagafjörður (dag 8)

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter


Valgfrie tilkøb på turen:

 • Adgang og transfer til Den Blå Lagune fra kr. 1.140,- Comfort billet, kr. 1.340,- Premium billett

 • Ekstra overnating i dbl værelse i Reykjavik fra kr. 1.250,-

 • Ekstra overnatning i sgl værelse i Reykjavik fra kr. 2.280,-

 • Hvalsafari Reykjavik eller Akureyri kr. 810,-

 • Lavagrotte Reykjavik m/transport (kræver ekstra overnatning) kr. 650,-

 • Ridetur Reykjavik m/transport (kræver ekstra overnatning) kr. 950-


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien rundrejser i Island

Nordlysets land
Island Rundt
Island Cirkel
Skjulte Kræfter & Nordlyset
Det magiske sydIsland
Den Store Rundrejse
Islands Vildmark
Island Grand Tur
Vinter Nordlystur

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder