Skip to main content
Rundrejse Island - Hele vejen rundt inkl. Vestfjordene. Rejse med rejseleder.

Island Grand Tur

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Island Grand tur - kvalitets rundrejse i Island

Sommertur

Rundrejse med guide hele Island rundt, inkl. Snæfellsnes og Vestfjordene

Rundrejse i Island hvor du udforsker områder som er uberørte af de fleste turister! Her er MEGET inkluderet!

Oplev den spektakulære og utæmmede skønhed i den islandske natur, betagende landskaber og en unik islandsk historie og kultur. Her vil du udforske både mange af de kendte seværdigheder i Island, men også afsides områder som mange besøgende aldrig oplever. Island Grand Tur tager dig på en uforglemmelig rejse på rundturen i Island, samt ud på Snæfellsnes halvøen og de magiske Vestfjorde. Turen indeholder alt det bedste, som landet har at byde på. Hver dag bliver en kombination af busrundture, lette vandreture, behagelige eventyr og udforskning af den islandske kultur og historie. På rundturen vil vi overnatte på charmerende gæstehuse, gårde og turist-klasse hoteller, hvor mange af dem er placeret i fantastiske omgivelser.

Højdepunkter og oplevelser:

• Guided tur rundt i Island, inklusiv Snæfellsnes halvøen og Vestfjordene
• Udforsk 3 nationalparker
• Dynjandi vandfald, valgt til at være ”det smukkeste vandfald i Island” af den Islandske befolkning
• Færgetur til Vestfjordene
• Et besøg i en lavagrotte
• Bad i Mývatn Natur bade
• Bådtur mellem flydende isbjerge på Jökulsárlón Gletsjer Lagune
• Oplev autentisk islandsk kultur, besøg små lokale museer og tag et billede med en Islandsk hest
• Se flere havfugle end nogensinde før
• Hvalsafari og havfiskeri tur i Eyjafjörður fjord
• må grupper, max 20 personerRejseplan

Dag 1: Ankomst til Island

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn
Ankomst Keflavik Lufthavn og transport til Hotel i Reykjavik via Den Blå Lagune (tilkøb). Frokost og middag er ikke inkluderet. Hvis tiden er til det, kan du udforske den islandske hovedstad på egen hånd.

Mulighed for at tilkøbe entre til Den Blå Lagune. Læs mere om den Blå Lagune her >>
Mulighed for at tage på hvalsafaritur fra Reykjavik. Book hvalsafari på forhånd her >>

Dag 2: Den Gyldne Cirkel

I dag ser vi de klassiske seværdigheder i Den Gyldne Cirkel. Vi starter med et besøg til et geotermisk opvarmet drivhus for at se hvordan islændingene gror tomater. Ved siden af drivhuset vil vi kunne tage billeder med en islandsk hest og lære om deres unikke kvaliteter og historie. Næste stop er det smukke, dobbelte vandfald Gullfoss. Dernæst vil vi gå igennem det geotermisk aktive område Geysir, hvor gejseren Strokkur spyr kogende vand op til 25 meter, hvert 5-10 min. Det næste stop er Þingvellir Nationalpark, hvor det gamle vikingeparlament var, og som i dag befinder sig på UNESCOs verdensarvsliste. Området befinder sig mellem to tektoniske plader, som langsomt bevæger sig væk fra hinanden. Dette skaber et helt enestående landskab med dramatiske sprækker, søer, åer og kløfter. Vi fortsætter vores rejse langs den smukke Hvalfjörður fjord. Overnatning i Borganes området. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 3: Snæfellsnes halvøen og færgetur til Vestfjordene

I dag udforsker vi Snæfellsnes halvøen ud for Islands vestkyst. En robust bjergkæde løber langs midten af halvøen og ender ude i den majestætiske Snæfellsjökull gletsjer, en mystisk kegleformet stratovulkan. Vi kører rundt på halvøen, igennem lavamarker, langs havet med mange fantastiske foto muligheder. Vi stopper ved populære stop i Snæfellsness Nationalpark, hvor vulkankratere, lavafloder, iskapper, fjorde, sandstrande og høje kløfter har været med til at forme landskabet. Næste del af turen går ind under jorden under Snæfellsjökull gletsjer. Her kommer vi 35 meter under jorden igennem den 200 meter lang lavagrotte, Vatnshellir. Om eftermiddagen tager vi Færgen Baldur fra Stykkishólmur til Brjánslækur på Vestfjordene. På vores 2,5 times sejltur over Breiðafjörður fjord, vil vi passere smukke øer og få en fantastisk udsigt til Snæfellsjökull gletsjer. Overnatning i Patreksfjörður. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 4: Islands vestligste punkt

Vi følger kystlinjen og stopper ved folke- og transportmuseet i Hnjótur. Vi fortsætter igennem den let befolkede landsdel med urørt natur, til fugleklipperne Látrabjarg, som også er det vestligste punkt af Island og Europa. Her vil vi kunne se et rigt nordisk fugleliv og se søpapegøjer og mange andre havfuglearter. Látrabjarg er et af de steder hvor man kan komme virkelig tæt på de mange havfugle. Selvom du ikke er så interesseret i fuglekiggeri vil dette blive en oplevelse for livet at se de tusindvis at fugle helt tæt på. Hvis vejret og vejforholdene tillader det, tager vi til Rauðisandur strand. Her oplever vi forskellige nuancer af gul, orange og rød på den 10 km lange strand. Dette er også hjemmet for mange havfugle og sæler. Overnatning i Patreksfjörður. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 5: De smukke Vestfjorde

Vi fortsætter vores rejse over bjergene og langs de sceniske fjorde til fjorden Arnarfjörður, som er omringet af høje bjerge. I Fjorden kommer vi forbi vandfaldet Dynjandi, som er blevet valgt som landets smukkeste vandfald, af den islandske befolkning. Vi kører videre langs de smukke sydlige Vestfjorde til vores næste overnatning. Overnatning i Búðardalur. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 6: Mod Island nord

Om morgenen kører vi væk fra de store veje for at opleve efterladte gårde, små landsbykirker og de islandske heste. I Haukadalur er der en meget fin replika af Erik den rødes gård, hvor der i dag befinder sig et vikingemuseum. Landskabet er domineret af bjerge, åer, dale, hav og åbne sletter. Vi fortsætter mod nord igennem det fertile fjordlandskab. Vores næste stop er Glaumbær, en af Islands smukkeste tørv gårde og folkemuseum. Om aften når vi den charmerende by Akureyri, nordlandets hovedstad. Overnatning i Akureyri. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 7: Islands nordligste by – Hvalsafari og havfiskeri

Vi oplever den fantastiske natur på vej til Siglufjörður, Islands nordligste by. På vejen passerer vi små fiskeribyer og stopper ved en efterladt dal, som selv de fleste islændinge aldrig har set. Inkluderet er entré til sildemuseet i Siglufjörður, som er Islands største maritime museum og det eneste islandske museum til at vinde European Museum Award. Om eftermiddagen tager vi på hvalsafari i 2-3 timer i Eyjafjörður fjord. Her er der en succesrate på 99% for at se hvaler! Overnatning i Akureyri. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 8: Geologiske vidundere og naturbade

Vi starter ved det majestætiske vandfald Goðafoss, gudernes vandfald, og fortsætter til Mývatn søen. Mývatn området er kendt for sit rige fugleliv og sit utrolige vulkanske lavalandskab. Vi vil se Pseudokratere, gå en tur i de mystiske lavafelter i Dimmuborgir, se Hverfjall, udforske de varme kilder ved Námaskarð og tage til eksplosionskratersøen Víti i Krafla. Om eftermiddagen kan vi slappe af i Mývatn natur bade. Overnatning i nærheden af Mývatn. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 9: Østislands hemmelighed

Vi tager til Dettifoss vandfald, Europas mest kraftige vandfald. Vi fortsætter øst igennem det bare og nogle gange øde landskab. Vi stopper ved Möðrudalur, som er den højeste højde for beboelse i hele Island, ved 469 m over havet. Vi besøger den håndbyggede kirken ved gården, som blev bygget af den tidligere gårdejer, i minde om sin afdøde kone i 1949. Vi udforsker derefter videre østfjordene og de små landsbyer undervejs. Her vil vi opleve den rå og farverige natur på østfjordene i Island. Overnatning i Borgarfjörður Eystri. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 10: Fjorde, gletsjere og gletsjerlagune

I dag kan vi nyde det dramatiske fjordlandskab og små fiskeribyer langs de tvistede veje på østfjordene. Vi stopper ved Petras stenkollektion. Petra samlede sin skat af forskellige sten, krystaller, zeolitter, kvarts og mange flere over 80 år, hvilket udgør den fascinerende kollektion i dag. Om eftermiddagen ser vi Vatnajökull, Europas største gletsjer. Her stopper vi også ved den magiske Jökullsárlón gletsjer lagune, for at tage en sejltur mellem de store flydende isbjerge. Næste stop er den sorte sandstrand også kaldet ”diamantstranden”. Overnatning i nærheden af Skaftafell. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 11: Vatnajökull Nationalpark og sydkysten

I dag besøger vi Vatnajökull Nationalpark, som dækker omkring 14% af Island, hvilket gør det til Europas andenstørste nationalpark. Vi udforsker Skaftafell området og kommet tæt på en af de mange gletsjertunger i området. Vi krydser en sandet ørken og kører langs sydkysten, imellem havet, rå bjerge, gletsjere og vandfald. Vi går en kort tur på den sorte sandstrand ved fugleklipperne i byen Vík. Næste stop er Skógafoss vandfald, som er en af de mange ”must-see” seværdighed i Sydisland. Vandet som falder ned mod jorden, og skaber ofte smukke regnbuer, hvilket gør dette til en magisk oplevelse. Efter Skógafoss tager vi til Seljalandsfoss vandfald, hvor man kan følge en lille sti hele vejen ind under og rundt og vandfaldet. Her er det en god ide at have en regnjakke og gode sko så man ikke glider. Næste stop på turen er Lava Center i Hvolsvöllur, hvor vi vil lære mere om vulkanudbrud og Islands dannelse. Vi kører nu tilbage til Reykjavik og spiser en farvelmiddag sammen på en lokal restaurant. Overnatning i Reykjavik. Farvelmiddag og morgenmad inkluderet.

Dag 12: Reykjavik - Keflavik Lufthavn

Morgenmad på hotellet. Bustransport til lufthavnen.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og evt. andre aktiviteter i Island før og/eller efter selve rundturen.

Obs. - Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Hvorfor købe turen hos Travel Nord?

Travel Nord har rigtig god kundeservice, og 5 stjerner på trustpilot
Du er dækket af Den Danske Rejsegarantifond med hele rejsen
Du Sparer 5% på aktiviteter på island-aktiviteter.dk

Varighed

 • 12 dage / 11 nætter

Højdepunkter

 • Reykjavik, fiskebyer, gamle bygninger, kultur og museer

 • De vilde Vestfjorde

 • Varme kilder

 • Vandfald og sprudlende gejsere

 • Sorte sandstrande, vulkaner, gletsjere & søer

 • Nationalparke

 • Valgfrie aktiviteter

Datoer 2024

20.05 - 31.05
03.06 - 14.06
17.06 - 28.06
01.07 - 12.07
15.07 - 26.07
29.07 - 09.08
12.08 - 23.08
26.08 - 06.09

Bemærk: Turen er guidet på Engelsk.

Overstregede datoer betyder at det er udsolgt: Kontakt os alligevel og kom på venteliste . Du vil høre fra os straks, hvis der bliver en ledig plads.

Antal deltagere

Max 20 personer

Indkvartering

10 nætters overnatning på hoteller inklusive morgenmad
10 x 3-rettes aftensmad

Bemærk: Det er muligt at bestille en eller flere ekstra nætter i Reykjavik i forbindelse med rundturen

Billeder fra turen:

Island har nogle af verdens mest unikke og spektakulære naturfænomener, heriblandt nordlys, vulkaner, gejsere, vandfald og gletsjere. Island er på mange måder ligesom at træde ind i et eventyrland, hvor oplevelserne ofte overgår ens egen fantasi.

Pris Island Grandtur

Prisen er pris per person, der deler dbl. værelse

Overnatningstype

Ved dobbelt- & trippelt værelse

kr. 39.980,- pr person

Ved enkelt værelse

kr. 49.920,- pr person

Til Top

Send os en forespørgsel på rundrejsen Island Grandtur!

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:
20.05 - 31.05 | 03.06 - 14.06 | 17.06 - 28.06 | 01.07 - 12.07 | 15.07 - 26.07 | 29.07 - 09.08 | 12.08 - 23.08 | 26.08 - 06.09

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Prisen inkluderer:

 • Lufthavnstransport t/r

 • 11 Overnatninger i dobbeltværelser med morgenmad og privat wc/brusebad

 • 10 dage guided tur med engelsktalende guide

 • 10x 3-retter aftensmad

 • Besøg 3 nationalparker

 • Besøg i Lava grotte på Snæfellsnes

 • Færgetur til Vestfjordene

 • Entre til Folke- og transportmuseet ved Hnjótur

 • Besøg til Erik den Rødes gård

 •  Besøg i Geotermisk drivhus og hestestald

 • Entré til sildemuseum

 • Hvalsafari og havfiskeri i Eyjafjörður fjord

 • Entré til Mývatn natur bade, inklusiv håndklæde

 • Besøg til Petras sten kollektion

 • Bådtur på Jökulsárlón gletsjer lagune

 • Entre til Lava Center museum

 • Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)

 • Mad og drikkevarer udover nævnt i programmet

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Op til fire gange om ugen.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien rundrejser i Island

Island Rundt
Island Grand Tur
Islands Vildmark
Den Store Rundrejse
Skjulte Kræfter & Nordlyset
Vinter Nordlystur
Nordlysets land
Island Cirkel
Det magiske sydIsland

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder