Kontakt

Specialister i rejser til Island og Færøerne

Har du brug for rådgivning til valg af tur til Island eller Færøerne, så er vi klar til at hjælpe dig. Ring til vores salgsafdeling, send os en e-mail eller kom forbi vores kontor i Frederecia. Vi glæder os at høre fra dig.

tel  2398 8200

Telefontid:
Mandag - fredag kl. 08.00 - 18.00
Lørdag - søndag kl. 10.00 - 14.00

Kontorets åbningstid:
Mandag - torsdag kl: 09:00 - 16:00
fredag kl: 9:00 - 14:00

Travel Nord ApS
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia

envelop  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1000 tegn tilbage
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger

tel   (+45) 2398 8200

  • Info-Pakkerejser Island
    pakkerejser Island

    Pakkerejser Island

    Spændende pakkerejser til Island
  • Info
  • Pakkerejser Island

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Pakkerejser Island

Fordel ved at købe en pakkerejse til Island

Pakkerrejser til Island er perfekt for dig, der gerne vil opleve eventyrlige Island, uden at skulle bekymrer dig om bookninger, fly og billetter. Hos Travel Nord har vi sammensat spændende pakkerejser til Island, hvor du kun skal koncentrere dig om at nyde Islands smukke natur og gæstfrie kultur. Island har mange ting at byde på, men specielt oplevelsesrigt er Islands smukke natur. Den byder på varme kilder, sprudlende gejsere, kraftige vandfald, høje fjelde, flotte dale og meget mere. Vi garanterer dig naturoplevelser ud over det sædvandlige på vores pakkerejser til Island.

Kulturoplevelser på Island:

Island er ikke kun naturoplevelser. Island har en rig kultur fyldt med traditioner, der stammer helt tilbage til vikingetiden. Island byder på store byer, der indeholder alt, hvad en storby skal indeholde. Her kan du gå på oplevelse i teateret, butikkerne eller nyde den lækre lokale mad. Helt autentisk er et besøg i en af de små fiskebyer, hvor indbyggerne ofte har gode historier at fortælle. Du vil på vores pakkerejser til Island opleve en stor gæstfrihed fra det Islandske folk, der gerne byder på delikatesser, fremstillet af den vilde natur. Vil du have en uforglemmelig rejse, så er pakkerejser til Island et oplagt valg.

Når du køber en pakkerejse er du altid forsikret af Rejsegarantifonden. Læs mere om Rejsegarantifonden ved køb af en pakkerejse.