Skip to main content
  • Her finder du cookie- og persondatapolitik

    Cookie- & Persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik

Cookiepolitik

  • Introduktion

    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

  • Cookies

    Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
    Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

    Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

  • Personoplysninger

    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

  • Sikkerhed

    Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

  • Formål

    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

  • Periode for opbevaring

    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

  • Videregivelse af oplysninger

    Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter.

  • Indsigt og klager

    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

  • Udgiver

    Websitet ejes og publiceres af:

    Travel Nord ApS
    Videnpark Trekantområdet
    Vesterballevej 5
    7000 Fredericia
    tel. 2398 8200
    Email. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Persondatapolitik

  • Introduktion

    Her kan du læse hvordan og hvorfor vi anvender dine data, og hvordan du kan gøre indsigelse, hvis du ikke ønsker, at vi behandler oplysninger om dig.

    Når du ønsker efter et rejsetilbud hos Travel Nord, sender os en forespørgsel, deltager i møder, projekter, besøger vores hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbrev, arrangementer, indsamler Travel Nord oplysninger om dig.

    Dataansvarlig
    Travel Nord ApS (CVR. 34878633), Vesterballevej 5, 7000 Fredericia. Tlf. 2398 8200, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hvilke oplysninger har vi, og hvor har vi dem fra?

    Hos Travel Nord er det i høj grad relationer og direkte kontakt mellem os og dig, som skaber værdi. Vi registrerer derfor dine personlige oplysninger når du fx har været i kontakt med os som et led i at du/din gruppe/skole/virksomhed ønsker et tilbud på en rejse; har deltaget i et arrangement eller et møde hos os.

    Det vil som udgangspunkt være dig selv, som leverer oplysningerne til os via fx kontaktformular (forespørgsler) eller ifm. mødebooking/arrangementer/messer. I nogle få tilfælde får vi dine oplysninger fra din virksomheds hjemmeside, eller via en henvisning fra tredjepart.

    Vi registrerer følgende oplysninger om dig:
    Navn
    Adresse
    E-mailadresse
    Telefonnummer
    Evt. fødselsdato (fx i forbindelse af booking af flybillett), andre personlige oplysninger i forbindelse med booket service (kan fx være skostørrelse eller serønsker af måltider v/vegan/allergi), arrangements- eller mødedeltagelse hos os, når du benytter vores hjemmeside, indsamler vi desuden oplysninger som fx den browser du benytter, din IP-adresse og hvilke under-sider du besøgte. Du kan læse mere om, hvordan vi indsamler disse oplysninger i vores Cookiepolitik.

  • Hvordan benytter vi dine oplysninger, og hvorfor?

    Travel Nord arrangerer rejser og vi har brug for dine (kontakt)oplysninger, for at kunne yde denne service, booking og vejledning.

    Vi benytter dine oplysninger til at sikre, at vi kan følge op på aftaler, planlægge og booke ture og rejser, sende dig relevant materiale i form af vouchers, nyhedsbreve eller invitationer til deltagelse i arrangementer mm. Endvidere benytter vi dine oplysninger ifm. evaluering af vores arbejde, fx i form af spørgeskemaer udsendt efter rejsen/turen.

    Såfremt du har foretaget et køb eller solgt en ydelse til os, benytter vi desuden dine oplysninger i vores bogholderi til at behandle din ordre; afsende/modtage faktura og modtage/foretage bookinger og betalinger mm.

  • Hvem deler vi dine oplysninger med, og hvorfor?

    Travel Nord sælger eller videregiver som udgangspunkt ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi har indgået databehandleraftaler med vores leverandører af de IT-systemer, som vi benytter til behandling af dine oplysninger, fx vores økonomisystem (ift. fakturering), vores CRM-system (ift. registrering af oplysninger).

    Ifm. deltagelse i rejser/ture/arrangementer deler vi oplysninger om deltagere med vores operatører, fx flyselskaber, hoteller, biludlejningsfirmaer, udelukkende for at yde den bookede service/rejse.

    Dine oplysninger kan også videregives til offentlige myndigheder, hvor dette tillades eller kræves i henhold til lovgivningen.

    Ved nogle arrangementer(fx messer og infomøder vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Travel Nords hjemmesider og sociale medier

  • Dine rettigheder

    Som registreret har du iflg. lovgivningen en række rettigheder ift. hvordan dine personlige oplysninger benyttes:

    Oplysningspligt – vi skal fortælle dig at vi behandler dine oplysninger.
    Indsigtsret – du har ret til at se hvilke oplysninger vi behandler om dig.
    Ret til berigtigelse – du har ret til at få opdateret oplysninger om dig.
    Ret til sletning – du har ret til at vi sletter de oplysninger vi behandler om dig.
    Ret til begrænsning af behandling – du har ret til at vi helt eller delvist ophører med at behandle data om dig.
    Underretningspligt i forbindelse med berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling – du har ret til at vide hvis der sker brud på datasikkerheden.
    Ret til dataportabilitet – du har ret til at få en kopi af de data vi behandler om dig.
    Ret til indsigelse – du har ret til at gøre indsigelse mod en specifik behandling vi foretager med dine data.
    Ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering - du har ret til ikke at blive underlagt en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, som har retsvirkning eller på tilsvarende vis betydeligt påvirker dig.
    Såfremt du ønsker at udøve ovenstående rettigheder, kan du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

  • Generel sikkerhed

    Vi har foretaget en lang række sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger. Vi gemmer kun dine oplysninger i den periode, som det kræves for at kunne levere de ydelser, du ønsker, og til de formål, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik og til andre juridiske formål, hvortil vi er forpligtede til at gemme oplysningerne. Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige til disse formål. Vi har indgået databehandleraftaler med alle de databehandlere vi benytter, for at sikre os at dine oplysninger behandles forsvarligt.

  • Kontakt os

    Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller til vores håndtering af personlige oplysninger i øvrigt, er du velkommen til at kontakte os:

    Travel Nord ApS
    Vesterballevej 5
    7000 Fredericia
    tel. 2398 8200
    Email. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Hvordan bestiller jeg rejsen?

Under hver enkel tur er der en knap "Bestil/forespørg" hvor man kan forespørge om et uforpligtende tilbud

Du kan også kontakte os:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2398 8200

Mød os på Social media

Nyttig info

Cookie- & Persondatapolitik form

Her finder du cookie- og persondatapolitik

Kontakt & Åbningstider

Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail

Om Travel Nord

Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab

FAQ

Ofte stillede spørgsmål Travel Nord

Betingelser

Her finder du vores vilkår og betingelser

Rejsegarantifonden

Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord

Pakkerejser

Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales

Køb Rejseforsirking

Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie

Prisgaranti

Travel Nord har konkurrencedygtige priser

Cookie- & Persondatapolitik

Her finder du cookie- og persondatapolitik

Book et Møde

Book et møde på vores kontor i Fredericia

Rejseforedrag - Tilmeld

Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia

Anmeldelser

Her finder du anmeldelser fra vores kunder