tel   (+45) 2398 8200

  • Rundrejser-island-Vildmark
    Islands natur

    På tværs af Islands vildmark

    Her besøger du det vulkanske højland og vildmarken, hvor du virkelig får set Islands forskelligartede natur.

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rundturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

På tværs af Islands vildmark - Rundrejse med bus

Denne omfattende rundrejse i Island fremhæver de naturlige vidundere, de majestætiske landskaber og Islands unikke karakter

12 dage - 11 nætter

Der er så meget at opleve og udforske i Island og her får du en perfekt blanding af kultur- og naturoplevelser.

Idet vi kører i en stor firhjulstrukket bus, har vi mulighed for både at køre ad de klassiske ruter, besøge alle de berømte steder af interesse i Island og køre ind i ubeboede områder, det vulkanske højland og vildmarken, hvor du virkelig får set Islands forskelligartede natur.

Denne rundrejse på tværs af Islands Vildmark er din mulighed for den fulde oplevelse af Island på kun 11 dage. Uanset om det er din første tur til Island eller du tidligere har besøgt landet, vil du blive overvældet af de mange oplevelser, denne tur byder på.

Som vores professionelle chauffør-guide siger, er dette en unik tur af flere grunde:
4pxkassi Med max 24 deltagere gør den lille gruppe-størrelse, at gæsterne vil opleve en individuel service, der giver plads og tager hensyn til deres forskellige interesser.
4pxkassi Turen består af en basisrute. Derved er der fritid og fleksibilitet til at give turen et ekstra og personligt indhold.
4pxkassi Vi kører kun et overskueligt antal kilometer hver dag, hvilket sikrer, at der er tid til afstikkere og god mulighed for at komme ud og opleve Islands varierede natur og få landet rigtigt ind under huden.
4pxkassi Turen tilbydes fra det tidspunkt, ​​sneen er smeltet i højlandet og fortsætter ind i det tidlige efterår. På turene i højsæsonen vil du opleve midnatssolen, og på sæsonens sidste ture får du chancen for at se nordlys - Aurora Borealis.

se priser1

 

Gejser Island
Skogafoss
Dyrholaey Island
Geosea Island
Geysir Island
Gletsjerlagunen Island
Godafoss Vandfald Island
Hafragilsfoss Dettifoss Island
Island Landmannalaugar
Island Vildmark
Myvatn
Reynisdrangar Island
Reynisfjara Island
Stykkisholmur
Svartifoss Island

Dag til dag-beskrivelse

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn
Ankomst Keflavik Lufthavn og transport til Hotel i Reykjavik via Den Blå Lagune (tilkøb). Middag og frokost er ikke inkluderet.
Læs mere om Den Blå Lagune og se billeder her >>

Dag 2: Thingvellir - Gullfoss - Geysir
Geologiske vidundere på UNESCOs Verdensarvsliste - det berømte Gullfoss - sprudlende gejsere.
Vi begynder med et besøg til nationalparken Thingvellir, stedet for verdens første parlament og naturens juvel. Derefter fortsætter vi til det nærliggende Geysir-område, hvor vi skal se kogende pools og varme kilder. Den mest aktive gejser, Strokkur, skyder vand højt op i luften med få minutters mellemrum. Videre til det smukke Gullfoss (Det Gyldne Vandfald), som er blandt de mest imponerende i Island.  Overnatning i Hella området.

Dag 3: Vík - Dyrhólaey – Kirkjubæjarklaustur
Tordnende vandfald - søpapegøjekoloni - sorte sandstrande på sydkysten - lavamarker.
Vi besøger de to klassiske vandfald, Skógafoss og Seljalandsfoss, inden vi nyder den fantastiske udsigt fra Dyrhólaey Næs, hvor tusindvis af søpapegøjer bygger rede om sommeren. Et stop i den maleriske landsby Vík, inden vi krydser Mýrdalssandur’s sletter, der består af aske fra vulkanen Katla. Dagen slutter med at krydse gennem det store Eldhraun lavaområde, den største på jorden siden slutningen af ​​istiden. Overnatning i Kirkjubæjarklaustur området.

Dag 4: Jökulsárlón - Skaftafell
Gletsjersø med isbjerge - Europas største nationalpark - Europas største gletsjer.
Dagen starter med en køretur gennem smukke landskaber mod Vatnajökull-gletsjeren, der er langt den største i Europa. Vi kører mod vulkanen Öræfajökull med Islands højeste punkt, Hvannadalshnjukur. Dagens højdepunkt er Jökulsárlón gletsjersø, hvor store isbjerge flyder i vandet med sit rige fugleliv. En valgfri sejltur blandt isbjergene er mulig. På Svínafellsjökull kan du komme i nærkontakt med en gletsjer. På vejen passerer vi Skaftafell Nationalpark. Overnatning i Kirkjubæjarklaustur området.

Dag 5: Landmannalaugar
Multifarvede bjerge i højlandet - lavamarker – badning i varme kilder - Hekla.
Vi kører ad den primitive Fjallabaksleið-sti til Landmannalaugar, et pragtfuldt område omgivet af farverige bjerge med mulighed for at bade i en naturligt varm geotermisk pool. Denne perle i Islands indre består af dybe dale og skulpturelle, ofte mosagtige bjerge, hvoraf mange er dannet af vulkanudbrud i istiden og byder på en stærk og farverig oplevelse. Overnatning i Thjórsardalur-området.

Dag 6: Sprengisandur
Den øde og ubeboede midte af Island og højlandets ørken.
Opdag skjulte områder af den islandske midte og udforsk det enorme og øde vildnis på ruten gennem Sprengisandur-dalene i højlandet. Sprengisandur er den længste strækning mellem Syd og Nord, og er kun farbar i slutningen af ​​sommermånederne. Vi medbringer vores egen frokost til Nýidalur-hytten inde i Islands midte, da der ikke er nogen spisesteder på ruten. Vi krydser flere floder med jeep’en, da der ikke er broer over floderne på denne barske vejstrækning. Overnatning i Mývatn-området.

Dag 7: Tjörnes - Ásbyrgi - Dettifoss - Mývatn-søen
Gletsjerflod - kløft - Europas mest kraftfulde vandfald - geotermisk aktivitet - rigt fugleliv.
En fuldstændig pakket dag, hvor du vil opleve vidt forskellige landskaber. Vi kører gennem byen Húsavík og rundt på Tjörnes-halvøen, det nordligste punkt på vores rejse. Oplev den fredfyldte hestesko-formede kløft Ásbyrgi Nationalpark, som ifølge myten, er et hovprint efterladt af Sleipner, den nordiske gud Odin’s magiske otte-benede hest. Vi fortsætter til det buldrende Dettifoss, der ligger i det store Jökulsárgljúfur-bjergområde, og som er Europas mest kraftfulde vandfald. Herefter tager vi til det unikke og smukke Mývatn-naturområde, et paradis for naturelskere og ornitologer. På "to do-listen" er solfatara i Hverarönds geotermiske område med sine mærkelige lavaformationer og kratere ved Krafla. Overnatning i Mývatn-området.

Dag 8: Askja - Herdubreid - Víti - Drekagil
I dag besøger vi det imponerende område i Vatnajokull National park, hvor vi oplever de inaktive vulkaner Askja, Herdubreid og Viti. Området er storslået og bærer virkelig præg af de mange vulkanske udbrud gennem århundrederne. Der er mange ligheder mellem området og månens landskab, og på grund af det blev astronauterne fra NASA trænet her før missionerne i 1960 og 1970. Vi vandrer i området og nyder en virkelig flot udsigt, blandt andet over Askja søen og krateret Viti ”Gate to Hell” med dens turkis-farvede sø. Vi kommer også forbi Drekagil ”Dragon Valley”, som er kendt for sit specielle landskab og stenformationer.
Overnatning i Myvatn området

Dag 9: Akureyri - Skagafjörður
Gudernes vandfald - Islands næststørste by - Vikingheste.
Vi starter dagen med at besøge Godafoss (Gudernes vandfald), og fortsætter til Akureyri, Nordislands pulserende hovedstad og det næststørste byområde i Island. Brug lidt tid på egen hånd i Akureyri, som fx et besøg i den fantastiske botaniske have, det geotermiske poolområde, shoppe eller bare slappe af i en lokal café. Vi fortsætter til Skagafjörður-fjordområdet, der er kendt for hesteavl og hjemsted for mange vigtig steder relateret til de klassiske islandske sagaer.  Overnatning i Laugarbakki-området.

Dag 10: Hvammstangi - Eiríksstaðir - Snæfellsnes halvøen
Frugtbare landbrugsområder - Leif Eiriksson’s fødested - maleriske fiskerlandsbyer.
Turen fortsætter gennem bølgende marker og på tværs af Laxárdalsheidi-hede til vikingehuset i Eiríksstaðir, Erik den Rødes oprindelige hjem og fødested for hans søn Leifur Eiriksson, to af de mest berømte vikinger i verden. Derefter kører vi gennem nogle små fiskebyer på den nordlige kyst af Snæfellsnes-halvøen. Overnatning i Stykkilsholmur-området.

Dag 11: Snæfellsjökull Nationalpark
Snæfellsjökull - sandstrande – fugleliv på kystklipper - maleriske fiskerlandsbyer.
Vi tilbringer dagen i Snæfellsnes Nationalpark. Vi tager til den legendariske Snæfellsjökull gletscher, der ifølge Jules Verne er indgangen til Jordens indre. Herefter fortsætter vi til den storslåede sorte sandstrand ved Djúpalónssandur. Stop ved den maleriske havnelandsby Arnarstapi med sine storslåede kolonneformede klippeformationer af basalt. Tag på en unik gåtur mellem landsbyerne Arnarstapi og Hellnar, før vi kører til Reykjavik. Overnatning i Reykjavík.

Dag 12: Hjemrejse
Pickup for fly hjem til Denmark.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person

4pxkassi I dobbelt værelse kr. 32.490,- ved 2 pers. i dobbeltværelse
4pxkassi I tre persones værelse kr. 35.840,- ved 3 pers. i trippeltværelse
4pxkassi I enkelt værelse kr. 41.430,- ved 1 pers. i enkeltværelse

prisen inkluderer
4pxkassi Lufthavnstransport i Island t/r
4pxkassi 12 Dage i alt. 10 dages bustur med chauffør-guide fra / til Reykjavík. NB. guidet på engelsk og etv. fransk
4pxkassi Overnatning 2 nætter i Reykjavik m / morgenmad, værelse med eget bad/toilet og 9 nætter på rundrejsen inkl. morgenmad og værelse med eget bad/toilet
4pxkassi 9 x middag på rundrejsen
4pxkassi Entré til Erik den Røde-museet (dag 10)
4pxkassi Sejltur på Fjallsárlon iblandt isbjerge (dag 4)
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

Valgfrit
4pxkassi Adgang og transfer til Den Blå Lagune fra kr. 940- (juni/juli/august)
4pxkassi GeoSea kr.430,-

Tilkøb under turen, købes hos Travel Nord

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r. (Turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer vores kunde til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Mad og drikkevarer udover nævt i rejsebeskrivelsen

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi NB Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN