tel   (+45) 2398 8200

  • Vinter Nordlystur Island
    Island nordlys

    Vinter Nordlystur i Island

    BestSeller vintertur med op til 98% chance for at se nordlys!

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Vælg Dato Gruppestørrelse på 45 pax
Vælg Dato Gruppestørrelse på 16 pax
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Island Nordlys - Vinter Nordlystur

Vores bedstsælgende vinter gruppetur til Island, med op til 98% chance for at se nordlys!

8 dage - 7 nætter

Island og Nordlys. Udforsk det bedste, som det vestlige og sydlige Island har at tilbyde. Gå på opdagelse i den Gyldne Cirkel, Snæfelsnes halvøen, Den Blå Lagune, Jökulsárlón Gletsjer Lagunen og de sorte lava strande. Bestig en vulkan, tag på en bådtur i en smuk fjord, gør hold ved en haj avler, mød de Islandske heste, besøg græstørv gårde og kirker og meget, meget mere. Der findes en valgfri isgrotte tur ved Vatnajökull gletsjeren fra midt November til midten af Marts og en valgfri bådtur fra Reykjavík hvor man kan se nordlys. Vores nordlys ture er lavet på en sådan måde, at de indeholder de største seværdigheder i Island, og stræber efter at maksimere chancerne for at se nordlys, eftersom 6 ud af 7 aftener er tilbragt i mørket, væk fra al lys forureningen.

Store grupper (maks 45 personer) afgange om søndage og fredage.
Små grupper (maks 16 personer) afgange om tirsdage.

Højdepunkter og oplevelser

• Historisk er der en 85-98% chance for at se nordlys
• Oplev det fantastiske Islandske landskab blandet med blødt eventyr og kulturelle oplevelser i løbet af dagen
• Bestig en vulkanisk krater og gå mellem to kontinentale tektoniske plader
• Besøg en traditional haj avler, græstørv gårde og kirker
• Besøg en 8000 år gammel lava tunnel!
• Oplev de Islandske heste, smag på frisklavet brød bagt direkte på de varme kilder og nyd et fjord krydstogt
• 6 aftener med nordlys akademi
• Programmet er tilbudt til to gruppestørrelser: maks 16 eller 45 personer
• Valgfri tur i isgrotte ved Vatnajökull gletjseren – afgange mellem d. 15 november og 15 marts

se priser1

island nordlys
Nordlys Island
Blå Lagune Island
Gullfoss vandfald Island
Island Nordlys
Gletsjer Island
Island vinterrejse
Vinter i Island
Nordlyset i Island
Gletsjer Lagunen Island
Gejsere i Island
Vinter Nordlys Island
Islandske Heste Island
Reynisfjara Island
Skogarfoss Vandfald Island

Dag til dag-beskrivelse

Dag 1: Velkommen til Island - Ankomst Keflavik Lufthavn
Transport med flybus fra Keflavík lufthavn til jeres indkvartering i Reykjavík hvor i skal overnatte. Overnatningssted: Hotel Klettur, Reykjavík. Aftensmad er for egen regning.

Dag 2: Rundtur i Reykjavík by og Borgarfjordur Saga Dalen

Kl.9:00 mødes i med jeres turguide som vil vise gruppen de største seværdigheder Reykjavík har at byde på. Derefter går turen vestpå. Borgarfjördur er kendt som Saga dalen pga de mange historiske begivenheder der har fundet sted der. Vi får muligheden for at klatre op ad Grábrók vulkankrateret og besøge Deildartunguhver, den kraftigste varme kilde i hele Europa. Hraunfossar er en række af vandfald, som hælder ud under et bredt lava felt. Barnafoss – Børnenes vandfald, er tæt ved med sin egen triste fortælling. Eftermiddagen inkluderer et foredrag om nordlys. Efter aftensmaden træder vi ind i hotellets have i vores søgen på nordlys, efterfulgt af en kop varm kakao eller te.

Overnatningssted: 
Icelandair Hotel Hamar, Borgarnes. Morgenmad er inkluderet, aftensmad er for egen regning.

Dag 3: Snæfellsnes Halvøen - Vatnshellir Lavatunnel
Snæfellsnes Halvøen, "Halvøen med det snedækkede bjerg". Lige ud for Islands vestkyst, ligesom en lang arm med en lukket knytnæve ved spidsen, og på mange måder som et mikrokosmos af hele øen. En robust bjergkæde løber langs med længden af øen. Vi rejser hen til den lille charmerende fiskeby Stykkishólmur. Efter en let middagsanretning, venter en unik Islandsk "godte" ved Bjarnarhöfn, hvor de laver Hákarl – fermenteret haj. Alt afhængig af vej og vejrforhold, besøger vi fiskebyen Grundarfjördur, et sted med en imponerende kystlinje og bjerge, søer og vandfald lige bag ved landsbyen. Stikkende ud i bugten finder vi et af de mest fotograferede bjerge i Island, Kirkjufell. På vej tilbage til Borgarnes, vil guiden give nogle tips til hvordan man fotograferer nordlysene, som et led i nordlys akademiet. Vi besøger Arnastapi og Hellnar og udfosker Vatnshellir grotten. Selve grotten er omkring 8000 år gammel lava tunnel skabt af et vulkanudbrud fra et nærliggende krater fra Purkhólar krater familien. Dette er en sjov og lærnem tur. Naturligvis, når mørket sænker sig, bevæger vi os ud i hotellets have for at se nordlys og bade i hotellets udendørs badekar.

Overnatningssted:
Icelandair Hotel Hamar, Borgarnes. Morgenmad og let middagsmad er inkluderet. Aftensmaden er for egen regning.

Dag 4: Den Gyldne Cirkel, Geotermisk smagsprøve og den Islandske hest

I dag rejser vi langs med Hvalfjåordur fjorden. Første stop er ved en Islandsk uld outlet butik, hvor vi skal se hvad de gør med alle de får! Vi fortsætter ind i landet til Thingvellir National Park, som er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Vi rejser ad den Gyldne Cirkel ruten, hvor vi kommer til at se damp sprutte mod himlen fra gejserne i de geotermiske felter. Kokken fra Restaurant Geysir inviterer os ind for at smage frisklavet brød bagt på de varme kilder, serveret sammen med Islandsk smør, kogte æg og sild. Vi fortsætter vores rejse videre mod det dobbelte vandfald Gullfoss. Hen på eftermiddagen kommer vi til at lære mere om den Islandske hest, dens unikke karakteristika og historie og så besøger vi et geotermisk drivhus, inden vi til slut når vores overnatningssted i det sydelige Island. Om aftenen træder vi ud i mørket og søger efter nordlys på nattehimlen, mens vi sidder i de komfortable varme badekar i hotellets have, omgivet af freden og stilheden på landet i Island.

Overnatningssted:
Hotel Eldgestar, Hveragerdi. Morgenmad inkluderet, aftensmad er for egen regning.

Dag 5: De naturlige vindundere i det sydlige Island og Eyjafjallajökull vulkanen
I dag skal vi rejse langs med den sydlige kyst. Ved Lava og Vulkan udstillingscenteret, kommer vi til at lære mere om geologi og aktive vulkaner. Længere mod øst besøger vi et af Islands fineste folkemuseum. Dette museum har en enestående samling af gård og indenlandske artefakter fra Islands fortid og adskellige græstørvsbyggede huse. Tæt ved ligger Skógafoss vandfaldet som med sine 60 meter er et af de højeste og mest imponerende vandfald i landet. Ud på eftermiddagen tager vi på en gåtur på en af de sorte lavastrande, langs med fugleklipperne ved Reynisfjara i det sydlige Island. Vi tilbringer to nætter tæt ved Kirkjubærjarklaustur i Vatnajökull national park regionen, placeret i mørke og ideel for nordlys-jægere.

Overnatningssted:
Hotel Klaustur, Kirkjubæjarklaustur. Morgenmad inkluderet, aftensmad er for egen regning.

Dag 6: Vatnajökull National Park og Gletsjer inklusiv Gletsjer lagunen og Diamant stranden

Dagens program handler udelukkende om gletsjere, is og isbjerge. Vi rejser til Jökulsárlón, en gletsjerlagune som er fyldt med flydende isbjerge, og vi går på opdagelse på dette fantastiske sted, og måske er vi heldige at se sæler som svømmer i det arktiske vand. Man kan gå en tur på den sorte sandstrand, den såkaldte Diamant strand, hvor store isbjerge ofte strander. Hen på eftermiddagen besøger vi den lille græstørvs kirke ved Hof og tilbringer tid i Europas største nationalpark, som indeholder Islands højeste bjerge, et alpint miljø og Europas største gletsjer. Om aftenen kan man nyde en film om nordlysene som en del af nordlys akademiet. Lad være med at gå for tidligt i seng i dette afsidesliggende og stille sted, da du måske går glip af flere muligheder for at se nordlysene glimte og danse henover nattehimlen.

Valgfri isgrotte tur tilbydes mellem d. 15 November og 15 Marts.
Denne tur tager omkring 2½ time i alt – næsten 30 minutters køretur med firehjulstrækker fra Jökulsárlon gletsjer lagunen og 5-15 minutters gåtur (en vej). Man tilbringer omkring en time inde i isgrotten. Du får brug for gode vandrestøvler, varmt tøj der holder dig tør fra al vandet der drypper inde i grotten. Minimums alderen er 10 år. Isgrotte turen kan kun bookes til dag 2 på nordlys turen. Du skal udfylde en bestillingsformular og underskrive den, og så snart denne er udfyldt er tilmeldingen bindende og kan ikke aflyses. Isgrotte reservationsbekræftelse skal afklares med guiden senest ved aftensmadstid på dag 2 af turen. Herefter kan man ikke bestille turen grundet begrænset plads. Prisen for turen er ISK 23.000 (omkring kr. 1.260 dkk) per person; med forbehold for ændringer. Betaling sker til Isgrotte operatøren på dag 6 ved Icelandic Krona – Betaling kan kun ske med kontanter! Isgrotte opdagelsesrejsende møder deres lokale guide ved gletsjer lagunen kl.14:00 og vil blive bragt tilbage til hotellet efter isgrotte turen, mens resten af gruppen fortsætter med det officielle tur-program. Isgrotte deltagende kommer derfor til at gå glip af noget af det officielle tur-program, eftersom der ikke er tid til det hele, men turen til Jökulsárlón gletjser lagunen er inkluderet for alle.

Overnatningssted:
Hotel Klaustur, Kirkjubærjarklaustur. Morgenmad er inkluderet, aftensmad er for egen regning.

Dag 7: Sydkysten, Reykjavík & Den Blå Lagune
Fra Kirkjubærjarklaustur rejser vi videre tværs over Eldhraun lava markerne til landsbyen Vík, hvor vi stopper for at tage billeder. Den sorte lava strand med de høje fugleklipper og de bankende bølger er respektindgydende. Længere mod vest når vi til det høje men smalle vandfald Seljalandsfoss, som rumler ned fra bjerget. Om eftermiddagen går turen retur til Reykjavík hvor vi vil have omkring 2 timer til at udforske Islands hovedstad på egen hånd, hvor man kan besøge museer, gå ud og shoppe eller bare slappe af efter den lange men fantastiske tur. Om aftenen får vi muligheden for at bade i den berømte Blå Lagune. Efter et Islandsk afskedsmåltid på en lokal restaurant, tager vi den sidste natlige tur i vores søgen på nordlys. Omkring midnat når vi Reykjavík til en sidste overnatning.

Overnatningssted:
Hotel Klettur, Reykjavík. Morgenmad & Afskedsmiddag er inkluderet

Dag 8: Hjemturen
Individuel transport med bus fra jeres indkvartering i Reykjavík til Keflavík Lufthavn. Morgenmad er inkluderet.

Bemærk: Der er forbehold for ændringer i rejseplanen grundet vejrforholdene og visse udendørs aktiviteter/dag ture kan blive aflyst i vintersæsonen i Island. I disse sjældne tilfælde, hvor visse force majeure gør sig gældende, vil ture/aktiviteter ikke blive refunderet men de lokale guider vil gøre deres bedste for at finde fornuftige alternativer.
Bemærk: Indkvartering er forbeholdt for ændringer.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt.

Pris per person

4pxkassi  kr. 11.890,- ved 2 pers. i dobbeltværelse (ved gruppe på 45 pers)
4pxkassi  kr. 15.890,- ved 2 pers. i dobbeltværelse. (ved gruppe på 16 pers)
4pxkassi  kr. 3.100,- tillæg til enkeltværelse

Valgfrit
4pxkassi En tur i isgrotte ved Vatnajökull gletjseren – afgange 15.11-15.mars kr. 23.000 isk (ca.1.260 dkk)
4pxkassi Ekstra overnating i Reykjavik kr. 760,- i dobbeltværelse
4pxkassi Ekstra overnating i Reykjavik kr. 1.160,- i enketværelse

prisen inkluderer
4pxkassi Lufthavnstransport t/r
4pxkassi 6 dages guidet tur fra/til Reykjavík- Engelsktalende guide.
4pxkassi 7 overnatninger på hotel inklusive morgenmad
4pxkassi Besøg i Vatnshellir Lavagrotte (en 8000 år gammel lava tunnel!)
4pxkassi Besøg til en haj avler
4pxkassi "Hot spring tasting" rugbrød og æg bagt i de varme kilder
4pxkassi Besøg i stald med Islandske heste og geotermisk opvarmede drivhuse
4pxkassi Entre til Lavacenter (vulkan- og jordskælv udstilling)
4pxkassi Entré med håndklæde til Den Blå Lagune
4pxkassi Entré til Skógar Frilandsmuseet
4pxkassi et Islandsk afskedsmåltid på en lokal restaurant
4pxkassi Nordlysprogram, der inkluderer 2 aftenforedrag, oplæg, film og guidede ture på jagt efter Nordlyset samt forfriskninger
4pxkassi Rabatkode, der giver 5% rabat på aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk (gælder ikke til Den Blå lagune)
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r. (Turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer vores kunder til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Mad og drikkevarer udover nævnt i rejsebeskrivelsen

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi NB Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN