tel   (+45) 2398 8200

 • Rundrejse Island - Grandtur
  rundrejse Island

  Island Grand Tur

  Rundrejse Island - Hele vejen rundt inkl. Vestfjordene

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Island Grand tur - kvalitets rundrejse i Island

Rundrejse med guide hele Island rundt, inkl. Snæfellsnes og Vestfjordene

12 dage - 11 nætter

Rundrejse i Island hvor du udforsker områder som er uberørte af de fleste turister!

Oplev den spektakulære og utæmmede skønhed i den islandske natur, betagende landskaber og en unik islandsk historie og kultur. Her vil du udforske både mange af de kendte seværdigheder i Island, men også afsides områder som mange besøgende aldrig oplever. Island Grand Tur tager dig på en uforglemmelig rejse på rundturen i Island, samt ud på Snæfellsnes halvøen og de magiske Vestfjorde. Turen indeholder alt det bedste, som landet har at byde på. Hver dag bliver en kombination af busrundture, lette vandreture, behagelige eventyr og udforskning af den islandske kultur og historie. På rundturen vil vi overnatte på charmerende gæstehuse, gårde og turist-klasse hoteller, hvor mange af dem er placeret i fantastiske omgivelser.

Højdepunkter og oplevelser:

 • Guided tur rundt i Island, inklusiv Snæfellsnes halvøen og Vestfjordene
 • Udforsk 3 nationalparker
 • Dynjandi vandfald, valgt til at være ”det smukkeste vandfald i Island” af den Islandske befolkning
 • Færgetur til Vestfjordene
 • Et besøg i en lavagrotte
 • Bad i Mývatn Natur bade
 • Bådtur mellem flydende isbjerge på Jökulsárlón Gletsjer Lagune
 • Oplev autentisk islandsk kultur, besøg små lokale museer og tag et billede med en Islandsk hest
 • Se flere havfugle end nogensinde før
 • Hvalsafari og havfiskeri tur i Eyjafjörður fjord
 • Små grupper, max 20 personer

se priser1

 

Island thorsmoerk
Geysir Island
Gejsere Island
Jokulsarlon gletsjerlagunen
Landmannalaugar Island
Sydlige Island
Maelkekoeer Island
Reynisfjara Island
Myrdalssandur Island
Arnarfjoerur Island
Island Rundrejse
Borgarfjoerdur Eystri Island
Dynjandi Vestfjords Island
Tjaldur Fugle Island
Snaefellsnes Island
Seljalandsfoss Island
Laatrabjarg Island
Oestfjordene Island
Myvatn Island
Trollaskagi Island
Snaefellsnes Stykkisholmur

Dag til dag-beskrivelse

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn
Ankomst Keflavik Lufthavn og transport til Hotel i Reykjavik via Den Blå Lagune (tilkøb). Frokost og middag er ikke inkluderet. Hvis tiden er til det, kan du udforske den islandske hovedstad på egen hånd.

Mulighed for at tilkøbe entre til Den Blå Lagune. Læs mere om den Blå Lagune her >>
Mulighed for at tage på hvalsafaritur fra Reykjavik. Book hvalsafari på forhånd her >>

Dag 2: Den Gyldne Cirkel
I dag ser vi de klassiske seværdigheder i Den Gyldne Cirkel. Vi starter med et besøg til et geotermisk opvarmet drivhus for at se hvordan islændingene gror tomater. Ved siden af drivhuset vil vi kunne tage billeder med en islandsk hest og lære om deres unikke kvaliteter og historie. Næste stop er det smukke, dobbelte vandfald Gullfoss. Dernæst vil vi gå igennem det geotermisk aktive område Geysir, hvor gejseren Strokkur spyr kogende vand op til 25 meter, hvert 5-10 min. Det næste stop er Þingvellir Nationalpark, hvor det gamle vikingeparlament var, og som i dag befinder sig på UNESCOs verdensarvsliste. Området befinder sig mellem to tektoniske plader, som langsomt bevæger sig væk fra hinanden. Dette skaber et helt enestående landskab med dramatiske sprækker, søer, åer og kløfter. Vi fortsætter vores rejse langs den smukke Hvalfjörður fjord. Overnatning i Borganes området. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 3: Snæfellsnes halvøen og færgetur til Vestfjordene
I dag udforsker vi Snæfellsnes halvøen ud for Islands vestkyst. En robust bjergkæde løber langs midten af halvøen og ender ude i den majestætiske Snæfellsjökull gletsjer, en mystisk kegleformet stratovulkan. Vi kører rundt på halvøen, igennem lavamarker, langs havet med mange fantastiske foto muligheder. Vi stopper ved populære stop i Snæfellsness Nationalpark, hvor vulkankratere, lavafloder, iskapper, fjorde, sandstrande og høje kløfter har været med til at forme landskabet. Næste del af turen går ind under jorden under Snæfellsjökull gletsjer. Her kommer vi 35 meter under jorden igennem den 200 meter lang lavagrotte, Vatnshellir. Om eftermiddagen tager vi Færgen Baldur fra Stykkishólmur til Brjánslækur på Vestfjordene. På vores 2,5 times sejltur over Breiðafjörður fjord, vil vi passere smukke øer og få en fantastisk udsigt til Snæfellsjökull gletsjer. Overnatning i Patreksfjörður. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 4: Islands vestligste punkt
Vi følger kystlinjen og stopper ved folke- og transportmuseet i Hnjótur. Vi fortsætter igennem den let befolkede landsdel med urørt natur, til fugleklipperne Látrabjarg, som også er det vestligste punkt af Island og Europa. Her vil vi kunne se et rigt nordisk fugleliv og se søpapegøjer og mange andre havfuglearter. Látrabjarg er et af de steder hvor man kan komme virkelig tæt på de mange havfugle. Selvom du ikke er så interesseret i fuglekiggeri vil dette blive en oplevelse for livet at se de tusindvis at fugle helt tæt på. Hvis vejret og vejforholdene tillader det, tager vi til Rauðisandur strand. Her oplever vi forskellige nuancer af gul, orange og rød på den 10 km lange strand. Dette er også hjemmet for mange havfugle og sæler. Overnatning i Patreksfjörður. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 5: De smukke Vestfjorde
Vi fortsætter vores rejse over bjergene og langs de sceniske fjorde til fjorden Arnarfjörður, som er omringet af høje bjerge. I Fjorden kommer vi forbi vandfaldet Dynjandi, som er blevet valgt som landets smukkeste vandfald, af den islandske befolkning. Vi kører videre langs de smukke sydlige Vestfjorde til vores næste overnatning. Overnatning i Búðardalur. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 6: Mod Island nord
Om morgenen kører vi væk fra de store veje for at opleve efterladte gårde, små landsbykirker og de islandske heste. I Haukadalur er der en meget fin replika af Erik den rødes gård, hvor der i dag befinder sig et vikingemuseum. Landskabet er domineret af bjerge, åer, dale, hav og åbne sletter. Vi fortsætter mod nord igennem det fertile fjordlandskab. Vores næste stop er Glaumbær, en af Islands smukkeste tørv gårde og folkemuseum. Om aften når vi den charmerende by Akureyri, nordlandets hovedstad. Overnatning i Akureyri. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 7: Islands nordligste by – Hvalsafari og havfiskeri
Vi oplever den fantastiske natur på vej til Siglufjörður, Islands nordligste by. På vejen passerer vi små fiskeribyer og stopper ved en efterladt dal, som selv de fleste islændinge aldrig har set. Inkluderet er entré til sildemuseet i Siglufjörður, som er Islands største maritime museum og det eneste islandske museum til at vinde European Museum Award. Om eftermiddagen tager vi på hvalsafari i 2-3 timer i Eyjafjörður fjord. Her er der en succesrate på 99% for at se hvaler! Overnatning i Akureyri. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 8: Geologiske vidundere og naturbade
Vi starter ved det majestætiske vandfald Goðafoss, gudernes vandfald, og fortsætter til Mývatn søen. Mývatn området er kendt for sit rige fugleliv og sit utrolige vulkanske lavalandskab. Vi vil se Pseudokratere, gå en tur i de mystiske lavafelter i Dimmuborgir, se Hverfjall, udforske de varme kilder ved Námaskarð og tage til eksplosionskratersøen Víti i Krafla. Om eftermiddagen kan vi slappe af i Mývatn natur bade. Overnatning i nærheden af Mývatn. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 9: Østislands hemmelighed
Vi tager til Dettifoss vandfald, Europas mest kraftige vandfald. Vi fortsætter øst igennem det bare og nogle gange øde landskab. Vi stopper ved Möðrudalur, som er den højeste højde for beboelse i hele Island, ved 469 m over havet. Vi besøger den håndbyggede kirken ved gården, som blev bygget af den tidligere gårdejer, i minde om sin afdøde kone i 1949. Vi udforsker derefter videre østfjordene og de små landsbyer undervejs. Her vil vi opleve den rå og farverige natur på østfjordene i Island. Overnatning i Borgarfjörður Eystri. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 10: Fjorde, gletsjere og gletsjerlagune
I dag kan vi nyde det dramatiske fjordlandskab og små fiskeribyer langs de tvistede veje på østfjordene. Vi stopper ved Petras stenkollektion. Petra samlede sin skat af forskellige sten, krystaller, zeolitter, kvarts og mange flere over 80 år, hvilket udgør den fascinerende kollektion i dag. Om eftermiddagen ser vi Vatnajökull, Europas største gletsjer. Her stopper vi også ved den magiske Jökullsárlón gletsjer lagune, for at tage en sejltur mellem de store flydende isbjerge. Næste stop er den sorte sandstrand også kaldet ”diamantstranden”. Overnatning i nærheden af Skaftafell. Aftensmad og morgenmad inkluderet.

Dag 11: Vatnajökull Nationalpark og sydkysten
I dag besøger vi Vatnajökull Nationalpark, som dækker omkring 14% af Island, hvilket gør det til Europas andenstørste nationalpark. Vi udforsker Skaftafell området og kommet tæt på en af de mange gletsjertunger i området. Vi krydser en sandet ørken og kører langs sydkysten, imellem havet, rå bjerge, gletsjere og vandfald. Vi går en kort tur på den sorte sandstrand ved fugleklipperne i byen Vík. Næste stop er Skógafoss vandfald, som er en af de mange ”must-see” seværdighed i Sydisland. Vandet som falder ned mod jorden, og skaber ofte smukke regnbuer, hvilket gør dette til en magisk oplevelse. Efter Skógafoss tager vi til Seljalandsfoss vandfald, hvor man kan følge en lille sti hele vejen ind under og rundt og vandfaldet. Her er det en god ide at have en regnjakke og gode sko så man ikke glider. Næste stop på turen er Lava Center i Hvolsvöllur, hvor vi vil lære mere om vulkanudbrud og Islands dannelse. Vi kører nu tilbage til Reykjavik og spiser en farvelmiddag sammen på en lokal restaurant. Overnatning i Reykjavik. Farvelmiddag og morgenmad inkluderet.

Dag 12: Reykjavik - Keflavik Lufthavn
Morgenmad på hotellet. Bustransport til lufthavnen.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og evt. andre aktiviteter i Island før og/eller efter selve rundturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

 

Pris per person

4pxkassi  kr. 34.980,- ved 2 pers. i dobbeltværelse
4pxkassi  kr. 8.560,- tillæg til enkeltværelse

Valgfrit
4pxkassi Ekstra overnatning i Reykjavik kr. 1.200- i dobbeltværelse
4pxkassi Ekstra overnatning i Reykjavik kr. 1.940,- i enkeltværelse

prisen inkluderer
4pxkassi Lufthavnstransport t/r
4pxkassi 11 Overnatninger i dobbeltværelser med morgenmad og privat wc/brusebad
4pxkassi 10 dage guided tur med engelsktalende guide
4pxkassi 11x morgenmad på hoteller
4pxkassi 10x 3-retter middag
4pxkassi Besøg 3 nationalparker
4pxkassi Lava grotte på Snæfellsnes
4pxkassi Færgetur til Vestfjordene
4pxkassi Folke- og transportmuseet ved Hnjótur
4pxkassi Besøg til Erik den Rødes gård
4pxkassi Besøg i Geotermisk drivhus og hestestald
4pxkassi Entré til sildemuseum
4pxkassi Hvalsafari og havfiskeri i Eyjafjörður fjord
4pxkassi Entré til Mývatn natur bade, inklusiv håndklæde
4pxkassi Besøg til Petras sten kollektion
4pxkassi Bådtur på Jökulsárlón gletsjer lagune
4pxkassi Lava Center museum
4pxkassi Rabatkode, der giver 5% rabat på aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk (gælder ikke til Den Blå lagune)
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r. (Turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer vores kunder til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Mad og drikkevarer udover nævnt i rejsebeskrivelsen

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi NB Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN