tel   (+45) 2398 8200

  • Rundrejser Island
    Island rundt

    Den Store Rundrejse i Island

    Vores Populære rundrejse i Island med skandinavisk rejseleder

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rundturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Den Store Rundrejse i Island

En klassisk rundrejse i Island med en skandinavisk rejseleder

7 dage - 6 nætter

Vores populære rundrejse i Island, hvor man får oplevet Islands mest kendte seværdigheder og samtidig får indblik i landets historie og geografi.
På denne rundrejse kommer man til at se utallige vandfald, fiskebyer, fugleparadiset Mývatn, Europas største gletsjer "Vatnajökull", gletsjerlagunen "Jökulsárlón", floder med laks, geotermiske områder med varme kilder og sidst men ikke mindst vandfaldet "Gullfoss" og gejseren "Geysir".

Turen er guidet på skandinavisk og engelsk. Der plejer at skabes en rigtig god stemning på turen og mange får venner for livet. Du kan forvente at der er deltagere fra bl.a. Danmark, Svergie og Norge på turen.

>> Se vores andre rundrejser Island her

se priser1

Den Store Rundrejse Island
Rundrejse Island
Hallgrimskirkja Island
Den Blaa Lagune Island
Geysir Island
Gullfoss Island
Thingvellir Island
Geysir Omradet Island
Island Fjord
Reynisfjara Island
Skogarfoss Island
Vik Island Rundrejse
Seljanlandsfoss
Syd Island
Island Reykjavik

Dag til dag beskrivelse

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn.
Ankomst til Island og transport fra Keflavik lufthavn til Reykjavik centrum. Overnatning på Hotel Klettur (eller lignende). Vi anbefaler at tage til Den Blå Lagune på vej fra lufthavnen til Reykjavik (tilkøb). Mulighed at tage hvalsafaritur fra Reykjavik gamle havn om eftermidtdagen.

Dag 2: Reykjavík – Borgarnes – Skagafjörður – Akureyri
Vores guide møder gruppen på hotellet. kl. 08:45. Vi kører nordpå via Hvalfjordstunnelen til Borgarnes og Skagafjörður, hestenes dal. Vi fortsætter via Öxnadalsheiði til Nordlandets hovedstad, Akureyri. Overnatning på Hotel Nordurland Akureyri eller lignende. Ankomst til Akureyri ca. 17:00. På Akureyri er ofte kaldt nordlandets hovedstad, der finder man mange gode restauranter og en hyggelig gågade.

Dag 3: Akureyri – Goðafoss – Mývatn – Dettifoss – Egilsstadir
Vi starter dagen tidligt og gør første stop ved vandfaldet Goðafoss, som ligger på vejen til Mývatn. Vi udforsker området omkring Mývatn, som består af lavasletter, vulkaner og bjerge. Man kan også studere spændende lavaformationer i Dimmuborgir, pseudokratere og undervandsgrotter med geotermisk vand, som findes i Grjótagjá.  Vi besøger Námaskarð, hvor vi kommer til at se hvæsende dampsøjler samt kogende svovl- og mudderhuller. Vi fortsætter turen og besøger den dramatiske vandfald Dettifoss, som er et af de største vandfald i Europa. Derefter kører vi over højlandet "Möðrudalsöræfi" og via Egilsstaðir til de tyndt befolkede og meget smukke Østfjorde med små fiskerbyer og storslåede bjerge. Overnatning på Lake Hotel Egilstadir eller lignende. Ankomst til hotellet ca. 17:00. Egilsstadir byder på mange gode restauranter.

Dag 4: Østfjorderne – Höfn Breiðdalsvik – Jökulsárlón – Skaftafell
Vi fortsætter vores rejse Island rundt langs den smukke og dramatiske østlige kystlinje, og videre via mange små og charmerende fiskerbyer, der ligger mellem farverige bjerge i de dybe fjorde. Vi nyder pragtfulde udsigter alle steder, og oplever mange små vandløb, og billedskønne vandfald på vejen. Vi kører til Höfn i Syd-Øst Island. Overnating på Hotel Edda Höfn eller lignende. Ankomst til hotellet ca. 17:00. Der findes flere restauranter i Höfn.

Dag 5: Sydkysten - Jökulsárlón – Vik – Reynisfjara – Skógar – Selfoss
Vi nyder synet af den mægtige gletscher Vatnajökull, Europas største gletsjer, på vores vej til gletscherlagunen Jökulsárlón. Videre til Nationalparken Skaftafell, der er ret kendetegnende for den smukke islandske natur, frodige områder omgærdet af barske bjerge og gletsheren Öræfajökull, hvor vi finder Islands højeste bjergtop. Vi passere lavaområdet Eldhraun og betragte de sorte gletsjereraflejringer i Mýrdalssandur. Vi passerer Vík og kommer frem til den sorte lavastrand, Reynisfjara, der er kendt for sin koloni af søpapegøjer og for dets specielle klippeformationer. Fra Reynisfjara er der udsigt til det imponerende forbjerg Dýrhólaey, hvor havet har gravet et stort hul igennem klippen. Vi standser ved de to vandfald Skógafoss og Seljalandsfoss. Overnatning på Hotel Selfoss eller ligenene. Ankomst til hotellet ca. 18:00. Der findes flere forskellige restauranter i Selfoss.

Dag 6: Gullfoss – Geysir – Þingvellir – Reykjavík
Vi starter dagen med at besøge det majestætiske vandfald Gullfoss, der er et af de smukkeste i landet. Næste stop er det geotermiske område ved Geysir, hvor vi kommer til at opleve den aktive gejser Strokkur, som hvert femte minut sender en søjle af kogende vand højt op i luften. Det er et fascinerende fænomen at betragte. Rejsen fortsætter til nationalparken Þingvellir, hvor verdens ældste og endnu fungerende parlament blev grundlagt. Fra Þingvellir kører vi til Reykjavík. Overnatning på Hotel Klettur i Reykjavík eller lignende. Ankomst til hotellet ca 17:00. Hotellet ligger i gåafstand fra Reykjaviks mange restauranter og byliv.

Dag 7: Reykjavik - Keflavik Lufthavn
Morgenmad på hotellet. Bustransport til lufthavnen. 

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island før og/eller efter selve rundturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person

4pxkassi I et dobbelt værelse kr: 11.670,-  (gælder pr person ved 2 i et dobbelt værelse)

prisen inkluderer
4pxkassi Lufthavnstransport i Island t/r
4pxkassi Rundturen hele vejen rundt i Island i en bus
4pxkassi 6 overnatninger i dobbelt værelser med morgenmad og privat wc/brusebad
4pxkassi Skandinavisk- og engelsktalende guide.
4pxkassi Rabatkode, der giver 5% rabat på aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk (gælder ikke til Den Blå lagune)
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

Valgfrit
4pxkassi Supplement for enkeltværelse på rundturen kr. 3.980.-
4pxkassi Adgang og transfer til Den Blå Lagune fra kr. 940,- Comfort billet, kr. 1080,- Premium billett >> se mere her
4pxkassi Ekstra overnating i dbl værelse i Reykjavik fra kr. 1.140,-
4pxkassi Ekstra overnatning i sgl værelse i Reykjavik fra kr. 1.840,-
4pxkassi Hvalsafari Reykjavik eller Akureyri  kr. 770,-
4pxkassi Lavagrotte Reykjavik m/transport (kræver ekstra overnatning) kr. 650,-
4pxkassi Ridetur Reykjavik m/transport (kræver ekstra overnatning) kr. 950-
4pxkassi Aftensmad på turen (4 x aftensmad ude på landet)  kr. 2.460,-

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r. (Turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer vores kunder til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Drikkevarer og mad udover morgenmad

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi NB Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN