tel   (+45) 2398 8200

  • Rundrejser Island
    Island rundt

    Den Store Rundrejse i Island

    Vores Populære rundrejse i Island med skandinavisk rejseleder

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Vælg Dato i 2019
Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rundturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Den Store Rundrejse i Island

En klassisk rundrejse i Island med en skandinavisk rejseleder

8 dage - 7 nætter

Vores mest populære rundrejse i Island, hvor man får oplevet Islands mest kendte seværdigheder og samtidig får indblik i landets historie og geografi.

På denne rundrejse kommer man til at se utallige vandfald, fiskebyer, fugleparadiset Mývatn, Europas største gletsjer "Vatnajökull", gletsjerlagunen "Jökulsárlón", museer, floder med laks, geotermiske områder med varme kilder og sidst men ikke mindst vandfaldet "Gullfoss" og gejseren "Geysir".  Turen er guidet på skandinavisk. Der plejer at skabes en rigtig god stemning på turen og mange får venner for livet.

>> Se vores andre rundrejser Island her

se priser1

Den Store Rundrejse Island
Rundrejse Island
Hallgrimskirkja Island
Den Blaa Lagune Island
Geysir Island
Gullfoss Island
Thingvellir Island
Geysir Omradet Island
Island Fjord
Reynisfjara Island
Skogarfoss Island
Vik Island Rundrejse
Seljanlandsfoss
Syd Island
Island Reykjavik

Dag til dag beskrivelse

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn.
Ankomst til Island og transport fra Keflavik lufthavn til Reykjavik centrum. Overnatning på Hotel Klettur (eller lignende). Middag er ikke inkluderet den første aften. Vi anbefaler at tage til Den Blå Lagune på vej fra lufthavnen til Reykjavik (tilkøb).

Dag 2: Reykjavík – Borgarnes – Skagafjörður – Akureyri
Vores guide møder gruppen på hotellet. kl. 08:45. Vi kører nordpå via Hvalfjordstunnelen til Borgarnes og Skagafjörður, hestenes dal. Vi besøger folkemuseet i Glaumbær (entré er inkluderet), en gammel bondegård med tørvtag, inden vi fortsætter via Öxnadalsheiði til Nordlandets hovedstad, Akureyri. Overnatning og middag på Hotel KEA Akureyri eller lignende.

Dag 3: Akureyri – Goðafoss – Mývatn – Akureyri
Vi stopper ved vandfaldet Goðafoss, som ligger på vejen til Mývatn. Området omkring Mývatn består af lavasletter, vulkaner og bjerge. Man kan studere spændende lavaformationer i Dimmuborgir, pseudokratere og undervandsgrotter med geotermisk vand, som findes i Grjótagjá og ved besøget i Námaskarð kommer vi til at se hvæsende dampsøjler samt kogende svovl- og mudderhuller.

Vi stopper ved Jarðböðin, Nordislands "Blå lagune", hvor der er mulighed for at bade og spise frokost (entré er ikke inkluderet og skal bestilles på forhånd).

Juni – medio August: Om aftenen er der mulighed for at tage på hvalsafari fra Akureyri. Billet er ikke inkluderet og skal bestilles på forhånd.  Overnatning på Hotel KEA Akureyri eller lignende.

Aftensmad er ikke inkluderet denne dag. Der findes mange gode restauranter i Akureyri.

Dag 4: Akureyri – Dettifoss – Möðrudalsöræfi – Egilsstadir – Breiðdalsvik
Vi forlader Akureyri og begynder dagen med at besøge Dettifoss, som er et af de største vandfald i Europa. Derefter kører vi over højlandet "Möðrudalsöræfi" og via Egilsstaðir til de tyndt befolkede og meget smukke Østfjorde med små fiskerbyer og storslåede bjerge. Overnatning og middag på Hotel Bláfell, Breiðdalsvík eller lignende.

Dag 5: Breiðdalsvik – Jökulsárlón – Skaftafell – Núpar
Vi fortsætter vores rejse Island rundt langs den smukke og dramatiske østlige kystlinje, og videre via fiskerbyerne Djúpivogur og Höfn i Syd-Øst Island. Vi nyder synet af den mægtige gletscher Vatnajökull, Europas største gletsjer, på vores vej til gletscherlagunen Jökulsárlón. Her kan man tilkøbe en bådtur blandt de flydende isbjerge (skal bestilles på forhånd). Videre til Nationalparken Skaftafell, der er ret kendetegnende for den smukke islandske natur, frodige områder omgærdet af barske bjerge og gletsheren Öræfajökull, hvor vi finder Islands højeste bjergtop Hvannadalshnukur (2119 m). Videre til vores Hotel Núpar eller lignende for at spise middag og overnatning.

Dag 6: Núpar – Vik – Reynisfjara – Skógar – Selfoss
Vi begynder dagen med at passere lavaområdet Eldhraun og betragte de sorte gletsjereraflejringer i Mýrdalssandur. Vi passerer Vík og kommer frem til den sorte lavastrand, Reynisfjara, der er kendt for sin koloni af søpapegøjer og for dets specielle klippeformationer. Fra Reynisfjara er der udsigt til det imponerende forbjerg Dýrhólaey, hvor havet har gravet et stort hul igennem klippen. Vi standser ved de to vandfald Skógafoss og Seljalandsfoss og besøger til sidst det nye Lavecenter for vulkaner og jordskælv i Hvolsvöllur (entré er inkluderet). Derefter fortsætter vi via Hella og Hvolsvöllur til Selfoss. Overnatning og middag på Hotel Selfoss eller lignende. På denne dag kan man tilkøbe en ridetur på den Islandske hest (skal bestilles på forhånd).

Dag 7: Gullfoss – Geysir – Þingvellir – Reykjavík
Vi starter dagen med at besøge det majestætiske vandfald Gullfoss, der er et af de smukkeste i landet. Næste stop er det geotermiske område ved Geysir, hvor vi kommer til at opleve den aktive gejser Strokkur, som hvert femte minut sender en søjle af kogende vand højt op i luften. Det er et fascinerende fænomen at betragte. Rejsen fortsætter til nationalparken Þingvellir, hvor verdens ældste og endnu fungerende parlament blev grundlagt. Fra Þingvellir kører vi til Reykjavík. På vej til hotellet stopper vi ved Perlan, hvorfra vi kan nyde udsigten over byen og omegn. Overnatning på Hotel Klettur i Reykjavík eller lignende. Middag er ikke inkluderet.

Dag 8: Reykjavik - Keflavik Lufthavn
Morgenmad på hotellet. Bustransport til lufthavnen. 

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island før og/eller efter selve rundturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person 

4pxkassi I et dobbelt værelse kr: 13.980,-  (gælder pr person ved 2 i et dobbelt værelse)

prisen inkluderer
4pxkassi Lufthavnstransport i Island t/r
4pxkassi 7 Overnatninger i dobbelt værelser med morgenmad og privat wc/brusebad
4pxkassi 4 middage
4pxkassi Skandinavisk- og engelsktalende guide.
4pxkassi Entre til museum Glaumbær
4pxkassi Entre til Lavacenter
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

Valgfrit
4pxkassi Supplement for enkeltværelse på hotel kr. 4.800,-
4pxkassi Adgang og transfer til Den Blå Lagune fra kr. 820,- Comfort billet, kr. 970,- Premium billett >> se mere her
4pxkassi Hvalsafari Akureyri kr. 690,-
4pxkassi Naturbad Myvatni kr. 360,-
4pxkassi Sejltur på gletsjersøen kr. 370,-
4pxkassi Ridetur Selfoss kr. 760,-

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r. (Turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer vores kunder til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Drikkevarer
4pxkassi Aftensmad på dag1, 3 og 7

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi NB Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN