tel   (+45) 2398 8200

  • Ishestar Island
    Island

    Ishestar Island

    Ishestar - Prisgaranti med Travel Nord

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Ishestar i Island

Køb Ishestar ridetur hos Travel Nord - Prisgaranti

Travel Nord er agent for Ishestar i Danmark, og tilbyder alle rideture opereret af Ishestar i Island. Når du køber en Ishestar-ridetur igennem Travel Nord er du både sikret at få den bedste mulige pris på turen og du er også sikret af den Danske rejsegarantifond. Travel Nord har i årevis solgt rideture fra Ishestar og har rigtig mange glade og tilfredse kunder, der har rejst med os år efter år til at prøve de forskellige rideture Ishestar og Travel Nord tilbyder i Island.

Ishestar har mere end 30 års erfaring som operatør af rideture i Island. Deres mål er at tilbyde deres gæster den bedste service, fremragende heste og en sikker tur i den islandske natur. Det høje antal af genbesøgende gæster tyder på at de er på vej i den rigtige retning! Derfor er Travel Nord glad for at tilbyde danske turister muligheden at ride igennem den fantastiske natur med vores erfarne guider og landmænd fra Ishestar.

ishestar-island
ishestar-island2
ishestar-island3
ishestar-island4
ishestar-island5
ishestar-island6
ishestar-island7
ishestar-island8
ishestar-island9

ÍSHESTAR´S SAGA

Íshestars ride ture blev grundlagt I 1982 af tre familier. En af grundlæggerne er Einar Bollason som er pensioneret.

I 1992 og igen i 1998 åbnede selskabet for andre for at blive aktionærer. Flere Islandske rejsebureauer investerede i firmaet og der efter startede konstruktionen af Íshestars stalde i Hafnarfjörður.

I de første par år tilbyd Íshester for det meste kun 1 til 2 timers ture fra gården Miðdalur som ligger ved Laugarvatn, stifternes sommerbolig. I 1983 var turen langs højlands stigen Kjölur, første gange benytte og et år sener tilføjede de den gyldne cirkel til. Fra 1990 blev der tilføjet flere nye ruter og andre landmænd gjort til partners efter at have være tilknyttet firmaet i noget tid. I dag tilbyder Íshester ride ferie fra alle hjørner af Island og mange partnerne har været ved firmaet i mere end 20 år.

Íshestars stalde i Hafnafjörður blev åbnet i 2000 og gør det muligt for Íshestar at drive forskellige dags ture, træning og ride lektioner for både erfarne og nybegyndere, hele året rundt.

RIDNING ER FOR ALLE
At ride på de islandske heste er den mest autentiske rejse oplevelse som du kan få og vi ser frem til at give dig muligheden for at nyde de islandske heste i dens naturlige omgivelser. Vores erfarne, flersprogede team er klar til at gøre din drømme ridetur til en virkelighed.

Kig igennem vore store udvalg af ture fra Ishestar her. Travel Nord tilbyder prisgaranti på alle rideture fra Ishestar Island.

Se alle ture som Travel Nord tilbyder fra Ishestar:

2 - 4 dages rideferie i Island:

Tur 17-IH - Löngufjörur

5 - 6 dages rideferie i Island:

Tur 16-IH - Strand- og bjergridt

7 - 9 dages rideferie i Island:

Tur 5-IH - Snæfellsnes Halvøen
Tur 3-IH - Fjallabak

Fåre- og hesteindsamling: