Kontakt

Specialister i rejser til Island og Færøerne

Har du brug for rådgivning til valg af tur til Island eller Færøerne, så er vi klar til at hjælpe dig. Ring til vores salgsafdeling, send os en e-mail eller kom forbi vores kontor i Frederecia. Vi glæder os at høre fra dig.

tel  2398 8200

Telefontid:
Mandag - fredag kl. 08.00 - 18.00
Lørdag - søndag kl. 10.00 - 14.00

Kontorets åbningstid:
Mandag - torsdag kl: 09:00 - 16:00
fredag kl: 9:00 - 14:00

Travel Nord ApS
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia

envelop  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1000 tegn tilbage
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger

tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie Island - find den rigtige ridetur
    Island

    Find Den Rigtige Ridetur

    Hvilken ridetur i Island skal jeg vælge?

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Find Den Rigtige Rideferie i Island

Du behøver ikke at være ekspert i ridning for at kunne deltage på vores rideture i Island, men nogle ture er mere krævende end andre. Alle ture er markeret med hesteikon, det viser turens sværhedsgrad og gør det lettere at finde den tur, der passer bedst til den enkelte. Hvis du er i tvivl, er du naturligvis altid velkommen til at sende os en email eller ringe.

hestur5mmhestur5mm
Øvede ryttere Du føler dig tryg ved luntetrav på mellemlange ture (tölt) og korte galop.

hestur5mmhestur5mmhestur5mm
Mere øvede ryttere Du føler dig tryg ved forskellige hastigheder, du sidder trygt i sadlen og kan ride i op til syv timer på en dag.

hestur5mmhestur5mmhestur5mmhestur5mm
Meget øvede ryttere Du er en meget øvet rytter, som rider jævnligt og kan håndtere din hest i åbent terræn.

Hvis du har prøvet at ride på engelsk manér, burde du ikke få nogen problemer med at ride på en islandsk hest. Er du vant til westernridning, burde du heller ikke få svært ved at skifte til islands ridning. I begyndelsen af hver tur gennemgår guiden, hvordan man sadler hesten, hvordan man sætter sig op på den, og hvordan man rider tölt, den islandske hests helt unikke gangart.

Nyttig information og handelsbetingelser ved længere rideture i Island

Hvad indgår i prisen?
• I de fleste tilfælde er Indkvartering i Reykjavík før og efter selve rideturen ikke inkluderet. Hvis indkvartering i Reykjavik er inkluderet, så er morgenmad inkluderet, men ikke frokost eller middag. Enkeltværelser i Reykjavik kan nogengange tilbydes mod ekstra betaling.
• Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske retter kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
• Alkohol indgår ikke i turens pris, og den er svær at skaffe i højlandet. Den kan købes toldfrit til rimelige priser ved ankomsten til Keflavik Lufthavn.
• Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.
• Personlig rejseforsikring indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne en relevant rejseforsikring inden afrejsen til Island.
• Du skal medbringe din egen sovepose, hvor de er nødvendige.

Indkvartering
Indkvartering er forskellig fra tur til tur, der kan være tale om hotel, guesthouse, sommerhus og bjerghytte. Læs nærmere i turbeskrivelsen på hver enkelt tur.

På nogle af højlandsturene, er der simpel indkvartering i soveposer i bjerghytter, nogle gange overnatter hele gruppen i samme rum. Indkvarteringen omfatter senge, køjesenge og dobbelte køjesenge alt efter bjerghyttens størrelse og beliggenhed. Indendørs wc, varme brusebade og/eller varme bassiner findes de fleste steder. Du skal medbringe din egen sovepose (på de ture hvor man sover i sovepose). Se nærmere ind på hver enkelt tur.

Vi skaffer detaljeret beskrivelse af indkvarteringsforholdene for hver tur, hvis det ønskes.