tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie Island - Tur 26
    Island efterår

    Ridetur 26 - Hesteindsamling Víðidalstungurétt

    Island hesteindsamlingVær med til at drive hesteflokken, sortere hestene og fejre deres tilbagevenden.
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rideturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Ridetur 26 - Hestesamling Víðidalstungurétt

efterårseventyr I Island

6 dage – 4 nætter – 4 ridedage – 120 km

Følg bønderne på dette fabelagtige efterårseventyr og vær med til at drive hesteflokken, sortere hestene og fejre deres tilbagevenden. Terrænet spænder alt fra højslette og grønne dale, der snart ifører sig efterårets røde og gule farvedragt‚ til blå søer og floder. Samt Kolagljúfur bjergkløften hvor en troldkvinde efter sigende holdt til i tidernes morgen.

Turen går fra gården Hvammur i nordlandet‚ hvor vi rider på gode stier og mødes med islændinge‚ der har samlet heste i nogle dage. Vi slår følge med dem og hjælper til med at drive hesteflokken ned til folden Víðidalstungurétt. Den veloverståede samling fejres med et bal, réttardansleikur, hvor vi også er velkomne til at deltage. Næste dag bliver hestene sorteret. Mærk iveren blandt heste og mennesker når hopperne og deres føl sorteres i folden og returneres til deres ejere.
se priser1

gallery-ridetur26
gallery-ridetur26-1
gallery-ridetur26-2
gallery-ridetur26-3
gallery-ridetur26-4
gallery-ridetur26-5
gallery-ridetur26-6
gallery-ridetur26-7
gallery-ridetur26-8

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Ankomst til Island – Transfer til Reykjavik

Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til Reykjavík.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2: Reykjavik – Hvammur – Sveinsstadir - Hvammur
Afhentning på hotellet (eller nærmeste busstopsted) mellem kl: 07:30 - 08:30. Venligst vær klar i jeres ridetøj allerede fra kl: 07:30. Vi kører til nordlandet og møder med personalet og heste på gården Hvammur. Vi rider langs elven Vatnsdalsá indtil vi krydser over til dalens vestlige side. Vores første dags ridning ender på gården Sveinsstadir, hvorfra vi bliver kørt til gården Hvammur. Her overnatter vi hele turen. (ca. 25 km)

Dag 3: Sveinsstadir – Dæli – Hvammur
Dette bliver en spændende ridedag hvor vi kommer til den hyggelig landegn, Vestur-Hóp, forbi en sø og ind i den smukke dal Víðidalur. Vi rider langs elven til feriegården Dæli tæt på kløften Kolugil. Gården har en smuk beliggenhed i dalen Víðidalur. De gæstfrie værter Sigrún og Víglundur har vi samarbejdet med i årevis. Vi efterlader hestene her og bliver kørt til Hvammur. Et varmt udendørsbad og en solid middag venter os. (ca.40 km)

Dag 4: Dæli - Kolugil – Víðidalstunguheiði – Hvammur
I dag rider vi op til højsletten Víðidalstunguheiði hvor vi møder heste, der er på vej ned fra deres græsmarker i bjergene. Vi indtager varm frokost i bjergene inden vi slutter os til de øvrige gæster og lokale, der følger med bønderne, der driver hesteflokken ned fra bjergene. Inden vi når frem til gården Dæli gør vi et ophold på gården Kolugil hvor der venter os forfriskninger. (ca.32 km, 8 – 9 timer inkl. frokost og kaffepauser)

Dag 5: Víðidalstungurétt – Søen Hóp - Hvammur
Dagen starter i hestefolden Víðidalstungurétt hvor hestene bliver sorteret. En hesteauktion holdes på stedet og vi synger sammen med bønderne når de fejrer hestenes tilbagevenden. Om eftermiddagen rider vi forbi Søen Hóp , Islands femte største sø, forbi Thingeyrar og helt ned til dalen Vatnsdalur. Her efterlader vi hestene og bliver så kørt til gården Hvammur (ca.30 km)

Valgfrit (indgår ikke i turens pris):
„Stóðréttardansleikur“ bal i forsamlingshuset Víðihlíð, hvor alle slår sig løs efter en begivenhedsrig dag og fejrer endnu en veloverstået hestesamling. Betales ved indgang (ca. 160 kr. (2500 iskr)).

Dag 6: Tilbage til sydlandet - Reykjavik
Vi forlader nordlandet og vender tilbage til Reykjavik. Forventet ankomst til hotellet kl. 14:00. Rideturen slutter her.
Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

Pris per person
4pxkassi kr: 13.580,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 26
4pxkassi Kørsel fra Reykavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: Opredte senge i dobbeltværelser under turen.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer vores kunder til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første anden sidste og sidste dag.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

 BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN