tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie i Island - Tur 9
    Island rideferie

    Ridetur 9
    Luksus ridetur på stranden

    Snæfellsnes halvøen – fra stranden til bjerget
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Ridetur 9 i Island - Luksus ridetur på stranden

Ridetur på Snæfellsnes halvøen – fra stranden til bjerget

8 dage –6 nætter – 6 ridedage - 160 km (Denne tur kræver en ekstra overnatning i Reykjavik inden turens start)

Hvis du er ude efter en luksuriøs oplevelse, så er denne tur perfekt til dig! Vores værter er hesteavlerne, Gudmar Petursson og Linda Run Petursdottir. De er begge uddannede rideinstruktører og har stor fokus på, at man lærer de rigtige bevægelser, giver gode tips og har speciel fokus på at finde det rigtige match mellem rytter og hest. Stifterne og saddelerne er de bedste på markedet, hele vejen fra Ástund. På denne tur bliver der lagt stor vægt på, at give folk den bedste personlige oplevelse, og vi har cirka 1 guide per 3 ryttere. På denne tur vil vi være ekstremt miljøbevidste, og prøve at reducere affald og ikke bruge plastik.

Snæfellsjökill Nationalpark er stedet hvor man finder Islands smukkeste og emblematiske syn – den kegleformede, gletsjerdækkede vulkan, Snæfellsjökull. Denne tur på hesteryg gennem det isdækkede Snæfellsnes landskab, er helt klart den bedste måde at nyde den storslåede natur på halvøen. Mysteriet og den spirituelle aura der omgiver denne, stadigt aktive vulkan, blev gjort berømt i Jules Vernes novelle "Rejsen til Jordens Indre". Mange af de berømte sagaer stammer fra dette område. I dag bliver besøgende fra hele Verden draget hertil af det afsiddesliggende, smukke og rige fugleliv. Halvøen bliver ofte kaldt "Island i en nøddeskal", grundet alsidigheden i landskabet. En luksuriøs rideferie i Island og minder for livet.

se priser1

rideferie Island
Luksus ridetur på standen Island
ridetur Island Travel Nord
ridferie island - Snæfellsnes
islandske heste i Island
Islandske heste i Island

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Keflavik - Reykjavik
Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen til et hotel i Reykjavik (tilkøb). Fordi at turen starter tidligt næste dag, så kræver det en overnatning i Reykavik inden rideturen. Overnatningen kan bookes igennem Travel Nord som del af pakkerejsen.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2: Reykjavik - Hestaland
Pick-up fra BSI buscentalen i Reykjavik kl: 09:30. Når vi ankommer til Hestaland bliver der serveret frokost. Denne dag bliver tilbragt med at forberede rytterne til turen, og med at stifte bekendtskab med de heste de skal ride på. Vi starter i indendørsarenaen, og rider derefter en tur rundt om gården. Vi er tilbage i tide til middagsmaden, inden vi tager endnu en ridetur ud på eftermiddagen.

Dag 3: Hestaland - Grímstaðir - Hítará river – Hestaland
Nu begynder turen for alvor, og vi forlader gården med en løs flok heste der løber med os. Vi sætter kursen mod vest, mod Snæfellsnes halvøen, hvor vi krydser floden Langá og videre gennem gården Grimsstadir, hvor vi fortsætter gennem et lavafelt, videre til floden Hitara. Vi følger nu rytteren til dagens destination. Herefter bliver vi hentet og kørt tilbage til Hestaland hvor aftensmaden, vin og en tur i bobblebad venter os.

Dag 4: Hestaland – Kolvidarnes
Efter vi har spist morgenmad, bliver vi kørt tilbage til det punkt hvor vi stoppede dagen forinden. Vi fortsætter rideturen langs med Hitara floden, indtil vi kommer til en strand. Herefter går turen mod nord, hvor vi skal ride på stranden det meste af dagen, indtil vi når til Kolvidarnes gården, hvor vi slutter for i dag, og vi igen sætter kurs hjem til aftensmad.

Dag 5: Kolvidarnes – Hestaland
I dag efterlader vi flokken, vælger vores yndlingshest, og vi fortsætter herefter med en magisk ridetur på den hvide sandstrand. Vi rider ud til nogle af de sandede øer og returnerer herefter til Kolvidarnes.

Dag 6: Hestaland – Hraundalur
Vi rider tilbage ind i landet til Myrdalur gården, og derfra følger vi bjergene i retningen tilbage mod Hestaland, tilbage gennem lavafelterne inden vi afslutter dagen ved Hraundalur.

Dag 7: Hraundalur – Hestaland
I dag rider vi op ad Hraundalur og vi rider direkte op ad bjerget, hvor vi gør holdt ved bjerghytten Lambafell. Her holder vi en pause inden ved rider tilbage ned af bjerget mod Grenjadalur, mens vi følger den smukke flod Langa, hele vejen hjem til Hastaland.

Dag 8: Hestaland – Reykjavík
Efter morgenmaden kører vi jer tilbage til Reykjavík, hvor i bliver sat af ved BSÍ busstationen.

Rideturen slutter her. Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten for at ændre rejseplanen, hvis dette er nødvendigt

Pris per person
4pxkassi  27.980,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 9
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: Dobbeltværelser, redte senge med eget toilet, nogle enkeltværelser er til rådighed med delte badeværelser.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. God, mest lokal, mad med Vin og øl inkluderet.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første, anden sidste dag og sidste dag.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN