tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie Island - Tur 6
    Island rideferie

    Ridetur 6 - Den Gyldne Cirkel

    Rideferie til Den Gyldne Cirkel.Den optimale oplevelse af Geysir, Gullfoss og Thingvellir
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Ridetur 6 i Island - Den Gyldne Cirkel

Kom med på en hesteryg til Den Gyldne Cirkel i Island

7 dage – 6 nætter – 6 ridedage – 150 km

På hesteryg til Den Gyldne Cirkel. Den optimale oplevelse af Geysirs varme springkilder og Gullfoss‚ det gyldne vandfald‚ er at ride gennem denne naturskønne del af det sydlige Island.

En populær tur for familier og andre, der mangler rutine til at kunne deltage i vores højlandsture. Ridedagene kan dog blive lange, derfor forudsættes at deltagerne er i god fysisk form og kender lidt til ridning i forvejen. Den første ridedag bliver vi fortrolige med den islandske hest og dens specielle gangarter på en afslappet ridetur langs med Thjórsás flodbred. Derfra rider vi med kurs mod det majestætiske vandfald Gullfoss og Geysirs varme springkilder.

Efter en afslappet ridedag prøver vi at ride langs med civilisationens udkant. Vi krydser højsletten Hrunaheiði og nyder de gode ridestier i fulde drag når vi passerer Hrepphólars basaltsøjler på vej tilbage til gården Kálfhól.
se priser1

Golden Cirkel Ridetur
Island Rideferie Travelnord
Island Riderejse
Rideferie Den Gyldne Cirkle
Rideferie Island Travel Nord
Rideferie Island
Geysir Island
Gullfoss Island
Golden15
Secret Lagoon Island
Secret Lagoon Island
Den Gyldne Cirkel Ridetur

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Ankomst til Island – Keflavík Lufthavn - Reykjavík
Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til Reykjavík.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Rideturen starter ved busstation "BSI", hvor deltagere bliver afhentet mellem kl 18:00 – 19:00. Kørsel til Blesastadir Guesthouse for overnatning. Her starter aftenen med intromøde og aftensmad, hvor du møder guiderne og de andre deltagere på rideturen.

Dag 2:  Kálfholl - Sandlækjarmyri - Blesastadir
Efter vi har fået en kort introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, starter vi rideturen hen ad behagelige ridestier mellem de dybt grønne bjerge ved gletsjerfloden Thorsa. I efterlader hestne ved garden Sandlækjarmýri og bliver kørt til Rettarholt guesthouse hvor I kan slap af i en varm jacuzzi inden en rigelig middag på gården. Ca 15 km.

Dag 3: Kálfholl – Myrkholt
Vi forlader gården Blesastadir og bliver kørt tilbage til hestene. Vi rider hen imod de frodige landbrugsområder i Hrunamannahreppur. Vi tager nogle ekstra heste med, så vi kan skifte hest et par gange i løbet af dagen, hvilket giver os en mulighed for at holde en behagelig fart. Vi krydser lakseelven Stóra-Laxá og til frokost spiser vi vore madpakker i Hrunaréttir, en indhegning der bruges til fåresamling hvert efterår. Vi fortsætter rideturen på bløde ridestier og "tölter" hen imod den majestætiske bjergkløft Brúarhlöð, hvor det hvidgrønne smeltevand fra gletscheren strømmer gennem sælsomme klippeformationer. Vi bliver derefter kørt til gården Myrkholt, hvor vi overnatter. Ca. 30 km.

Dag 4: Gullfoss – Myrkholt
Vi rider langs elven Hvítá og følger bjergkløften, der bliver dybere og dybere indtil vi er fremme ved det imponerende vandfald Gullfoss. Gullfoss betragtes som en af smukkeste vandfald i verden. Vi spiser vores frokost ved den kraftige vandfald med udsigter til den flotte natur alt omkring. Herfra fortsætter vi til Myrkholt for overnatning. Ca. 20 km.

Dag 5: Geysir – Haukadalur – Haukadalsheiði – Myrkholt
Vi rider igennem smukke birkeskove op igennem dalen Haukadalur. Vi krydser små, perlende bække og nyder det væld af vild vegetation, som blomstrer midt på sommeren. Efterhånden som vi nærmer os højsletten ser vi hvordan landskabet ændrer sig. Oppe på højsletten Haukadalsheiði venter os et betagende syn; bjerge og gletschere så langt øjet rækker. Resten af dagen tilbringes vi ved den verdensberømte Geysir. Ca. 15 km.

Dag 6: Geysir – Tungufellsdalur – Kaldbakur – Kálfholl
Vi forlader Geysir egnen og rider på grønne enge tilbage til broen ved kløften Brúarhlöð hvor vi krydser den mægtige Hvítá flod. Nu rider vi ind i landet gennem den smukke Tungufellsdalur op på højsletten Hrunaheiði hvor det føles som vi rider langs civilisationens udkant. Hestene bliver på gården Kaldbakur over natten mens vi kører til vores overnatningssted på Blesastadir guesthouse. På vej til Blesastadir besøger vi " Secreat Lagoon" en udendørs naturbad. Ca. 30 km.

Dag 7: Kálfholl – Kaldbakur – Hrepphólar – Kálfhóll gård– Reykjavik
Den sidste ridedag byder på endnu flere fantastiske landskaber. Vi passerer bjerget Galtafell på nogle gode ridestier og får øje på Hrepphólars imponerende basaltsøjler. Vi krydser Laxá-elven inden vi når frem til folden Reykjaréttir. Vi drejer mod Thjórsá-elvens bredder og følger dem på vejen til Kálfhóll gård. Vi tager afsked med guiderne‚ personalet og hestene og vender tilbage til hovedstadsområdet. Forventet ankomst til Reykjavik kl. 20:00. Ca. 40 km.

Rideturen slutter her.
Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi Høj season: kr. 18.380,- Afgange mellem 25. juni - 18. august
4pxkassi Lav season: kr.18.160,- Andre afgange

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 6
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: Indkvartering på turen i senge i 2 - 4 personers værelser med fælles faciliteter på gårdene.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.
4pxkassi Adgang til Secret Lagoon

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første, anden sidste og sidste dag.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN