BESTIL / FORESPØRG
  • Rideferie Island - Tur 6
    Island

    Ridetur 6 - Den Gyldne Cirkel

    Rideferie til Den Gyldne Cirkel.Den optimale oplevelse af Geysir, Gullfoss og Thingvellir

Ridetur 6 i Island - Den Gyldne Cirkel

boks7png Kom med på en hesteryg til Den Gyldne Cirkel i Island boks7png

8 dage – 7 nætter – 6 ridedage – 150 km

På hesteryg til Den Gyldne Cirkel. Den optimale oplevelse af Geysirs varme springkilder og Gullfoss‚ det gyldne vandfald‚ er at ride gennem denne naturskønne del af det sydlige Island.

En populær tur for familier og andre, der mangler rutine til at kunne deltage i Íshestars højlandsture. Ridedagene kan dog blive lange, derfor forudsættes at deltagerne er i god fysisk form og kender lidt til ridning i forvejen. Den første ridedag bliver vi fortrolige med den islandske hest og dens specielle gangarter på en afslappet ridetur langs med Thjórsás flodbred. Derfra rider vi med kurs mod det majestætiske vandfald Gullfoss og Geysirs varme springkilder.

Efter en afslappet ridedag prøver vi at ride langs med civilisationens udkant. Vi krydser højsletten Hrunaheiði og nyder de gode ridestier i fulde drag når vi passerer Hrepphólars basaltsøjler på vej tilbage til gården Kálfhól.
se priser1

gallery-ridetur6
gallery-ridetur6-1
gallery-ridetur6-2
gallery-ridetur6-3
gallery-ridetur6-4
gallery-ridetur6-5
gallery-ridetur6-6
gallery-ridetur6-7
gallery-ridetur6-8

Rejseplan dag for dag:

Søndag: Ankomst til Island – Keflavík Lufthavn - Reykjavík
Individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til jeres hotel i Reykjavík. Tilkøb: adgang og transport via Den Blå Lagune.

Mandag: Reykjavik – Þingvellir – Kálfhóll – Rettarholt guesthouse
Afhentning mellem kl. 09.00 og 10.00. Venligst vær klar allerede kl. 09.00, klædt i dit ridetøj.
Transport fra Reykjavík til gården Kalfholl, hvor heste og rejseledere venter på os. Når vi har fået en introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, starter vi rideturen hen ad behagelige ridestier mellem de dybt grønne bjerge ved gletsjerfloden Thorsa. Vi efterlader hestne ved garden Sandlækjarmyri og bliver kørt til Rettarholt guesthouse hvor vi kan slap af i et varmt bad inden en rigelig middag på gården. Ca. 15 km

Tirsdag: Fossnes – Hvítárdalur - Kjóastadir gård
Vi forlader gården Rettarholt og bliver kørt tilbage til hestene. Vi rider hen imod de frodige landbrugsområder i Hrunamannahreppur. Vi tager nogle ekstra heste med, så vi kan skifte hest et par gange i løbet af dagen, hvilket giver os en mulighed for at holde en behagelig fart. Vi krydser lakseelven Stóra-Laxá og til frokost spiser vi vore madpakker i Hrunaréttir, en indhegning der bruges til fåresamling hvert efterår. Vi rider til gården Hvítárdalur, hvor vi overnatter. Ca. 30 km.

Onsdag: Hvítárdalur – Gullfoss – Myrkholt / Hvitardalur
Vi fortsætter rideturen på bløde ridestier og "tölter" hen imod den majestætiske bjerg¬kløft Brúarhlöð, hvor det hvidgrønne smeltevand fra gletscheren strømmer gennem sælsomme klippeformationer. Vi rider videre langs elven Hvítá hvor vi følger den stadig dybere bjergkløft indtil vi er fremme ved det mægtige vandfald Gullfoss. Vi ovrnatter i Hvitardalur. Vi får god tid til at gå på opdagelse i dette unikke område med de sprudlende gejsere. Ca. 21 km.

Torsdag: Geysir – Haukadalur – Haukadalsheiði – Myrkholt / Hvitardalur
Vi rider igennem smukke birkeskove op igennem dalen Haukadalur. Vi krydser små, perlende bække og nyder det væld af vild vegetation, som blomstrer midt på sommeren. Efterhånden som vi nærmer os højsletten ser vi hvordan landskabet ændrer sig. Oppe på højsletten Haukadalsheiði venter os et betagende syn; bjerge og gletschere så langt øjet rækker. Resten af dagen tilbringes vi ved den verdensberømte Geysir. Ca. 15 km.

Valgfrit (mod pristillæg): Snescooterkørsel på gletsjeren Langjökull Valgfrit (mod pristillæg):  Oplev nærkontakten til Langjökulls snedækkede overflade. Vi bliver hentet af en firhjulstrækker til base camp hvor vi skifter til varmere tøj. Når vi har fået nogle sikkerhedsinstruktioner kører vi ind i isens og sneens hvide verden. To personer deles en snescooter på en times køretur og begge får lejlighed til at styre fartøjet (et gyldigt kørekort kræves til at køre snescooteren mens yngre deltagere og børn kan sidde bagpå). Pris: 220 euros pr. person. Børn under 12 år får 50 % rabat (bookes og betales i Island).

Fredag: Geysir – Tungufellsdalur – Kaldbakur – Rettarholt guesthouse
Vi forlader Geysir egnen og rider på grønne enge tilbage til broen ved kløften Brúarhlöð hvor vi krydser den mægtige Hvítá flod. Nu rider vi ind i landet gennem den smukke Tungufellsdalur op på højsletten Hrunaheiði hvor det føles som vi rider langs civilisationens udkant. Hestene bliver på gården Kaldbakur over natten mens vi kører til vores overnatningssted på Rettarholt guesthouse. På vej til Retterholt besøger vi " Secreat Lagoon" en udendørs naturbad. Ca. 30 km.

Lørdag: Rettarholt – Kaldbakur – Hrepphólar – Kálfhóll gård– Reykjavik
Den sidste ridedag byder på endnu flere fantastiske landskaber. Vi passerer bjerget Galtafell på nogle gode ridestier og får øje på Hrepphólars imponerende basaltsøjler. Vi krydser Laxá-elven inden vi når frem til folden Reykjaréttir. Vi drejer mod Thjórsá-elvens bredder og følger dem på vejen til Kálfhóll gård. Vi tager afsked med guiderne‚ personalet og hestene og vender tilbage til hovedstadsområdet hvor vi overnatter på et hotel. Forventet ankomst til Reykjavik kl. 19:00. Ca. 40 km.

Lørdag: Afrejse fra Island – Reykjavík – Keflavík Lufthavn
Transport med bus til lufthavnen i Keflavík i god tid inden flyets afgang.

Pris per person
4pxkassi Høj season: kr: 17.740,- Afgange mellem 2.juli - 19.august
4pxkassi Lav season: kr.16.860,- Andre afgange

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 6
4pxkassi Lufthavnstrasport t/r
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Indkvartering på turen i senge i 2 - 4 personers værelser med fælles faciliteter på gårdene, Indkvartering første og sidste nat på hotel i Reykjavik med morgenmad.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.
4pxkassi Adgang til Secret Lagoon

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første, anden sidste og sidste dag.

Valgfrit
4pxkassi Supplement for enkelt værelse på hotel den første og sidste kr. 1.360,-
4pxkassi Standard adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 690,-
4pxkassi Comfort adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 840,-

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island