tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie Island - Tur 5
    Island rideferie

    Ridetur 5-IH
    Snæfellsnes halvøen

    Rideferie i Island, hvor du kommer til Snæfellsnes Naturpark, hvor vulkanen Snæfellsjökull‚ ligger.

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Ridetur 5-IH i Island - Snæfellsnes halvøen 

Denne ridetur går til Islands Vestland, nord for Reykjavik

7 dage – 6 nætter – 6 ridedage – 185 km

Undervejs på rideferien kommer vi gennem Snæfellsnes Naturpark, hvor et af Islands kendetegn, vulkanen Snæfellsjökull‚ ligger. Vulkanen er kendt fra bl.a. Jules Vernes' roman "Rejsen til jordens indre"‚ med sin berømte kalot af sne og mytiske skær. Mange kendte islandske sagaer har fundet sted i dette smukke område. I dag tiltrækker det rige fugleliv entusiaster fra hele verden. Snæfellsnes kaldes også "Island i en nøddeskal" på grund af dets specielle og varierende landskab.

Vi skal selvfølgelig prøve at ride tölt, som er den islandske hests helt specielle og unikke gangart. Strandens bløde sand gør ridningen til en dejlig oplevelse, både for hest og rytter.

Undervejs på turen ridder vi gennem den spektakulære Hítardal‚ der består af mægtige lavamarker med kratere og aske fra gamle vulkanudbrud. Vi skal også ride på Löngufjörurs lyse sandstrande, hvor kun tidevandet sætter grænser for hestenes og rytternes frihed. Ved Eldborgkrateret skifter naturen til lavalandskab og sandet skifter her farve til sort.

På den sidste ridedag rider vi langs lavastrømmens kant ved stranden, indtil vi vender om og tager tilbage til gården Stóri-Kálfalækur for at nyde vores afskedsmiddag.
se priser1

Islandsk Hest
Islandske Heste Island
Islandske Heste
Rideferie Island Snaefellsnes
Rideferie Island Travelnord
Ridetur Paa Snaelfellsnes
Ridetur Snaelfellsnes Island
Snaelfellsnes Rideferie
Snaelfellsnes Ridetur
Stori Kalfa Laekur Island
Varm Jacuzzi Island
Travelnord Rideferie Island

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Keflavik lufthavn – Den Blå Lagune – Reykjavík – Stóri-Kálfalækur gård
Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til Reykjavík.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Rideturen starter ved busstation "BSI", hvor deltagere bliver afhentet mellem kl 18:00 – 19:00. Kørsel til Stóri-Kálfalækur for overnatning. Her starter aftenen med intromøde og aftensmad, hvor du møder guiderne og de andre deltagere på rideturen.

Dag 2: Stóri-Kálfalækur – Grímsstaðir
Efter en introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, indleder vi rideturen til bjergene på gode ridestier, gennem frodige landbrugsområder indtil vi når frem til gården Grímsstaðir hvis stolte historie går helt tilbage til middelalderen. Vi overnatter på Stóri-Kálfalækur i opredte senge. Brusebad og varme bassiner på stedet. Ca. 25 km.

Dag 3: Grímsstaðir – Stadarhraun
I dag rider vi langs kratbevoksede bakker over farverige bjerge. Virkelig smukt  og unikt område! Vi efterlader hestene på Hítarhólmur bjerget og kører tilbage til Stóri-Kálfalækur, hvor et varmt bad venter. Ca. 25 km.

Dag 4: Stadarhraun – Kolviðarnes 
Vi rider videre gennem den mystiske vulkandal. Vi stopper ved fårefolden Hítardalsrétt og ser man godt efter, vil man få øje på troldkællingen Hít, som blev forstenet da hun vendte for sent hjem fra et stævnemøde og blev ramt af dagslys. Vi fortsætter vestpå over floden Hítará og rejser igennem et område, kendt som tilholdssted for Islands mest berømte fredløse, Grettir. Vi efterlader hestene på gården Kolviðarnes mens vi selv tilbringer natten i Stori-Kalfalækur. Ca. 45 km.

Dag 5: Kolvidarnes – Gaul
Vi genforenes med hestene og indleder en ridetur på stranden Löngufjörur, den berømte ridesti på Snæfellsnes halvøens kyst. Se den majæstetiske Snæfellsjökull i horisonten og føl hestenes iver og del deres glæde på denne mageløse rute som afgøres af tidevandet.  Ca. 29 km.

Dag 6: Gaul – Kolviðarnes 
En ny ridedag på de gule sandstrande. Vi vender og rider mod det omfangsrige Eldborgarhraun lavafelt. En enestående oplevelse hvor vi har lavafelter og bjerge på den ene side af stien og Atlanterhavet på den anden.  Ca. 29 km.

Dag 7: Kolviðarnes – Stóri-Kálfalækur Gård
Den sidste dag på stranden byder på endnu flere oplevelser. Sandet bliver sort når vi følger Eldborgarhrauns kant. Forestil jer den sorte lavas strøm når I vender tilbage mod land.  Ca. 40 km. Transport til Reykjavik i eftermiddagen.

Rideturen slutter her. Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi kr. 18.490,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 5-IH
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: Senge inkl. sengelinned i delte værelser under rideturen.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første, anden sidste dag og sidste dag.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN