tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie Island - Tur 19
    Landmannalaugar rideferie

    Ridetur 19 i Island - Landmannalaugar

    Naturlige bade og Ridetur der går op i bjergene hvor vi har udsigt til majestætiske gletsjere
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Ridetur 19 i Island - Landmannalaugar

Rideferie i Det eventyrlige højland, Landmannalaugar

7 dage – 6 nætter – 6 ridedage – 200 km

Islands "dronning", vulkanen Hekla, tårner over en fascinerende egn, hvor vi hver dag bliver mindet om naturens voldsomme kræfter, der er blevet udløst af vulkanudbrud igennem tiderne. Den farvestrålende og skønne Landmannalaugar i det sydlige højland og de naturlige bade er blot en af Islands populære seværdigheder, der tiltrækker naturelskere og eventyrlystne fra hele verden.

Rideturen starter langs den majestætiske gletsjere og smeltevandsflod Thjórsá hvorfra vi har udsigt til gletsjeren Eyjafjallajokull og vulkanen Hekla. Den smukke egn, Landmannahellir, er en passende forpost i det centrale højland indtil Landmannalaugars farverige bjerge omgivet af sorte lavamarker toner frem. Vejen tilbage til civilisationen ligger ned fra bjergene og gennem grønne dale. Stolte og veltrænede heste sikrer en fornøjelig tur for dem, der er på udkig efter et krævende eventyr i højlandet.
se priser1

Heste Island
Island Varme Kilder
Islandske Heste I Island
Landmannalaugar Island Rideferie
Landmannalaugar Island
Landmannalaugar Islandske Heste
Rideferie Island Landmannalaugar
Rideferie Island
Rideferie Landmannalaugar
Riderejse Island Hytter
Travelnord Rideferie
Varme Kilder Landmannalaugar

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Ankomst til Island – Keflavik Lufthavn  - Kálfholl
Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til Reykjavík.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Rideturen starter ved busstation "BSI", hvor deltagere bliver afhentet mellem kl 18:00 – 19:00. Kørsel til Kálfholl for overnatning. Her starter aftenen med intromøde og aftensmad, hvor du møder guiderne og de andre deltagere på rideturen.

Dag 2: Kálfhóll - Thjórsá - Rettarholt
Efter at vi har fået en introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, starter vi rideturen hen ad behagelige ridestier mellem de dybt grønne bjerge ved gletsjerfloden Thjorsa med udsigter til vulkanerne Eyjafjallfjökull og Hekla. Vi efterlader hestene på Rettarholt og kører til vores overnatningsted, Kálfholl hvor vi kan slap af i et varmt bad inden en rigelig middag på gården. Ca. 20 km.

Dag 3: Rettarholt  – Bjerghytte Hólaskógur
I dag rider vi langs den smukke å Sandá gennem National Skoven Skriðufellskógur ind i den smukke og berømte dal Thjórsárdalur. Bjerget Dímon hæver sig højt over de store lavendelblå lupinemarker der ligger langs de sandede stier. Vi stopper ved Stöng som er ruiner af et middelalderlig gård som blev udgravet i 1939. Året 1104 udbrød vulkanen Hekla for første gang i Islands nedskrevne historie. Udbrudet ødelagde mindst 20 gårde i dalen Thjórsárdalur og deriblandt var gården Stöng. Efter et kort stop ved Gjáin, som er en mystisk fjeldkløft, med mange små vandfald og som også er en af de steder hvor tv-serien Game of thrones blev optaget. Vi sætter nu kursen imod den hyggelige bjerghytte Hólaskógur som har en fantastisk udsigt til vulkanen Hekla. Ca. 35 km.

Dag 4: Bjerghytte Hólaskógur – Bjerghytte Landmannahellir
Vi rider over de smalle stier gennem sorte lavamarker nord for bjerget Valafell. Vores heste, der er utrolig sikre på benene, bærer os komfortabelt gennem det hårde terræn der findes i Lambaskarð bjergpassagen. Vi fortsætter hen ad de sandede stier tæt ved Sauðleysuvatn, gennem den månelignende ørken og hen mod bjerghytten ved Landmannahellir, hvor vi kommer til at opholde os i to nætter. Ca. 30 km.

Dag 5: Landmannahellir – Landmannalaugar – Bjerghytte Landmannahellir
I dag rider vi til det berømte Landmannalaugar med de mange varme kilder der er omringet af farverige bjerge og lava fra 1480. Vores heste hviler her i en fold og vi har en god del af dagen til at slappe af i de varme kilder, eller besøge de mange seværdigheder, inden vi tager tilbage til Landmannahellir. Denne dag er uden tvivl en af højdepunkterne på denne tur. Ca. 40 km.

Dag 6: Landmannahellir – Bjerghytte Hólaskógur
Vi forlader de smukke område Landmannahellir og ridder mod bjerget Herbjarnfell. Dagens rute tager os gennem meget forskellige landskaber. Vi rider gennem sort sand, skarpe lavaformationer, store pimpsten marker i mange forskellige farver og over grønne græsmarker hvor bønderne har deres får om sommeren. Vi overnatter i den enlige bjerghytte Klettur, med den perfekte udsigt til vulkanen Hekla. Her er naturen utrolig fantastisk. Ca. 40 km.

Dag 7: Bjerghytte  Hólaskógur – Réttarholt Guesthouse – Kálfhóll – Reykjavík
I dag rider vi over de grønne bjergmarker over Seljamýri til Fögruskógar og Threngslasandur mod Réttarholt Guesthouse. Her siger vi farvel til hestene og medarbejderne. Bussen tager os derefter tilbage til Kálfhóll gården for at få kaffe og kage. Herfra kører vi så til jeres indkvartering i Reykjavík. Ca. 35 km.

Rideturen slutter her.
Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi Høj season: kr. 20.580- Afgange mellem 25. juni - 18. august
4pxkassi Lav season: kr. 18.620,- Andre afgange

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 19
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: Soveposer i fællesværelser under rideturen. Medbring sovepose.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første og sidste dag. Middag den anden sidste dag.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN