tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie i Island
    Island ridetur Thorsmork

    Ridetur 16-E Borgarfjörðurs dale

    Denne tur har en fritløbende flok heste og meget smuk natur i det sydvestlige Island

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rideturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 16-E – Borgarfjörðurs dale

Fantastisk Ridetur i Borgarfjordur Island -  seværdigheder, islandske sagaer og fritløbende heste

7 dage - 6 nætter - 6 ridedage - 185 km

Mellem de vestlige dale og termiske bassiner. Det frugtbare distrikt Borgarfjörn i det sydvestlige Island, er kendt for nogle af Islands smukkeste naturlige seværdigheder, en overflod af varmt vand fra geotermiske kilder, og som omgivelserne for mange islandske sagaer.

Mellem de vestlige dale og termiske bassiner. Det frugtbare distrikt Borgarfjörd i det sydvestlige Island, er kendt for nogle af Islands smukkeste naturlige seværdigheder, en overflod af varmt vand fra geotermiske kilder, og som omgivelserne for mange islandske sagaer. Fra byen Borgarnes rider vi på gode stier i et mangfoldigt landskab, vi krydser floder og rider langs bløde flodbredder. Vi kommer til at ride i Húsafell-skoven og på bjergstier mellem grønne dale med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab, mægtige floder og gletsjere. Vi besøger det berømte vandfald Hraunfossar i udkanten af et stort lavafelt og ved den gamle gård Reykholt. Borgarfjörður byder på mange førsteklasses svømmebassiner, så vi kan tage en svømmetur hver aften. Vi overnatter på medborgerhuset i Logaland i den maleriske dal Reykholtsdalur under hele turen, så i stedet for at skulle pakke hver morgen, skal vi kun køre korte afstande til hestene.

Denne tur har en fritløbende flok heste
Oplev mangfoldigheden af den islandske hest i dets naturlige miljø, langt fra civilisationen, og hvordan islændinge rejste i gamle dage, med en flok fritløbende heste. Hver rytter får chancen for at prøve 2 eller 3 forskellige heste hver dag, hvilket udvikler ens rideevner.

se priser1

ridetur i Island
rideferie Island Borgarfjordur
ridetur nr 16-e Travel Nord
rideferie borgarfjordur
tölt i Island
frit løbende heste i Island
Den Islandske hest i Island
rideferie til Borgarfjordur Island
ridetur på islandske heste

Dag 1: Ankomst
Turen starter om aftenen. Turmedlemmer, der ankommer samme dag til Island, skal tage bussen fra lufthavnen til den sidste busstation BSÍ i Reykjavík. Vi står klar og tager i mod dig på busstationen eller på dit hotel / gæstehus i Reykjavik mellem kl.17.30-18.00, og kører dig til vores gård Vellir, som ligger i nærheden af landsbyen Hveragerði. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden på Hotel Eldhestar, hvor vi mødes for en detaljeret beskrivelse af turen efter aftensmaden. Du overnatter på Eldhestar gæstehuset.

Dag 2: Borgarnes - Midfossar vandfaldet
Bussen kører os til Borgarnes i Vest Island, hvor vi begynder rideturen på gode ridestier, ved staldene lige uden for byen. Vi har en smuk udsigt over landskabet i Borgarfjördur, hvor vi fortsætter over en bro, der hedder Ferjubakkabrú. Vi passerer Landbrugsuniversitetet Island på Hvanneyri. Det var her en berømt hingst, Ófeigur fra Hvanneyri 818, blev født. Vi rider derefter mod Midfossar vandfaldene. Derfra har vi en uhindret udsigt over hele Borgarfjördur, hvis vejret tillader det. Efter dagens tur tager vi en svømmetur i Hreppslaug svømmebassinet. Det blev bygget i 1928. Derefter kørervi til medborgethuset Logaland, hvor vi har masser af plads til alle. Vi vil bo på Logaland de næste 5 nætter. Ca. 25 km.

Dag 3: Midfossar vandfaldene - Logaland
Vi starter ved Midfossar vandfaldene og rider langs bjerget Hestfjall, forbi Hestur gård i Borgarfjördur. Denne gård er en berømt gård i Island og en af statens eksperimentelle gårde. Vi rider over Grímsá-floden og videre langs dens bredder. Derfra rider vi langs sandbankerne og bredden af floden Reykjadalsá. Vi fortsætter ind i Reykholtsdalur og gennem landsbyen Kleppjárnsstadir og videre til Logaland. Derfra er det 5 minutters kørsel til Kleppjárnslaug svømmebassin og dets gode varme bobble- og dampbad.
Ca. 36 km

Dag 4: Logaland - Húsafell
Vi rider ud fra Logaland ind i Reykholtsdalur. Vi er på en god grusvej i starten. Senere er vi på en meget smuk ridesti langs bredden af Reykjadalsá-floden. Vi vil krydse denne flod cirka 10 gange. Vi rider derefter langs gamle og gode ridestier til Húsafell. Vi rider videre gennem skoven ved Húsafell . Dette er cirka en ridetur af en times varighed. Vi stiger af hestene ved svømmebassinet i Húsafell . Dette er det mest populære svømmebassin i området. Det har to varme bobblebade og en vandrutschebane. Efter vores svømmetur kører vi til Logaland.
Ca. 34 km

Dag 5: Kalmarstunga - Húsafell
Vi kører til Kalmarstunga og rider en tur på Strúturbjerget. Turen tager 4-5 timer. Vi rider derefter til skoven ved Húsafell og gennem den til den gamle gård ved Húsafell. Der vil vi beholde hestene. Vi kører derefter tilbage til svømmebassinet ved Húsafell. Efter en forfriskende svømmetur kører vi til det maleriske Hraunfossar Vandfald og derfra til Reykholt i Reykholtsdalur. Reykholt er et kulturhus, fortid og nutid, en gård med en kirke og præstegård og et af Islands vigtigste historiske seværdigheder, da det var hjemsted for Snorri Sturluson, en berømt middelalderhistoriker, politiker og høvding. Vi går på opdagelse på dette sted, og du har mulighed for at besøge museet og kirken.
Ca. 30 km

Dag 6: Húsafell - Flókadalur
Vi rider på den samme sti som på dag 3, bortset fra, at vi kommer til at opleve udsigten og skønheden i Borgarfjördur på en anden måde. Senere rider vi forbi Kópareykir. Derfra rider vi over højdedraget ved Brennistadaháls. Derfra vil vi nyde en unik udsigt over Reykholtsdalur dalen og det vestlige Island. Når vi rider ned ad den side, vil vi se over Flókadalur dalen. Vi efterlader hestene ved Brennistadir og kører til det nærmeste svømmebassin, den ved Kleppjárnsstadir eller et anden bassin. Vi overnatter ved Logaland som sædvanligt.
Ca. 28 km

Dag 7: Brennistadir i Flókadalur - Borgarfjardarbraut
Vi rider ned i Flókadalur-dalen langs floden (Flókadalsá, ofte kaldet Flóka). Der en god ridesti og det smukke og græsklædte landskab vil skabe røre i følelserne, mens man rider langs en smuk flod som Flóka. Vi rider derefter gennem Varmalaekar-landskabet og forbi Varmalaekjarmúli, en bakke, der er 350 m høj. Ridestien er god, og det er en spændende oplevelse for Eldhestars gæster, at ride på deres yndlingsheste på turens sidste dag. Flokken af heste følger ikke med os, da vi ikke må tage fritløbende heste med, langs Flóka-floden. Vi laster derefter hestene i trailere. Vi hopper på en bus og kører mod Reykjavik, hvor turen slutter. Ca. 24 km
Bemærk venligst:
Middag den sidste aften er ikke inkluderet.
Rideturen slutter her.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi kr: 16.420,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 16-E
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: 1 nat i pensionat, 5 nætter i sovepose indkvartering i fællesrum i forsamlingshus. Medbring sovepose.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN