tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie-tur15
    Island ridetur Thorsmork

    Ridetur 15 - MOD DEN ARKTISKE CIRKEL

    Populær ridetur i nord-øst Island.Denne del af Island er kun beboet af ganske få mennesker og her oplever du bl.a. midnatsolen og meget smuk natur.
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 15 - MOD DEN ARKTISKE CIRKEL

Populær ridetur i Nord-Øst Island

8 dage og 7 nætter - 180 km. 7 ridedage

Denne del af Island er kun beboet af ganske få mennesker, og størstedelen af dem bor i små fiskelandsbyer langs med kysten. Der er masser af adspredelse på denne rundrejse, startende med de smukke bjergudsigter fra den brede Öxarfjörður fjord. Halvøen Melrakkaslétta, som næsten strækker sig til den arktiske cirkel, er et sandt paradis for fugleelskere og folk med geologisk interesse. Her vil vi være på toppen af den Midtatlantiske revne hvor den Nordamerikanske og Eurasiske tektoniske plader driver væk fra hinanden. Fra midten af juni til midten af juli er dette område hjemsted for midnatssolen som sender sit gyldne lys over de dybe fjorde på Nord Island.
Værter på denne tur er Halldór og Elín sammen med deres familie fra Bjarnastaðirgården, som er kendte af mange islændinge for deres fremragende måde at avle heste på. Halldór er et respekteret medlem af hans samfund og blandt andre ting er han "Bjergkonge" når det gælder om at samle fårene til efteråret.

Island Rideferie
Islandsk Hest Island
Islandsk Hest
Lavegrotte Island
Rideferie Island Travel Nord
Rideferie Island
Ridetur 15 Island
Ridetur Island
Langanes Island
Heste Gaard Island
Islandsheste
Islandske Heste I Island
Riderejse Island
Ridning Island
Varme Kilder Island

Ankomst
Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til jeres overnatningssted i Reykjavík.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 1. Reykjavík - Húsavik – Bjarnarstadir - Prestholar
I bliver hentet mellem kl 06:30 og 07:30 til jeres opholdsstad eller busstoppested i Reykjavikområdet og kørt til Reykjavik indenrigs lufthavn hvorfra I skal flyve til landsbyen Husavik. Vær venligst klædt om til ridetøj allerede her. Bustur til Bjarnastaðirgården, hvor vi vil møde guiderne og hestene og derefter spise frokost. Efter en kort introduktion til hestene, rider vi ud gennem Kerlingaskógurs lavt buskede terræn hvor vi vil nyde de fantastiske udsigter over fjorden Öxarfjörður, samt søen Skjalftavatn som blev dannet af jordskælve i 1975 - 1976. Under vores ridetur til Prestholar stopper vi ved Tungurétt samlingsstedet. Overnatning ved Bjarnastaðir og på vores vej stopper vi ved Lundur svømmebassinet.

Dag 2. Prestholar – Bliklón
Vi rejser mod nord og rider over bløde stiger på heden Melrakkaslétta. Ordet Melrakki er et gammelt ”glemt” ord som faktisk betyder ”Rev” som ville antyde der har været mange rev i området. Området er fyldt med fugleliv, samt smukke søer fulde af fisk. Vi slutter af med ridning med dalen Blikalónsdalur hvor vi efterlader hestene ved gården Blikalón og bliver så bagefter kørt til Bjarnastadir hvor vi overnatter.

Dag 3.  Blikalón – Raufarhöfn
Denne dag rider vi langs kysten hvor vi så stopper ved fyrtornet Hraunhafnarviti som ligger kun 3 km fra Den Nordlige Polarcirkel. Vi fortsætter så til byen Raufarhofn hvor de fleste af de 250 indbyggere arbejder med fisk.

Dag 4. Raufarhöfn – Flautafell
Vi rider imod gården Flautafell som har taget navn efter det nærliggende bjerg Flautafell. Gården er dog et nedlagt landbrug i dag hvor ingen bor længere.

Dag 5. Sight seeing på Langanes
Vi hviler hestene i dag og tager på en bustur til halvøen Langanes. Området er meget kendt for rig fugleliv samt smuk natur med mange stenformationer som står ved kysten ude i havet.

Dag 6. Flautafell – Bjarnarstaðir
Denne dag bliver en dag man vil huske, da vi rider tværs over Öxarfjarðarheiði heden i retning mod Bjarnarstaðir. Öxarfjarðarheiði er ca. 500 m høj, og ca. 60 km bred. Omkring året 1850 var her mange gårde men de blev alle evakueret og efterladt ved udbruddet i 1875. På grund af dette er heden også meget barsk og der er få mennesker i området.

Dag 7. Bjarnastaðir – Jökulsárgljúfur – Bjarnastaðir
Vi rider langs gletsjerå kløften Jökulsárgljúfur. Kløften er en del af nationalparken ”Vatnajökull þjóðgardur” Gletsjeråen Jökulsá er Islands længste gletsjerå. På denne dag vil I have det helt perfekte ”photo” stop, hvor I kan se hele kløften bagved jer. Efter en rigtig flot tur vil I tage en kort køretur til at opleve Europas vandmeste vandfald Dettifoss, en enestående oplevelse.

Dag 8. Bjarnastaðir – Ásbyrgi – Húsavík – Reykjavik
Vi rider fra Bjarnastaðir til Ásbyrgi Nationalpark. Ásbyrgi er et af naturens vidundere, som er en dyb kløft som er formet som en hestesko med stejle klippeskær som er op mod 100m høje. Legender siger at, Sleipnir, Den Nordiske Gud Odin's otte-benede hest, satte et af sine ben ned da guderne red forbi. Vi siger farvel til hestene og gør ophold ved Húsavík, før vi kører til lufthavnen i Húsavík for at tage et fly tilbage til Reykjavík. Vi ankommer til Reykjavík om eftermiddagen.

Rideturen slutter her.
Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi Høj season: kr. 20.480,-

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 15
4pxkassi Fly fra Reykjavik til Nordlandet og kørsel til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: I delte værelser på gården.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer til at tegne en relevant rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første og sidste dag.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

 BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN