tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie-Island med Travel Nord
    ridetur Eldhestar 8f-e

    Ridetur 8F-E Eldhestar Ekslusiv

    Erfarne ryttere vil nyde nogle spektakulære dage på hesteryg på denne tur!

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rideturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 8F-E – Eldhestar Ekslusiv

Ridetur i Island for Erfarne ryttere i naturskønt område - små grupper

5 dage - 4 nætter - 4 ride dage  - 85 km

Vi har nøje udvalgt nogle af de mest naturskønne ridestier i Islands syd og sydvest, til denne tur. Erfarne ryttere vil nyde nogle spektakulære dage på hesteryg, i små grupper, og komforten på vores hotel om aftenen.

Højdepunkter i det sydlige og det sydvestlige:
Vi har nøje udvalgt nogle af de mest naturskønne ridestier i Islands syd og sydvest, til denne tur. Erfarne ryttere vil nyde nogle spektakulære dage på hesteryg, i små grupper, og komforten på vores hotel om aftenen. Hver morgen medbringer vi hestene i en trailer, for at starte turen i et andet, unikt rideområde tæt på civilisationen eller i udkanten af ørkenen. Vi oplever det populære rideområde og unikke "hestelandsbyer" i den smukke natur lige uden for Reykjavik, bløde stier i den vulkanske Thjórsárdalur, brede åbne områder og den fascinerende natur i højlandet og ridning på de sorte lavastrande ved Atlanterhavet.
se priser1

ridetur 8 F-E Island
Eldhestar rideferie
rideferie i Island
Eldhestar island
ridetur på stranden Island
islandske heste eldhestar
ridetur island
vandfald island
ridetur i heidmörk island

Dag 1. Ankomst
Deltagerne ankommer til Keflavik lufthavn. Turen starter om aftenen. Turmedlemmerne, der ankommer samme dag til Island, skal tage bussen fra lufthavnen til den sidste busstation BSÍ i Reykjavík. Vi står klar og tager i mod dig på busstationen eller dit hotel / gæstehus i Reykjavik kl. 17: 30- 18:00, og kører til vores gård Vellir i Hveragerði. Der bliver du indkvarteret på Hotel Eldhestar under hele turen. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden på hotellet. Dagen slutter med en detaljeret beskrivelse af turen (beskrivelsen kan også være næste morgen efter morgenmaden).

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2: Ölfusá Delta og stranden
Vi starter på vores gård, med en tur over enge, hvor vi følger floden Gljúfurá til den mægtige Ölfusá gletserflod, hvor vi nyder en panoramaudsigt over floddeltaet med dets sorte sandstrande, vulkanske bjerge, hele vejen mod havet. Turen fortsætter på bløde græsarealer langs floden og gennem lavt vand ved kanten af det brede Ölfusá delta, indtil vi når det sorte lavasand ved sydkysten. På vores vej har vi gode chancer for at se fugle af forskellige slags. Et af højdepunkterne på turen er en hurtig tur på stranden, inden man når fiskerlandsbyen Thorlákshöfn. (Turen kan også starte ved stranden, afhængigt af tidevand).
Rideafstand og tid: Cirka 25 km

Dag 3: Heiðmörk naturreservat
Dagen starter med kørsel til staldområdet i Reykjavik. Efter nogle sjove ture på den ovale bane, hvor de bedste heste konkurrerede på ”Landsmót”, tilbringer vi dagen med at ride på naturskønne stier, i det vidunderlige naturreservat og udendørsområde, Heiðmörk, i udkanten af byen. Turen fører os gennem et overraskende varieret landskab af søer, skove og lavadannelser. Vi starter langs de skovklædte bredder ved søen Rauðavatn, og fortsætter gennem de imponerende pseudokratere Rauðhólar, de “røde bakker” der blev skabt i et udbrud for 4700 år siden. Vi nyder den dejlige udsigt over hovedstadsområdet fra bakkerne nær søen Elliðaárvatn, inden vi rider videre gennem skoven og besøger en anden typisk islandsk "hesteby", før vi kører med traileren tilbage til vores gård. Rideafstand og tid: Cirka 20 km

Dag 4: Thjórsárdalur Dalen
I dag kører vi østover til den maleriske dal Thjórsárdalur, og rider videre i et forbløffende landskab, dannet af Islands længste flod Thjórsá, og udbrud af den nærliggende vulkan Hekla. Den frodige dal i udkanten af det ufrugtbare højland, der med sine skove, vandløb, blød sandgrund, bizarre vulkanske strukturer og grønne bakker, tilbyder en uforglemmelig rideoplevelse. Vi besøger en udgravet bondegård, der blev begravet under et lag af aske fra vulkanen Hekla for 800 år siden, samt dalen Gjáin med dens små vandfald og damme, en skjult naturskat som en oase i sort sand. Rideafstand og tid: Cirka 23 km

Dag 5: De bløde banker ved gletsjerfloden Hvtá
Vi medbringer vores heste til staldområdet i den nærliggende landsby Selfoss. Vi kører gennem vidtstrakte enge nord for Selfoss, mod den mægtige isflod Hvitá, og fortsætter på bløde stier langs floden. De græsklædte flodbredder og brede, grønne sletter, er ideelle til lange afstande i hurtigt tölt, mens du nyder udsigten over de majestætiske vulkanske bjerge i det fjerne, hvis vejret tillader det. Vi forlader derefter de græsklædte flodbredder, og rider videre på fremragende ridestier gennem landbrugsområder tilbage mod Selfoss.
På den sidste dag med ridning kører bussen dig tilbage til Reykjavik (ankomst ca. 17:15). Rideafstand og tid: Cirka 22 km. Rideturen slutter her.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi kr. 13.990,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 8F-E
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Senge i 2 pers. værelser med fælles/privat bad/wc på hotel på gården eller i nærheden.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN