tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie Island - Tur 32
    Island heste

    Ridetur 32 i Island
    Easy Ride

    Let ridetur i den Islandske natur
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Ridetur 32 i Island - Easy Ride

Rid, lær og nyd - Let ridetur i den Islandske natur

5 dage – 4 nætter – 3 ridedage

Denne tur er en ideel mulighed for alle, der ønsker at nyde en behagelig tur i det nordlige landskab, og også for begyndere, som ikke har nogen eller lidt erfaring med ridning, men alligevel vil vide, hvad det hele handler om. At ride på den islandske hest er for enhver smag og uden tvivl den bedste måde, at opleve landet på.

På denne tur opholder vi os på Hvammur gård i Vatnsdalur. Vatnsdalur-dalen har et af tre utallige fænomener på Island, en klynge af høje og bakker. Landmanden Haukur og hans familie er kendt for vores populære Trail of Hope-tur. Med deres venlighed og serviceorienterede måde at være på, kan du være sikker på, at der bliver taget god hånd om dig. Du lærer det grundlæggende i ridning, om de ældgamle Saga historier, der skete for århundreder siden på landet, og er vidne til den forbløffende natur som er altomspændende . Efter en god ridedag kan du slappe af i det hyggelige boblebad.

se priser1

Rideferie island Travelnord
easy ride ridetur i island
Rideferie Island Travel nord
Rideferie Island
islandsk hest
Rideferie Island 32
Rideferie Island Travelnord
Rideophold Hvammur Island
Hvammur Island Rideferie

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Keflavik - Reykjavik – Hvammur
Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen busstationen i Reykjavík. Afhentning ved BSÍ Busstation i Reykjavik fra 17:30 -18: 30 , hvor vores bus vil køre dig og dine med-ryttere til Hvammur gård, hvor heste og personale venter på os. Efter et dejligt introduktionsmåltid, hvor vi lærer hinanden at kende, slapper vi af og hviler os, så vi er godt forberedte på eventyret der venter os.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2: Hvammur - Vatnsdalur
Du lærer det grundlæggende om den islandske hest og rider ud mod den første ridetur sikkert gennem Vatnsdalur. Vi rider på den østlige side forbi Hvammsfoss vandfald omgivet af imponerende basalt kolonner. Vi kan endda se ræve eller falke flyve i luften, og hvis du ser godt efter, vil du kunne se elverne og troldene, der bor i bjergene, og gemmer sig bag klipperne. Vores tur ender ved Sveinsstaðir, hvor vi forlader vores heste og tager tilbage til Hvammur gården.

Dag 3: Hvammur - Sveinsstaðir - Þingeyrar nabenni
På denne spændende dag, besøger vi Þingeyrar kirke, som nogle vil sige, er den smukkeste kirke i hele Island. Det er en stenkirke med ca. 1000 gyldne stjerner malet i loftet og andre smukke
håndværk, der gør den ekstraordinær. Det første kloster var her indtil 1550, og mange af de
Islandske sagaer blev skrevet her. Vi rider gennem ekstraordinære omgivelser i Þingeyrar med sit rige fugleliv og sandstrande, med Håbets Sø på den ene side og det nordlige Atlanterhav på den anden. Efter en fantastisk ridedag, kan vi slappe af i det udendørs boblebad på Hvammur gården, før en solid aftensmad venter os.

Dag 4: Hvammur - Thingeyrar - Húnavatn
I dag fortsætter vi med at udforske det nordlige landskab og fortsætter vores tur mod Vatnsdalur. Vi
krydser måske endda Húnavatn-floden, hvis alle er klar på opgaven, hvilket er en fantastisk oplevelse. Den ældgamle Saga siger, at vikingen Ingimundur gamli (gammel) fandt to isbjørneunger ved floden og navngav floden Húnavatn (kopper vand) Efter en vidunderlig ridedag tager vi en busstur til den nærmeste by Blönduós, til en dejlig svømmetur i den offentlige pool hvor vi kan se en af Islands største gletsjerfloder. I om aften fejrer vi en vellykket ridetur med en god afskedsmiddag.

Dag 5: Hvammur – Reykjavik
Det er tid til at sige farvel til vores guider og køre tilbage til din indkvartering i Reykjavík. Ca.. ankomst kl. 12.30 i Reykjavík.

Rideturen slutter her. Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

- Vi forbeholder os retten for at ændre rejseplanen, hvis dette er nødvendigt

Pris per person
4pxkassi  kr. 9.580,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 32
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Indkvartering på turen i senge i 2 - 4 personers værelser i sommerhuse.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første, anden sidste og sidste dag.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN