tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie Island - Tur 18
    Island heste

    Ridetur 18 i Island - Håbets Sti

    På denne ridetur, udforsker vi naturen og historien mens vi rider på bløde sandmarker i den uspolerede natur
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Ridetur 18 i Island - Håbets Sti

En oplagt tur for alle, der ønsker sig en behagelig ridetur i Island, gennem skiftende landskaber

5 dage – 4 nætter – 4 ridedage – 120 km

Vi rider gennem den uspolerede natur, og får et godt indblik i landets historie når vi lytter til beretninger fra sagatiden. At ride på bløde sandmarker er ren glæde, både for rytter og hest. Vi får rigelig tid til at nyde den unikke ”tölt”-gangart, mens vi udforsker naturen og historien på denne unikke egn.

I den smalle Vatnsdalur bor vore værter. Vi indleder rideturen på deres gård, Hvammur, og krydser elven Vatnsdalsá på vej til gården Sveinsstaðir. Vi besøger Borgarvirki, en imponerende fæstning, der består af basaltlag. Det er en spændende oplevelse at ride gennem vand med en flok fritløbende heste foran sig, på vejen over lagunen Hóp. Et besøg i en sælkoloni på den nordlige Atlanterhavskyst er noget ingen burde gå glip af. På den sidste ridedag hjælper vi værterne med at føre hestene tilbage til gården, hvor de slippes løs på de grønne enge.

Under turen overnatter vi i senge i 2 - 4 personers værelser. Alle nætter tilbringes på gården Hvammur, hvor et udendørs varmtvandsbassin venter os efter en hel dag i sadlen.
se priser1

Hvammur Island
Hvammur Island Rideferie
Island Rideferie
Rideferie Island
Travelnord Rideferie Island
Rideferie Nord Island
Ridetur 18 Island
Ridetur Hvammur Travel Nord
Ridetur 18 Travelnord
Ridetur Island
Travel Nord Rideferie
Islandske Heste

Rejseplan dag for dag:

Keflavik lufthavn – Den Blå Lagune– hotel
Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til jeres overnatningssted i Reykjavík.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 1: Reykjavik – Hvammur – Vatnsdalur – Sveinsstaðir
Rideturen starter med tidligt pickup mellem kl. 07.30 og 08.30. Transport med bus fra Reykjavik til Hvammur, hvor rejseledere og heste venter på os. Vi rider først igennem den smukke Vatnsdalur, hvor Vatnsdælasaga udspillede sig. Vi rider langs elven Vatnsdalsá indtil vi krydser over til dalens vestside. Vi fortsætter til Sveinsstaðir hvor vi efterlader hestene. Vi overnatter i Hvammur. Ca. 25 km.

Dag 2: Hvammur – Sveinsstaðir – Hóp – Borgarvirki
Vi forlader Sveinsstaðir og rider langs lagunen Hóp. Den sorte sandstrand er velegnet til at ride tölt, den islandske hests specielle gangart. Strandruten giver os en opfattelse af hvor smuk den lagune er, som vil skal krydse i morgen. Vi rider langs elven Víðidalsá og krydser den. Inden vi efterlader hesten på gården Stóra-Borg, rider vi forbi Borgarvirki, et fascinerende fort fra vikingetiden. Vi overnatter i Hvammur. Ca. 30 km.

Dag 3: Hvammur – Hvítserkur – Nordatlanten – Thingeyrar
I dag oplever vi Vatnsnes-halvøens utrolige skønhed, mens vi følger Sigríðarstaðasandurs sorte miler på vej mod Nordatlanterhavskysten. Hvítserkur, en majestætisk basaltklippe, troner over stranden og er et ynglested for mange havfugle. Området er hjemsted for et stort antal sæler, og forhåbentlig ser vi mange af dem hvor de hviler og leger på stranden. I dag krydser vi lagunen Hóp og følger en sikker sti gennem vandet på vejen til Thingeyrar, hvor man grundlagde et kloster i 1100-tallet. Denne dag er utvivlsomt et af rideturens højdepunkter. Slap af i et varmt udendørsbassin, inden vi indtager et fyrsteligt aftensmåltid i Hvammur. Ca. 40 km.

Dag 4: Hvammur - Thingeyrar – Húnavatn – Hvammur
Vi begynder dagen med at besøge den historiske kirke i Thingeyrar. Det er vores sidste ridedag hvor vi bringer hestene tilbage til Hvammur. Vi krydser Húnavatn søen på en sikker sti under vandet, og nyder hestenes begejstring når de kommer til det sorte sand på den anden side af søen. Vi rider langs Vatnsdalurs østside, forbi vandfaldet Hvammsfoss, der er omgivet af imponerende basaltsøjler. Fejr den vellykkede hjemkomst om aftenen med en stor grillfest i laden – på den islandske måde. Ca. 25 km.

Dag 5: Hvammur –  Reykjavik
Tiden er inde til at tage afsked med rejselederne, inden vi kører med bussen til Reykjavik. Ankomst til Reykjavik ved 12:30 tiden. Rideturen slutter her.
Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten for at ændre rejseplanen, hvis dette er nødvendigt

Pris per person
4pxkassi Høj season: kr. 13.590,- Afgange mellem 25. juni - 18. august
4pxkassi Lav season: kr. 12.690,- Andre afgange

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 18
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Indkvartering på turen i senge i 2 - 4 personers værelser i sommerhuse.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første, anden sidste og sidste dag.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN