BESTIL / FORESPØRG
  • Rideferie Island - Tur 17
    Island

    Ridetur 17 i Island - Löngufjörur

    På rideturen kommer vi til at nyde lange og åbne strækninger med lysfarvet sand på Löngufjörur strand

Tur 17 - Löngufjörur - Ridetur på stranden

boks7png Rideferie i Vest Island - Strandridt for naturelskereboks7png

5 dage - 4 nætter - 2 ridedage - 60 km

Den smukke halvø Snæfellsnes, strækker sig fra vestkysten, langt ud i Atlanterhavet. Du kan finde mange kendetegn på den Islandske natur i disse egne af landet. Vi kommer til at nyde lange og åbne strækninger med lysfarvet sand på Löngufjörur strand, hvor kun tidevandet sætter en begrænsning på friheden for en person og dens hest. Den tilbyder dem muligheden for at opleve det glatte tölt gangart over lange distancer. Det 50 meter dybe krater, Eldborg, er et karakteristisk vartegn, hvor det lyse sand skifter til en sort farve, så snart man nærmer sig dets lavamarker. På vores sidste dag på rideturen vil vi følge kanten af lavastrømmen langs med kysten, inden vi returnerer til Stóri-Kálfalækur gården. Deltagere på denne tur vil deltage sammen med deltagere på den længere Snæfellsnestur (Tur 5).
se priser1

gallery-ridetur17
gallery-ridetur17-2
gallery-ridetur17-3
gallery-ridetur17-4
gallery-ridetur17-5
gallery-ridetur17-6
gallery-ridetur17-6
gallery-ridetur17-7
gallery-ridetur17-8

Rejseplan dag for dag:

Dag 1. Ankomst til Island - Stóri-Kálfalækur
Individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til bussentralen i Reykjavík (BSI). Tilkøb: adgang og transport via Den Blå Lagune.
Afhentning fra BSI mellem kl. 16.00 og 17.00 hvorfra I kører til Stóri Kálfalækur hvor middag, personalet og de andre deltagere fra den længere version af turen (Tur 5) venter jer.

Dag 2. Traðir – Stóri-Kálfalækur
Efter en introduktion til de Islandske heste og deres specielle gangarter, vil vi starte rideturen på det gule sand på stranden.

Vi ændrer kursen og rider tilbage til det mægtige Eldborgarhraun lava felt. En unik oplevelse for alle med lava feltet og bjergene på den ene side af ruten og det atlantiske ocean på det andet. Vi efterlader hestene ved Kolviðarnes gården og kører til Stóri-Kálfalækur, hvor vi tilbringer natten. (30 km)

Dag 3. Kolviðarnes – Stóri-Kálfalækur Gårde
Endnu en dag på stranden og endnu en dag med nye fantastiske oplevelser. Sandet skifter farve til sort eftersom vi kommer til at følge udkanten af Eldborgarhraun lava feltet. Forestil dig at det sorte lava stadig er i bevægelse på din rejse tilbage til tørt område. Rideturen slutter ved Stóri-Kálfalækur gården, hvor vi vil få fornøjelse af at nyde Ólöf's farvel måltid til os. (30 km)

Dag 4. Stóri-Kálfalækur – Reykjavík
Rejse tilbage til Reykjavík. Cirka ankomst omkring kl. 11:30. Den sidste nat i Reykjavik området. Frokost og middag på egen hånd.

Dag 5. Afgang fra Island - Reykjavík - Keflavík Lufthavn
Bustur til lufthanven i Keflavík i tide til at nå flyet hjem.

Pris per person
4pxkassi Høj season: kr: 7.760,- Afgange mellem 2.juli - 19.august
4pxkassi Lav season: kr. 6.890,- Andre afgange

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 17
4pxkassi Lufthavnstrasport t/r
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Indkvartering i delte værelser inkl. sengelinned under rideturen. Den sidste nat på hotel i Reykjavík området.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag på dag 4.

Valgfrit
4pxkassi Supplement for enkelt værelse på hotel den sidste kr. 680,-
4pxkassi Standard adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 690,-
4pxkassi Comfort adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 840,-

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island