BESTIL / FORESPØRG
  • Rideferie Island - Tur 16
    Island

    Ridetur 16 i Island - Strand- og bjergridt

    Vi rider på den Islandske hest langs bjergskråninger over lavamarker på vejen ned til kysten.

Ridetur 16 i Island - Strand- og bjergridt

boks7png Snæfellsnes halvøen - Her finder man en bred vifte af islandske naturperlerboks7png

6 dage – 5 nætter – 4 ridedage – 125 km

Snæfellsnes-halvøen strækker sig ud fra den islandske vestkyst. Her finder man en bred vifte af islandske naturperler. Turen går fra gården Stóri-Kálfalækur‚ hvor vi lægger ud med at ride op mod bjergene hvorfra vi har en udsigt over Hítardalens farverige landskaber. Vi fortsætter langs bjergskråninger over lavamarker på vejen ned til kysten hvor vi rider videre langs stranden. Den gamle ridesti kommer kun til syne ved lavvande og giver rytteren rig mulighed for at afprøve hestens bløde tølt over lange strækninger. Vi slår følge med den længere Snæfellsnestur  (Tur 5) i fire dage, hvorefter vi vender tilbage til Reykjavik på femtedagen mens de andre fortsætter deres tur.
se priser1

gallery-ridetur16
gallery-ridetur16-2
gallery-ridetur16-3
gallery-ridetur16-4
gallery-ridetur16-5
gallery-ridetur16-6
gallery-ridetur16-6
gallery-ridetur16-7
gallery-ridetur16-8

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Keflavik lufthavn – Den Blå Lagune– hotel
Individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til jeres hotel i Reykjavík. Tilkøb: adgang og transport via Den Blå Lagune.

Dag 2: Reykjavík – Stóri-Kálfalækur – Grímsstaðir
Afhentning mellem kl. 08.00 og 09.00. Venligst vær klar allerede kl. 08.00, klædt i dit ridetøj.
Transport fra ReykjavíkBustransport om morgenen til gården Stóri-Kálfalækur, hvor heste og medarbejdere venter. Efter en introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, indleder vi rideturen til bjergene på gode ridestier, gennem frodige landbrugsområder indtil vi når frem til gården Grímsstaðir hvis stolte historie går helt tilbage til middelalderen. Vi overnatter på Stóri-Kálfalækur i opredte senge. Brusebad og varme bassiner på stedet. Ca. 25 km.

Dag 3: Grímsstaðir – Hítarhólmu
I dag rider vi langs kratbevoksede bakker over farverige bjerge. Hítardalur er et geologisk overflødighedshorn; vidtstrakte lavafelter og bløde stier gennem aske og høje tufbjerge, som giver en følelse af at man er på en ridetur på månen! Vi efterlader hestene på Hítarhólmur bjerget og kører tilbage til Stóri-Kálfalækur, hvor et varmt bad venter. Ca. 25 km.

Dag 4: Hítarhólmur – Kolviðarnes
Vi rider videre gennem den mystiske vulkandal. Vi stopper ved fårefolden Hítardalsrétt og ser man godt efter, vil man få øje på troldkællingen Hít, som blev forstenet da hun vendte for sent hjem fra et stævnemøde og blev ramt af dagslys. Vi fortsætter vestpå over floden Hítará og rejser igennem et område, kendt som tilholdssted for Islands mest berømte fredløse, Grettir. Vi efterlader hestene på gården Kolviðarnes mens vi selv tilbringer natten på Stori Kalfalækur. Ca. 45 km.

Dag 5: Kolvidarnes – Traðir – Reykjavik
Efter ridetur og middag siger vi farvel til medarbedjere og de deltagere som vil fortsætte på den længere version af turen (Tur 5) og så køre vi tilbage til Reykjavik. Ca. 30 km.

Dag 6: Hotel – Keflavik luftnhavn
Transport fra hotel til Keflavik lufthavn.

Pris per person
4pxkassi kr: Høj season: kr: 13.290,- Afgange mellem 2.juli - 19.august
4pxkassi Lav season: kr. 12.420,- Andre afgange

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 16
4pxkassi Lufthavnstrasport t/r
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Fællesværelser på gårde inkl. sængelinned. Første og sidste nat på hotel i Reykjavik med morgenmad.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første, anden sidste og sidste dag.

Valgfrit
4pxkassi Supplement for enkelt værelse på hotel den første og sidste kr. 1.360,-
4pxkassi Standard adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 690,-
4pxkassi Comfort adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 840,-

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island