tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie-tur15-E
    Island på hesteryg

    Ridetur 15-E
    Vulkanen Hekla

    Denne ridetur går gennem et spektakulært område mellem vulkanen Hekla og gletcheren Tindafjallajökull

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rideturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 15-E - VULKANEN HEKLA

Myter og fantastiske ridestier i Island

6 dage og 5 nætter - 160 km. 5 ridedage

Denne tur går gennem et spektakulært område mellem vulkanen Hekla og gletsjeren Tindafjallajökull i en overvældende natur skabt og formet af vulkaner og gletchere. Vi rider ad bløde ridestier på en bund af sort sand dækket af grønt græs og over lavamarker i et fortryllet landskab med lavaformationer, der gennem årtusinder er skabt og formet af naturen. På turen oplever vi smukke hemmelige dale, vidtstrakte græsgange og brusende floder. En del af turen rides på en af sagatidens ældgammel ridestier.
se priser1

Island Hesteryg
Hekla Vulkanen Island
Island Hestetur
Island Rideferie
Islanders
Islandske Heste Island
Rideferie Hekla Vulkanen
Rideferie Island Eldhestar
Rideferie Island Hekla
Rideferie Island Travelnord
Rideferie Island Tur15e
Rideferie Island Travel Nord

Dag 1. Ankomst
Turen begynder om aftenen. Deltagere, som ankommer til Island samme dag, bør tage fly-bussen fra lufthavnen til den endelige busstation BSÍ i Reykjavik. Vi vil byde dig velkommen på busstationen eller ved dit hotel/ pensionat i Reykjavik mellem kl. 17:30 - 18:00, hvorefter vi kører dig til vores gård Vellir, tæt på byen Hveragerði. Der vil du blive indlogeret i vores pensionat. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden på vores Hotel Eldhestar. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan muligvis ske den følgende morgen).

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2. Vellir - Hrólfsstaðahellir
Om morgenen lærer vi hestene at kende under et kort ridt. Efter en tidlig frokost, tager vi bussen til gården Fellsmúli, som ligger i det smukke område Landssveit, for foden af vulkanen Hekla. Derfra rider vi først nordpå til gården Leirubakki,og derefter på gode stier østpå til floden Vestri-Rangá. Turen fortsætter sydpå langs floden til gården Hrólfsstaðahellir, hvor vi tilbringer natten i en hytte og har muligheden for at nyde et afslappende boblebad. 23 km, 4 timer.

Dag 3. Hrólfsstaðahelli – Foss
Vi begynder dagen med at krydse floden Vestri-Rangá og fortsætter over den mosdækkede lavaslette Botnahraun, som blev skabt for flere hundrede år siden, under en af Heklas mange udbrud. Vi følger en ældgammel ridesti over lavasletten og på tværs af brede sletter af græsarealer. Senere fortsætter vi over en anden lavaslette kaldet Axarhraun, indtil vi når til bjerghytten Foss. Denne hytte er beliggende i området syd for vulkanen Hekla, som er kendt fra Njáls saga. 35 km, 7 timer.

Dag 4. Foss - Foss
I dag forlader vi flokken ved hytten Foss og rider vores bedste tøltere, for at opleve de smukke omgivelser med naturskønne dale og specielle kløft-formationer. Fra gården Foss rider vi på gode, bløde stier, primært gennem græsarealer, mod en imponerende grotte. Efter at have besøgt grotten, passerer vi de forladte gårde Þorleifsstaði og Reynistaði på vores vej tilbage til Foss, hvor vi holder en afslappende frokostpause. Om eftermiddagen vil vi følge en naturskøn sti i det meget særlige område ved siden af det vulkanske bjerg Hafrafell. Vi tilbringer natten i Foss. 20 km, 5 timer.

Dag 5. Foss – Rjúpnavellir
I dag rider vi endnu en gang over lavasletten Axarhraun, for at se området vest for vulkanen Hekla, og for at tilbringe frokostpausen i den smukke natur omkring farmen Kot. Bagefter vil vi passere de såkaldte Hekla-gårde, som er gårdene tættest på vulkanen. Vi fortsætter gennem et område, som er dækket med blødt sort lavasand, hvor vi kan nyde udsigten over det brede landskab og bjerge, hvis vejret tillader det, indtil vi når og krydser den mægtige flod Vestri-Rangá. Vi tilbringer natten i hytten Rjúpnavellir, en fin hytte beliggende tæt på Hekla. I dette område er landskabet præget af naturkræfter som vind og vulkanudbrud. 40km, 8 timer.

Dag 6. Rjúpnavellir – Þjófafoss – Fellsmúli
Vi vil ride med flokken af heste mod gletsjerfloden Þjórsá, den længste flod i Island, hvor vi vil se vandfaldet Þjófafoss. Vi fortsætter i rask tølt på bløde sandede stier, gennem en smuk grøn birkeskov, til den gamle gård Skarfanes. Hestene er på vej hjem, så det går typisk hurtigt på disse strækninger. Vi slutter turen hvor den startede, ved gården Felssmúli, hvor forfriskninger venter på os. Om eftermiddagen vil vi blive kørt tilbage til Reykjavik. Rideturen slutter her. 24 km, 5 timer.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi kr: 14.370,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 15-E
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: 2 nætter i pensionat, 4 nætter i sovepose indkvartering i hytter og enkle bjerghytter (køjesenge). Medbring sovepose.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN