BESTIL / FORESPØRG
  • Rideferie Island - Tur 13
    Island

    Ridetur 13 - Geysir, Gullfoss Special

    Denne tur er en kort version af vor populære tur, Den gyldne cirkel nr 6

Ridetur 13 i Island - Geysir, Gullfoss Special

boks7png Ridetur til Den Gyldne Cirkel Island, en kort version af vor populære tur nr 6 - Den Gyldne Cirkel boks7png

7 dage – 6 nætter – 4 ridedage – 80 km

Denne tur er en kort version af vor populære tur, Den gyldne cirkel. Den omfatter Gullfoss og de varme kilder ved Geysir. Nyd overnatning i senge under hele turen, og et varmt udendørs bad på guesthouse Rettarholt.
se priser1

gallery-ridetur13
gallery-ridetur13-1
gallery-ridetur13-2
gallery-ridetur13-3
gallery-ridetur13-4
gallery-ridetur13-5
gallery-ridetur13-6
gallery-ridetur13-7
gallery-ridetur13-8

Rejseplan dag for dag:

Søndag: Keflavik lufthavn – Den Blå Lagune – hotel
Individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til jeres hotel i Reykjavík. Tilkøb: adgang og transport via Den Blå Lagune.

Mandag: Reykjavík – Thingvellir – Kalfholl - Rettarholt
Afhentning mellem kl. 09.00 og 10.00. Venligst vær klar allerede fra kl. 09.00, klædt i dit ridetøj.
Transport fra Reykjavík til gården, Kalfholl hvor heste og rejseledere venter på os. Når vi har fået en introduktion til den islandske hest og dens specielle gangarter, starter vi rideturen hen ad behagelige ridestier mellem de dybt grønne bjerge ved gletsjerfloden Thorsa. I efterlader hestne ved garden Sandlækjarmýri og bliver kørt til Rettarholt guesthouse hvor I kan slap af i et varmt bad inden en rigelig middag på gården. Ca 15 km

Tirsdag: Rettarholt – Hvítárdalur - Retterholt
Vi forlader gården Rettarholt og bliver kørt tilbage til hestene. Vi rider hen imod de frodige landbrugsområder i nabosognet Hrunamannahreppur. Vi tager ekstra heste med for at kunne skifte hest et par gange i løbet af dagen hvilket giver os mulighed for at holde et behageligt tempo. Vi krydser den berømte lakseelv Stóra-Laxá og spiser vor medbragte frokost i Hrunaréttir, en rund fårefold hvor fårene samles i efteråret. Vi rider til gården Hvitardalur, hvor vi overnatter. Ca. 30 km.

Onsdag: Gullfoss – Myrkholt / Hvítárdalur
Vi fortsætter langs de behagelige ridestier, som er særdeles velegnede til tölt – den islandske hests helt unikke gangart. Vi rider i retning mod den majestætiske bjergkløft Brúarhlöð, hvor det hvidgrønne smeltevand fra gletscheren fosser gennem bizarre klippeformationer. Vi rider langs elven Hvítá og følger bjergkløften, der bliver dybere og dybere indtil vi er fremme ved det imponerende vandfald Gullfoss. Herfra fortsætter vi til den berømte Geysir, med de varme kilder og sprudlende gejsere. Der er rigelig mulighed for at rekognicere det højst seværdige område med de utallige boblende varme kilder. Ca. 20 km.

Torsdag: Geysir – Haukadalur – Haukadalsheiði – Myrkholt / Hvitardalur
Vi rider op gennem Haukadalurs smukke birkeskov. Vi krydser små perlende bække og nyder den rige vegetation af bjergplanter, som blomstrer midt på sommeren. Efter­hånden som vi bevæger os op mod højsletten, vil vi lægge mærke til hvordan naturen ændrer sig efterhånden som vi kommer længere op. Et betagende syn af bjerge og gletschere i højlandet venter os når vi når toppen af Haukadalsheiði. Vi overnatter igen på gården Myrkholt. Ca. 15 km.

Valgfrit (mod pristillæg): Snescooterkørsel på gletsjeren Langjökull Valgfrit (mod pristillæg): Oplev nærkontakten til Langjökulls snedækkede overflade. Vi bliver hentet af en firhjulstrækker til base camp hvor vi skifter til varmere tøj. Når vi har fået nogle sikkerhedsinstruktioner kører vi ind i isens og sneens hvide verden. To personer deles en snescooter på en times køretur og begge får lejlighed til at styre fartøjet (et gyldigt kørekort kræves til at køre snescooteren mens yngre deltagere og børn kan sidde bagpå). Pris: 220 euros pr. person. Børn under 12 år får 50 % rabat. Bookes og betales i Island.

Fredag: Hvitardalur – Reykjavík
Vi tager afsted med vore medryttere om morgenen når vi har spist morgenmad og kører tilbage til Reykjavík hvor vi ankommer ca. kl. 10.30.

Lørdag: Hotel – Keflavik luftnhavn
Transport fra hotel til Keflavik lufthavn.

Pris per person
4pxkassi Høj season: kr: 13.440,- Afgange mellem 2.juli - 19.august
4pxkassi Lav season: kr.12.560,- Andre afgange

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 13
4pxkassi Lufthavnstrasport t/r
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Indkvartering på turen i senge i 2 - 4 personers værelser med fælles faciliteter på gårdene, Indkvartering første og sidste nat på hotel i Reykjavik med morgenmad.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost og middag den første, anden sidste og sidste dag.

Valgfrit
4pxkassi Supplement for enkelt værelse på hotel den første og sidste kr. 1.360,-
4pxkassi Standard adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 690,-
4pxkassi Comfort adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 840,-

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island