tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie-tur12-E
    Islandske heste

    Ridetur 12-E - Thingvellir og Thingvallarvatn

    Sommerridetur langs søen Thingvallervatn og til Thingvellir nationalpark

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rideturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 12-E - Thingvellir & Thingvallavatn

Sommerridetur - Et historisk tilbageblik

6 dage og 5 nætter - 125 km. 5 ridedage

På turen til Thingvellir, Islands første parlament, rider vi gennem den betagende dal Maradalur (hestenes dal) og en af de smukkeste i vulkansystemet Hengill. Efter sightseeing i nationalparken fortsætter vi ad naturskønne ridestier gennem lavamarker og skove og videre langs søen Thingvallavatns bred til en hytte omkranset af vulkanske fjelde. Vi rider tilbage gennem dalen Reykjadalur, hvor der både er mulighed for at nyde et bad i de varme kilder og den skønne udsigt over Ölfusá området.
se priser1

Island Paa Hesteryg
Islandske Heste Ridetur
Rideferie Island Thingvellir
Rideferie Island
Rideferie Travelnord
Thingvellir Island Travelnord
Ridning Island
Thingvellir Island
Thingvellir Rideferie Island
Thingvellir Rideferie
Travel Nord Rideferie Island
Travelnord Rideferie Island

Dag 1. Ankomst
Turen begynder om aftenen. Deltagere, som ankommer til Island samme dag, bør tage fly-bussen fra lufthavnen til den endelige busstation BSÍ i Reykjavik. Vi vil byde dig velkommen på busstationen eller ved dit hotel/ pensionat i Reykjavik mellem kl. 17:30 - 18:00, hvorefter vi kører dig til vores gård Vellir, tæt på byen Hveragerði. Der vil du blive indlogeret i vores pensionat. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden på vores Hotel Eldhestar. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2. Vellir - Kolvidarhóll
Fra Hveragerdi, i Ölfus kommune, følger vi den gamle rute til Hellisheidi. Derefter kommer vi til lyngheden, hvor vi fortsætter til vulkanen Hengill, langs lavasletten Kristnitökuhran. Lavaen her er fra Hengills sidste udbrud i år 1000, hvilket er det samme år som Island officielt blev kristent. De gamle folkeeventyr fortæller, at udbruddet skete i hævnskab fra de gamle nordiske guder Thór, Ódinn og Freja. Vi fortsætter på en sti gennem lava og bjerge ned til Kolvidarhóll, hvor folk har stoppet for at hvile i hundredvis af år. Vi overnætter på vores gård Vellir. 21 km, 4 timer.

Dag 3. Kolvidarhóll – Marardalur- Thingvellir
Vi fortsætter nordpå for foden af Húsmúlis og Hengills bjerge. Vi stiger af og fører hestene gennem den smalle kløft til Maradalur (Hestenes dal). Derfra rider vi gennem Dyrfjöll (Døre bjerge), og når vi kommer til bjergtoppen vil vi have udsigt over søen Thingvallavatn. Stien fortsætter langs søen forbi Hestvik til gården Heidarbær. Herefter ser vi Islands gamle Alting, hvilket ikke er lang fra Skógarhólar, hvor vi vil tilbringe natten. Islands store nationale heste-konkurrence blev afholdt i Skógarhólar indtil 1978. 38 km, 6 - 7 timer.

Dag 4. Thingvellir - Kringlumýri
I dag rider vi gennem Thingvellir nationalpark. Fra Gjábakki får vi et exceptionelt udkig over parken. Vi kan se søen Thingvallavatn, den største sø i Island. Dette er også området, hvor den nordamerikanske og europæiske tektoniske plade mødes. Vi krydser Lyngsdalsheidi (lynghede), hvor vi stopper ved hulen Laugardalshellir. Fra Laugardalsvöllum tager vi tilbage til Lyngsdalsheidi og slutter dagens ridt ved hytten Kringlumýri. 30 km, 6 - 7 timer.

Dag 5. Kringlumýri - Villingarvatn
Fra Kringlumýri fortsætter vi langs bløde ridestier kaldet Drift, hvorfra vi har et smukt udsyn over søen Thingvallavatn. Vi vil passere vandkraftværket Ljósafossvirkjun, som blev bygget i 1937, og er dermed et af de første vandkraftværker i Island. Rideturen fortsætter langs sydsiden af søen til gården Villingarvatn, hvor vi efterlader hestene for natten og tager bussen til Eldhestars gård, Vellir. 15 km, 3 - 4 timer.

Dag 6. Dag 6: Villingarvatn - Reykjadalur - Vellir
Vi rider ind til bjergene fra østsiden af vulkanen Hengill. Først rider vi langs et bjerg kaldet Súlufell, som giver et smukt syn over Thingvallavatn. Derpå rider vi langs Kattatjarnahryggir, hvorefter vi kommer til to søkrater, den store og den lille Kattatjörn. Vi fortsætter op i bjergene og kommer først til Álftavatn (svanesøen) og dernæst til Ökuelduháls grønne land med dets varme kilder. Efter et stykke tid kan vi se Klambragíl, den stejle lava-sti, som fører os ind til dalen Reykjadalur, som er fyldt med varme kilder. Vi kan bade i dalens varme bæk inden vi forlader Hveragerdi. Inden vi rider ned af bjerget kan vi suge et fabelagtigt syn over havet og the Vestman øerne til os. Turen slutter på de nye ridestier mellem Hveragerdi og Reykjafjall, som fører os tilbage til vores gård Vellir. Efter forfriskninger, tager vi omkring kl. 16:30 en bil tilbage til Reykjavik. Turen slutter her. 23,3 km, 5 - 6 timer.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi kr: 13.560,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 12-E
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: Senge i guesthouse. Medbring sovepose.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN