tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie-tur11-E
    Island ridetur Krysuvik

    Ridetur 11-E - Krýsuvík og Den Blå Lagune

    Ridetur i Island - geotermisk område præget af dramatiske farvespil og besøg i Den Blå lagune

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rideturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 11-E - Krýsuvík & Den Blå Lagune

Strande, grønne enge og dampende månelandskaber

5 dage og 4 nætter - 100 km. 4 ridedage

Turen byder på storslåede naturoplevelser med 180 graders panorama over det sydlige Island, Reykjanes, Reykjavik og Snæfellsnæs. Fra Eldhestars gård rider vi langs Islands mest vandrige flod Ölfusá ned mod kysten, hvor vi finder den sagnomspundne kirke Strandarkirkja. Herfra går turen langs stranden til Krýsuvík, et geotermisk område præget af dramatiske farvespil: røde, grønblå og gule farver står i skarp kontrast til det sorte sand og lavamarkerne. Vi besøger også Den Blå Lagune, hvor der er tid til at slappe af i det varme, mineralholdige vand.

Rideferie Island Blaa Lagune
Krysuvik Rideferie
Krysuvik Island Ridetur
Ridetur Island Blaa Lagune
Den Blaa Lagune Island
Den Blaa Lagune
Seltun Island
Island Rideferie
Island Krysuvik
Rideferie Island Travel Nord
Ridetur Island 11
Island Krysuvik

Dag 1. Ankomst
Turen begynder om aftenen. Deltagere, som ankommer til Island samme dag, bør tage fly-bussen fra lufthavnen til den endelige busstation BSÍ i Reykjavik. Vi vil byde dig velkommen på busstationen eller ved dit hotel/ pensionat i Reykjavik mellem kl. 17:30 - 18:00, hvorefter vi kører dig til vores gård Vellir, tæt på byen Hveragerði. Der vil du blive indlogeret i vores pensionat. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden på vores Hotel Eldhestar. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2. Vellir - Vellir
Vi begynder dagen med at lære hestene at kende i indhegningen. Efter frokost rider vi fra Vellir over grønne enge i fuglereservatet Ölfusforir. Vi rider tværs gennem sand og vand over en del af Ölfusá flodens delta. Derfra tager vi tilbage til gården Vellir, hvor både heste og deltager vil tilbringe natten. 17 km, 4 - 5 timer.

Dag 3. Selvogur - Krýsuvík
Turen begynder fra Strandarkirkja kirke i Selvogur. Hestene og vores gæster bliver kørt dertil om morgenen. Strandarkirkja, som er lige ved kysten, har sin helt egen historie. Vi fortsætter langs stranden mod bjergene, hvor vi rider i kontrasterne mellem bjerge, lava og havet. Vi rider forbi den grønne sø Kleifarvatn og når til Krýsuvík, hvor der findes varme kilder og bjerge indhyllet i rige farver. Efter at have forladt hestene i Krýsuvík, kører vi til Isólfsskáli, et hyggeligt hus ved kysten, som vil være vores hjem de næste to nætter. Om aftenen vil vi kører jer til den berømte Blå Lagune (adgang inkluderet), kun 20 minutters kørsel fra Isólfsskáli. 25 km, 8 timer

Dag 4. Krýsuvík - Isólfsskáli
Vi begynder dagen med at køre tilbage til Krýsuvík, hvor hestene venter på os. Først besøger vi det geotermiske område Seltún med alle sine storslåede farver og mudderpøler. Efter at have gået med hestene over bjerget Sveifluháls, kommer vi ned på den anden side, hvor vi møder vejen til Vigdisarvellir, en grøn oase mellem bjergene, som engang var ejet af tre gårde. Derfra følger vi den gamle vej mellem lavamarker ned til kysten og Isólfsskáli, hvor vi tilbringer natten sammen med hestene. 25 km, 5 timer.

Dag 5. Isólfsskáli - Krýsuvíkberg - Krýsuvík
Den sidste dag er et blanding af alt det karakteristiske fra turen. Vi begynder ved kysten og rider op i bjergene. Den gamle sti går gennem lava og grønne områder, inden vi bevæger os op i bjergene og kan nyde den smukke udsigt over den sygvestlige del af Island. Herefter tager en omvej mod Krýsuvíkberg, hvor vi kan nyde vores frokost på en høj klippeskrænt mod havet, omgivet af en masse havfugle. Bagefter kommer vi, med vores heste, tilbage til Krýsuvík, hvor Eldhestar-bussen venter på os for at køre os tilbage til et fint pensionat i Reykjavik. Turdeltagerne vil være tilbage i Reykjavik omkring kl. 17:00. Turen slutter her. 20 km, 4 timer.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

 

Pris per person
4pxkassi kr: 13.180,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 11-E
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: Senge i guesthouse. Medbring sovepose.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.
4pxkassi Adgang til Den Blå Lagune

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN