tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie-tur9-E
    Eldhestar Island

    Ridetur 9-E - Rundt om vulkanen

    Ridetur i Island, over de spektakulære lavamarker omkring vulkanen Hengill
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 9-E - RUNDT OM VULKANEN

Sommer ridetur gennem grønne dale til varme kilder

4 dage og 3 nætter - 70 km. 3 ridedage

Denne tur går over de spektakulære lavamarker omkring vulkanen Hengill og videre til områder med fantastiske lavaformationer, grønne dale og varme kilder. Under turen vil du få mere viden om Islands enestående natur og geologi, herunder om vulkanudbrud og varme kilder, som i særlig grad præger det landskab, vi rider igennem.
se priser1

Island Rideferie
Rund Om Vulkanen Rideferie
island riderejse
Sommer Ridetur Island
Ridetur Island Tur9 E
Ridetur Island
Ridetur Island Hengill
Rideferie Island Varme Kilder
Islandske Heste Island
Rideferie Island Vulkantur
Island Ridetur Eldhestar
Rideferie Eldhestar

Dag 1. Ankomst
Tur deltagere, som ankommer til Keflavik Lufthavn, tager med Fly-bus til BSI busterminalen, Vi vil byde dig velkommen på busstationen eller ved dit hotel/pensionat i Reykjavik mellem kl. 17:30 - 18:00, hvorefter vi kører dig til vores gård Vellir, tæt på byen Hveragerði. Vi vil lære hinanden at kende under aftensmaden på vores Hotel. Dagen afsluttes med en detaljeret beskrivelse af turen (kan også ske den følgende morgen). NB. Valg om overnatning: Overnatning på hotel (H) eller guest house (GH).

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2. Vellir - Kolvidarhóll
Vi begynder dagen med at lære hestene at kende i indhegningen. Efter en tidlig frokost følger vi den gamle rute fra Hveragerdi til Hellisheidi. Derefter kommer vi til lyngheden, hvor vi fortsætter til vulkanen Hengill, langs lavasletten Kristnitökuhran. Lavaen her er fra Hengills sidste udbrud i år 1000, hvilket er det samme år, hvor Island officielt blev kristent. De gamle folkeeventyr fortæller, at udbruddet skete i hævnskab fra de gamle nordiske guder Thór, Ódinn og Freja. Vi fortsætter på en sti gennem lava og bjerge (“milli hrauns og hlidar”) ned til Kolvidarhóll, hvor folk har stoppet for at hvile i hundredvis af år. Vi overnætter på vores gård Vellir. 21 km, 4 timer.

Dag 3. Hestenesdal - Nesjavellir
Vi fortsætter nordpå for foden af Húsmúlis og Hengills bjerge. Vi stiger af og fører hestene gennem den smalle kløft til Maradalur (Hestenes dal). Derfra rider vi gennem Dyrfjöll (Døre bjerge), og når vi kommer til bjergtoppen vil vi have udsigt over søen Thingvallavatn. Søen er ved kløften, hvor islændingene havde deres demokratiske møder (alting) i hundredvis af år. Stien fortsætter til Botnár dalir ved Nesjavellir, hvor turen slutter. Heste og deltagere bliver transporteret til Vellir for at overnatte. 30km, 6-7 timer

Dag 4. Vellir – Reykjadalur - Vellir
Vi rider ind til bjergene omkring byen Hveragerdi, og kommer til det grønne skovvoksne område med dets varme kilder. Vi fortsætter på stier omkring vulkanen Hengill, og op til dalen Reykjadalur, som er fyldt med varme kilder. Vi kan bade i dalens varme bæk inden vi forlader området. Mens vi rider ned af bjerget kan vi suge et fabelagtigt syn, over havet og Vestmannaøerne, til os. Turen slutter på de nye ridestier mellem Hveragerdi og Reykjafjall, som fører os tilbage til vores gård Vellir. Efter forfriskninger, tager vi omkring kl. 16:30 en bil tilbage til Reykjavik. 19 km, 5 - 6 timer. Rideturen slutter her.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

Pris per person
4pxkassi kr. 8.980,-(H)
4pxkassi 7.980,- (GH)

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 9-E
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: Senge i 2 personers værelser med privat bad/wc, NB. Valg om overnatning: Overnatning på hotel (H) eller guesthouse (GH).
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN