tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie-tur8D-E
    Island

    Ridetur 8D-E - Nordlys Turen

    Ferie til Island på hesteryg. Oplev Island om Vinter

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rideturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 8D-E - Nordlys Turen

Vi rider over lavamarker og nyder de gode ridestier, i jagten på nordlyset

4 dage og 3 nætter - 34 km. 3 ridedage

Fantastisk vinterferie på hesteryg i Island. På denne tur oplever du måske snedækkede Island og de berømte nordlys på himlen. Her får du også mulighed får at se Gullfoss, Geysi og Thingvellir national park.
se priser1

Nordlyset Island
Vinterferie Island
Rideferie Island Efteraaret
Rideferie Island Vinter
Ridetur Island Islandske Heste
Islandske Heste Island
Eldhestar Rideophold
Eldhestar Nordlys
Island Eldhestar 2
Island Eldhestar
Ridetur Nordlys Island
Nordlys Island Ridetur

Dag 1. Ankomst
Tur deltagere, som ankommer til Keflavik Lufthavn, tager med Fly Bus til BSI busterminalen, (Endestationen i Reykjavik). En repræsentant fra Eldhestar, modtager dig udenfor busterminalen kl.17:30 - 18:00, og sørger for den videre transport til vores gård, Vellir, som ligger nær byen, Hveragerði. På gården bliver du indlogeret på Hotel Eldhestar, eller et nærliggende hotel. Efter aftensmaden, informerer Eldhestar detaljeret om programmet for de kommende dage.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2. Riding langs bjergene - Svømmebad
Efter morgenmaden, lærer vi hesterne at kende og tager på vores første ridetur. Vi rider over græs enge og følger derefter den gamle rute mod bjerget Ingólfsfjall, som er opkaldt efter den første norske viking, som bosatte sig i Island. Vi slutter turen langs bjerget Reykjafjall. Tilbage på vores gård, Vellir, nyder vi en let frokost. Efter frokost tager vi af sted igen. Lad en lodden islandsk hest varme din krop og sjæl. Efter en time på hesteryg, strækker vi ud i den store varme Hot Pot i Hveragerði‘s populære svømmebad, og vi oplever den geotermiske damp sauna. Efter et stop ved svømmebadet i Hveragerði, tager vi tilbage til hotellet, hvor der vil blive serveret aftensmad! Vi tjekker vejrudsigten for nordlys, og får nyttig information om nordlys. Såfremt vejrudsigten er gunstig, og himlen er skyfri, ser vi efter nordlys på gården eller går på jagt efter det!

Dag 3. Hveragerdi - Reykjafjall - Vellir
Efter morgenmaden, rider vi over lavamarker og nyder de gode ridestier, der omgiver stald området i Hveragerði, og vi fortsætter langs bjerget Reykjafjall. På hjemvejen passerer vi et geotermisk energi område, som blev dramatisk udvidet under det store jordskælv i Syd Island i 2008. På gården nyder vi en let frokost. Efter frokost, sætter vi os på hestene igen og nu følger vi Glúfurá floden til den gamle kirkegård og vi fortsætter ned til Ölfusá flodens bred. Herfra har vi udsigt til floden og såfremt vejret tillader det, også til vulkanen Hekla. Vi nyder aftensmad på hotellet.

Dag 4. Enge / Lave marker - Thingvellir - Reykjavik
Den sidste dags tur går over græs enge, lava marker med udsigt til vulkaner. På vor vej passerer vi en del gårde, som giver os en ide om, hvordan landbruget har udviklet sig henover de seneste årtier. Vi tjekker ud af hotellet og efter frokost på gården starter vores sidste del af programmet, hvor vi kommer på en udflugt til det berømte Gullfoss vandfald og de varme kilder i området ved Geysir, såvel som Nationalparken, Thingvellir. Bussen kører til sidst til Reykjavik. Ankomst til Reykjavik ca. kl. 18:00.

Rideturen slutter her. Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi kr. 8.340,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 8D-E
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Senge i 2 personers værelser med privat bad/wc på gården.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN