BESTIL / FORESPØRG
  • Rideferie-tur8D-E
    Island

    Ridetur 8D-E - Nordlys Turen

    Ferie til Island på hesteryg. Oplev Island om Vinter

Tur 8D-E - Nordlys Turen

boks7png Vi rider over lavamarker og nyder de gode ridestier, i jagten på nordlyset boks7png

4 dage og 3 nætter - 34 km. 3 ridedage

Fantastisk vinterferie på hesteryg i Island. På denne tur oplever du måske snedækkede Island og de berømte nordlys på himlen. Her får du også mulighed får at se Gullfoss, Geysi og Thingvellir national park.
se priser1

gallery-ridetur8D-E
gallery-ridetur8D-E2
gallery-ridetur8D-E3
gallery-ridetur8D-E4
gallery-ridetur8D-E5
gallery-ridetur8D-E6
gallery-ridetur8D-E7
gallery-ridetur8D-E
gallery-ridetur8D-E

Dag 1. Ankomst
Tur deltagere, som ankommer til Keflavik Lufthavn, tager med Fly Bus til BSI busterminalen, (Endestationen i Reykjavik). En repræsentant fra Eldhestar, modtager dig udenfor busterminalen kl.17:30 - 18:00, og sørger for den videre transport til vores gård, Vellir, som ligger nær byen, Hveragerði. På gården bliver du indlogeret på Hotel Eldhestar, eller et nærliggende hotel. Efter aftensmaden, informerer Eldhestar detaljeret om programmet for de kommende dage.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2. Riding langs bjergene
Efter morgenmaden, rider vi ud for at udforske “I vikingens fodspor”, (Tur 3a). Vi rider over græs enge og følger derefter den gamle rute mod bjerget Ingólfsfjall, som er opkaldt efter den første norske viking, som bosatte sig i Island. Vi slutter turen langs bjerget Reykjafjall. Tilbage på vores gård, Vellir, nyder vi en let frokost. Efter frokost rider vi “Til flodens bred”, (Tur 3b). Vi følger Glúfurá floden til den gamle kirkegård og vi fortsætter ned til Ölfusá flodens bred. Herfra har vi udsigt til floden og såfremt vejret tillader det, også til vulkanen Hekla. Efter et stop ved svømmebadet i Hveragerði, tager vi tilbage tilhotellet, hvor der vil blive serveret aftensmad! Vi tjekker vejrudsigten for nordlys, og får nyttig information om nordlys. Såfremt vejrudsigten er gunstig, og himlen er skyfri, ser vi efter nordlys pågården eller går på jagt efter det!

Dag 3. Reykjafjall - Vellir
Efter morgenmaden, rider vi over lavamarker og nyder de gode ridestier, der omgiver stald området i Hveragerði, og vi fortsætter langs bjegid Reykjafjall. På hjemvejen passerer vi et geotermisk energi område, som blev dramatisk udvidet under det store jordskælv i Syd Island i 2008. På gården nyder vi en let frokost. Efter frokost, deltager vi på turen, “Lokalkolorit”, (Tur 2a). Denne tur går over græs enge og lava marker. På vor vej passerer vi en del gårde, som giver os en ide om, hvordan landbruget har udviklet sig henover de seneste årtier. Tilbage på hotellet bliver aftensmaden serveret. Vi tjekker vejrudsigten for nordlys og får mulighed for at se en spektakulær film om dette naturfænomen.

Dag 4. Reykjadalur - Thingvellir - Reykjavik
Den sidste dags indslag er turen, “Midvinter varme”, (Tur 2d). Lad en lodden islandsk hest varme din krop og sjæl. Efter en time på hesteryg, strækker vi ud i den store varme Hot Pot i Hveragerði‘s populære svømmebad, og vi oplever den geotermiske damp sauna. På denne sidste ridetur, får du mulighed for at ride din favorit hest! Den sidste del af programmet bliver en udflugt til det berømte
Gullfoss vandfald og de varme kilder i området ved Geysir, såvel som Nationalparken, Thingvellir. Bussen kører til Reykjavik. Du er tilbage i Reykjavik ca. kl. 18:00.

Rideturen slutter her. Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

Pris per person
4pxkassi kr. 7.190,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 8D-E
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Senge i 2 personers værelser med privat bad/wc på gården.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 780,-
4pxkassi Overnatning på 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.360,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 400,-
4pxkassi Lufthavnstransport t/r Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 290,-
4pxkassi Lufthavnstransport t/r Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 345,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik t/r via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 810,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik t/r via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 930,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island