tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie-tur8A
    ridetur Eldhestar

    Ridetur 8-A - Naturens Skatte

    tre gode ridedage hvor du oplever den enestående islandske natur

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Vælg Dato
Sommerseason: 13. maj - 9. september: Starter alle torsdag og søndage
Vinterseason: 11. september - 12. maj Starter alle ugens dage
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 8A-E - NATURENS SKATTE

Rideglæde og oplevelser i den enestående islandske natur

4 dage og 3 nætter - 3 ridedage

Meget populær familie ridetur i Island, også hvis ikke alle i famlien ønsker at ride (vi kan finde andre aktiviteter til dem). Hele familien bor på gården. Meget populær mor og datter tur.

Vi rider i landskabet omkring vulkanen Hengill, hvor vi med udgangspunkt i de veltilrettelagte dagsture udforsker kontrasterne i den enestående islandske natur – fra det vildt strømmende smeltevand i floden Ölfusá til de varme kilder i de geotermiske områder i dalen Reykjadalur. Efter en indholdsrig dag kan du slappe af i hotellets udendørs spabad og efterfølgende nyde en god middag og en førsteklasses indkvartering på hotel Eldhestar eller et nærliggende hotel.
se priser1

Ridetur Island Eldhestar
Ridetur Bade Varme Kilder
Ridetur Island syd
Ridetur Island hengill vulkan
Ridetur Island Varme Kilder
Ridetur Island eldhestar
Rideferie på stranden Island
Rideferie islandske heste
island rideferie
Ridetur på island
rideferie til de varme kilder island
Ridetur Island mor og datter tur

Dag 1. Ankomst
Deltagerne ankommer til Keflavik lufthavn og tager derfra flybussen til BSÍ i Reykjavik. Her vil I ca. 17:30 – 18:00 blive modtaget af en medarbejder fra Eldhestar, som søger for den videre transport til Eldhestars gård Vellir, tæt ved byen Hveragerði. Under middagen på hotellet bliver planen for de kommende dage præsenteret.

Travel Nord tilbyder som tilkøb:
Fly t/r Island, Lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), Overnatning den første nat i Reykjavik. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Dag 2. Mellem fjeld og hav
På denne dagstur rider vi i det skønne, åbne landskab mellem vulkanske fjelde og Atlanterhavet. Turen begynder på gode ridestier langs de enge og marker, som omgiver gården; der er gode muligheder for at afprøve den islandske hests specielle gangart tølt. Vi rider langs floden Gljufurá til en ældgammel kirkegård, der ligger tæt ved den imponerende smeltevandsflod Ölfusá. Her kan vi nyde udsigten over deltaet og synet af de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull (forudsat vejret er med os). En græsbevokset sti fører os ned til det bløde, sorte lavasand og gennem lavvandede områder til den grønne ø Lambey. På turen er der mulighed for at iagttage det rige fugleliv i vådområderne og det nærliggende fuglereservat. Vi holder en frokostpause i det fri, før vi fortsætter gennem dyrkede områder til bjerget Ingólfsfjall, et plateaubjerg opkaldt efter den første bosætter i Island, Íngólfur Arnarson. Vi følger den gamle vikingerute langs fjeldet Reykjafell, hvor både får og heste græsser om sommeren. På turen tilbage til gården Vellir har vi den fineste udsigt over landskabet og byen Hveragerði. Hjemme på gården venter kaffe og hjemmebagt kage.

Dag 3. Reykjadalur - De varme kilders dal
Turen giver os rig mulighed for at opleve den afvekslende og storslåede islandske natur. Vi rider gennem lavamarker mod de grønne bakker, der omgiver vulkanen Hengill. Hestene fører os op ad de smalle stier og ind i dalen Reykjadalur, hvor vi passere det smukke vandfald Djupagilsfoss og talrige varme kilder; her er der mulighed for at bade og slappe af. På vejen tilbage gennem dalen kan vi glæde os over den storslåede udsigt over lavlandet, byen Hveragerði og Atlanterhavskysten med Westmannaøerne i det fjerne (hvis vejret tillader det). Vi fortsætter ad superfine ridestier omkring Hveragerði og gennem den farverige og spektakulære geotermale dal Gufurdalur, et område med varme kilder, som blev dramatisk udvidet i forbindelse med et jordskælv i 2008. Stien fører os videre gennem skoven for foden af fjeldet Reykjafjall til gården, hvor kaffen og den hjemmebagte kage venter. HUSK badetøj og håndklæde.

Dag 4. Ingólfsturen - Reykjavik
Dagens tur følger i begyndelsen samme rute som turen ”Lokalkolorit”, hvor vi krydser en lille flod, fortsætter gennem en lavamark og rider videre langs vidtstrakte enge og marker. Vi passerer flere gårde, som giver os et indtryk af, hvordan det islandske landbrug har udviklet sig gennem de seneste årtier. Turen giver mulighed for at nyde det fascinerende syn af vulkanske fjelde, der rejser sig over grønne bakker og græsgange. Vi rider en del af tiden på ridestier, der indbyder til en rask tølt på vores vej mod plateaubjerget Ingólfsfjall. Landskabet ændrer sig dramatisk ved fjeldet, hvor vi holder pause mellem enorme klippeblokke, grønne mospuder, og hvis vi er heldige omgivet af græssende får. Vi fortsætter ad en naturskøn rute langs skrænterne på bjerget, mens vi følger i den første bosætter Íngólfur Arnarssons fodspor. På turen bliver der mulighed for at se en kopi af et vikingelanghus. Efter den afsluttende ridetur langs fjeldet Reykjafjall samles vi i gårdens cafeteria, hvor der bydes på forfriskninger.

Bussen tilbage til Reykjavik afgår ca. 16:15.

Rideturen 8A-E slutter her. Hvis du ønsker en ekstra ridedag på stranden, så kan den tilføjes, og skal bestilles under navnet 8B-E, (skriv i kommentarfeltet).

Dag 5. Valgfri ridetur på stranden (skal skrives i kommentarfeltet som 8B-E)
Efter morgenmaden tjekker vi ud, læsser hestene i traileren og kører til den lille fiskerby Thorlakshöfn. Her rider vi afsted på den kilometerlange smukke strand langs Nordatlantens brænding; efter nogle kilometers ridt på det bløde, sorte lavasand, når vi frem til det smukke område, hvor den vandrige smeltevandsflod Ölfusá møder havet i et enormt delta. Vi fortsætter gennem det lave vand i deltaets udkant, og rider videre langs græsbevoksede flodbredder, vådområder og enge og videre mod de dyrkede områder, hvor gården ligger. På turen bliver der masser af muligheder for at prøve den behagelige gangart tølt på de gode ridestier. Naturen er betagende, og vi kan igen nyde det spektakulære syn af vulkanerne Hekla og Eyjafjallajökull – vel at mærke, hvis vejret er med os. Der er også rig mulighed for at iagttage de talrige hav- og vadefugle i fuglereservatet Flói. Vi passerer den gamle kirkegård Arnarbæli og rider tilbage til gården Vellir langs floden Gljufurá og marker med græssende heste. Vi holder en frokostpause i løbet af turen. Hvis du har valgt den ekstra dag, så slutter turen her. Bussen tilbage til Reykjavik afgår ca. 16:15.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi kr. 9.140,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 8A-E
4pxkassi Kørsel til gården og tilbage til Reykjavik.
4pxkassi Indkvartering: Senge i 2 personers værelser med privat bad/wc på gården.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
4pxkassi Ridetur på Stranden, en ekstra dag per pers kr: 2.550
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:

4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN