tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie-Island med Travel Nord
    ridetur Eldhestar 8f-e

    Ridetur 7-E Vulkankontraster

    Denne ridetur giver en smag af det storslåede landskab og det gode rideterræn.
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at tilføje ekstra overnatninger i Reykjavik før eller efter selve rideturen?
1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 7-E – Vulkankontraster

Dette er en to-dages tur i det alsidige område omkring Eldhestars gård i det sydlige Island

3 dage - 2 nætter - 2 ridedage - 38 km

Meget populær familie ridetur i Island, også hvis ikke alle i famlien ønsker at ride (vi kan finde andre aktiviteter til dem). Hele familien bor på gården. Meget populær mor og datter tur.

Dette er en to-dages tur i det alsidige område omkring vores gård. Vi opdager de slående kontraster i den islandske natur på hesteryg. Turen giver en smag af det storslåede landskab og det gode rideterræn.

Varme kilder, floder og brede enge
Dette er en to-dages tur i det alsidige område omkring vores gård. Vi overnatter på Hótel Eldhestar, et nærliggende hotel eller på gæstehuset ved Eldhestar, og oplever de slående kontraster i den islandske natur på hesteryg. Det giver dig en smag på både det storslåede landskab og det gode rideterræn. Om sommeren har vi også mulighed for at bade i det geotermiske vand. Medbring badedragt og håndklæde!

se priser1

ridetur i Island
Eldhestar rideferie
rideferie i Island
Eldhestar island
ridetur med travel nord
ridetur til de varme kilder Island
ridetur island
island rideferie
island på hesteryg

Dag 1: Ankomst
Turmedlemmer ankommer til Keflavík lufthavn, Island og tager med Flybus fra Keflavík til Reykjavík (BSÍ Busterminal). Du vil blive mødt af repræsentanter fra Eldhestar mellem 17:30 og 18:00, som vil arrangere yderligere transport til gården Vellir i nærheden af Hveragerði. Efter indtjekning, serveres aftensmaden på Hotel Eldhestar.

Dag 2: Under bjergene
På denne dagstur opdager vi det smukke landskab, der åbner sig mellem de vulkanske bjerge og Atlanterhavet i det sydlige Island. Vi begynder turen på de dejlige ridestier langs vores enge, som er ideelle til at prøve den islandske hests særlige gang, tölt. Vi følger derefter floden Gljúfurá til en gammel kirkegård, tæt ved den mægtige isflod, Ölusá, hvor vi nyder panoramaudsigten over floddeltaet og de berømte vulkaner Hekla og Eyjafjallajökull, hvis vejret tillader det. En græsset sti fører os længere ned til det bløde, sorte lavasand på flodbredderne og gennem lavt vand til den grønne ø Lambey. På vores vej har vi gode chancer for, at se forskellige slags fugle, der bor i vådområderne i det nærliggende fuglereservat. Vi holder en frokostpause ude i naturen, før vi fortsætter gennem landbrugsområderne mod bjerget Ingólfsfjall, et bjerg med flad top, opkaldt efter den første bosætter på Island, Ingólfur Arnarson. En gammel vikingesti fører os langs bjerget Reykjafjall, hvor både får og heste græsser om sommeren. På vej tilbage til vores gård Vellir, har vi en dejlig udsigt over det omkringliggende område og landsbyen Hveragerði. Kaffe og hjemmebagt kage venter på os tilbage på vores gård . Du har mulighed for at slappe af i hotellets bobbelbade inden aftensmaden.

Dag 3: Hot Springs Tour Reykjadalur Valley - Vistas og vulkaner
Denne dagstur tilbyder spektakulære udsigter over alsidigheden i den storslåede islandske natur. Vi rider gennem lavafelter mod de grønne bakker, der omgiver vulkanen Hengill. Hestene fører os derefter op ad smalle stier ind i Reykjadalur-dalen, og passerer på vejen det smukke vandfald Djúpagilsfoss, og mange varme kilder. I Reykjadalur får vi muligheden for, at tage et afslappende bad i en varm kilde. På vores vej ned i dalen, nyder vi fascinerende panoramabilleder over omgivelserne, landsbyen Hveragerði og landbrugsområdet helt ned til kystlinjen, hvor vi måske kan se Vestmanøerne, hvis vejret tillader det. Vi fortsætter på de fremragende ridestier omkring Hveragerði og gennem den farverige geotermiske Gufudalur-dal med varme kilder, et område, der ekspanderede dramatisk under et jordskælv i 2008. Stien fører os derefter gennem en grøn skov og langs skråningerne af Reykjafjall bjerget tilbage til gården , hvor kaffe og hjemmebagt kage venter på os. Medbring din egen badedragt og et håndklæde. Derefter kører vores bus dig tilbage til Reykjavik, ankomst omkring kl. 17.30. Rideturen slutter her.

Travel Nord kan tilbyde en eller flere overnatninger i Reykjavik og etv. andre aktiviteter i Island efter rideturen.

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi kr. 5.330,-(H) og 4.560,-(GH)

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 7-E
4pxkassi Kørsel fra Reykjavik til gården t/r.
4pxkassi Indkvartering: Senge i 2 personers værelser med privat bad/wc, NB. Valg om overnatning: Overnatning på hotel (H) eller guesthouse (GH).
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen (ikke den sidste aften i Reykjavik). Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Middag den sidste aften.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN