BESTIL / FORESPØRG
  • Rideferie Island - Tur 27
    Island

    Ridetur 27 i Island - Nordlys Komfort

    Vinter ridetur i Island for dem som ønsker at rejse med komfort

Tur 27 - Nordlys Komfort

boks7png Ridning, vandreture og afslappelse i geotermisk vandboks7png

4 dage - 3 nætter - 2 ridedage - 30km

For alle dem som ønsker at rejse med mere komfort, er det til vores store fornøjelse, for første gang, at kunne præsentere, en fire dages efterårs og vinter tur, med indkvartering på hotel under hele rejsen. Alle værelser vil have badeværelse med bruser og eget toilet, for at imødekomme de mange ønsker fra vore gæster, om ekstra privatliv. Denne tur er lige egnet for ryttere og ikke-ryttere, da det altid vil være muligt at deltage i andre aktiviteter, som ikke omhandler ridning.

Ridning, vandreture og afslappelse i geotermisk vand under den fantastiske Islandske vinterhimmel, som kan være præget af blinkende stjerner og dansende nordlys. Bål, traditionelle historier og fantastisk velsmagende Islandsk mad kombineret med besøg hos den Hemmelige lagune "Secret Lagune" og nordlysjagt på hesteryg i det mørke, er blot nogle af de fascinerende oplevelser som ligger i vente på denne tur! På vej til Reykjavík besøger vi den gyldne vandfald "Gullfoss" og det geotermiske område, hvor gejseren Geysir findes.
se priser1

gallery-ridetur27
gallery-ridetur27-2
gallery-ridetur27-3
gallery-ridetur27-4
gallery-ridetur27-5
gallery-ridetur27-6
gallery-ridetur27-6
gallery-ridetur27-7
gallery-ridetur27-8

Rejseplan dag for dag:

Torsdag: Ankomst - Den Hemmelige Lagune - Kálfhóll farm
Lufthavnstransport fra Keflavik lufthavn til Reykjavik busstation "BSI", hvor deltagere bliver afhentet mellem kl 16:00 – 17:00. Kørsel direkte derfra til Secret Lagoon (Den Hemmelige Lagune) hvor vi stopper en time og nyder et rigtig afslappende bad ude I naturen. Efter badet køre vi videre til Kálfhóll farm, hvor vi vil møde de lokale landmænd til en “badstofukvöld” (“en badstueaften” oversættes fra Islandsk som en hyggeaften i opholdsstuen), hvor de vil byde jer velkommen med traditionel Islandsk mad, Islandske sange, historier fra landskabet og nogle "specielle godter" (tørret fisk, haj, brennivín). Sent på aftenen skal man holde udkig efter nordlysene. Det kræver dog vejret tillader det, da selvfølgelig skal der være en klar himmel til at man kan se nordlyset. Efterfølgende overnatning ved Fosshótel Hekla.

Fredag: Ridetur om morgenen - Þjórárdalur - Nordlysjagt på hesteryg!
Efter morgenmad på hotellet kører vi igen til gården Kálfhóll. Efter en kort introduktion, fortsætter vi med en ridetur langs flodbredden på den mægtige glaciale flod Þjórsá (alternativt kan man tage turen på gåben langs med floden). Efter en god og varmende Islandsk suppe tager vi bussen til Þjórsárdalur dalen, hvor vi vil besøge det spektakulære vandfald Hjálp og udendørs gårdmuseet Þjóðveldisbær (Þjóðveldisbær er ikke inkluderet i alle turene). En kort vandretur i Skriðudalurskoven fører os hen til en skjult grav hvor en Bjerg Konge og hans hest, Blesi, ligger begravet. Ved gården vil vi spise en typisk Islandsk buffet. Mens vi varmer vore hænder og sjæle ved bålet udenfor, vil vi holde udkig efter "Aurora Borealis" - nordlys!

Herefter hopper vi i sadlen og tager en kort ridetur i mørket etv. kun oplyst af nordlyset! Alternativet til ikke-ryttere vil være udkig efter nordlys ved varmen ved Kálfhóll. Efter rideturen returnerer vi til Fosshótel Hekla, hvor vi vil overnatte.

Lørdag: Kálfhóll Gården - Ridetur - Gullfoss - Geysir - Reykjavík
Efter morgenmaden fortsætter turen til Kálfhóllgården. Her vil vi tage en 2 - 3 timer lang ridetur gennem det smukke landskab (alternativet for ikke-ryttere: Et besøg til det lille Samansafnið museum som ligger på landet ved Sólheimar). Derefter vil vi spise middagsmad på gården før vi vender tilbage til Reykjavík. På vejen tilbage gør vi holdt ved det Gyldne Vandfald, "Gullfoss", og de berømte varme kilder ved Geysir. Vi tilbringer natten på hotel i Reykjavík.

Søndag: Afgang fra Island - Reykjavík - Keflavík Lufthavn
Afgang til Keflavík lufthavn med flybus.

Pris per person
4pxkassi kr. 11.990,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 27
4pxkassi Lufthavnstrasport t/r
4pxkassi Adgang til Hemmelige Lagune "Secret Lagune"
4pxkassi Indkvartering: på et godt hotel
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost den første og sidste dag og middag den sidste aften.

Valgfrit
4pxkassi Supplement for enkelt værelse på hotel den sidste nat kr. 485,-
4pxkassi Standard adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 690,-
4pxkassi Komfort adgang og transport via Den Blå Lagune fra kr. 840,-

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island