tel   (+45) 2398 8200

  • Rideferie Island - Tur 21
    Island vinterridetur

    Ridetur 21 i Island - Ridning i Nordlysene i Island

    Besøg de største seværdigheder i Island, rid på den Islandske hest og nyd fred og ro med nordlysene på himlen
BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Tur 21 - Ridning i Nordlysene i Island

Rideferie Island - Vinterridning med mulighed at se Nordlyset

4 dage - 3 nætter - 3 ridedage - 45km

Efterår på Island betyder et farverigt landskab, mens nordlyset danser i den arktiske nattehimmel. Nyd at besøge de mest kendte seværdigheder i Island, ride den Islandske hest langs fine trækstier og se en blændende nordlysopvisning efter en fantastisk dag i sadlen.

Vi tager på en tur og besøger Den Hemmelige Lagune, hvor du kan slappe af i det mineralrige vand. Vi kører mellem floderne, Þjórsá og Hvítá og besøger Geysirs varme kilder. I løbet af de to ridedage, vil "tölt" blive introduceret for dig, som er Islandshestens særlige gang, mens du kører på flodsporene, der er lavet til tölting.

Gør dig klar om aftenerne, til at opleve den unikke ro i det islandske landskab og vend dit blik mod himmelen for, måske, at se de grønfarvede nordlys danse over dig (hvis vejret tillader det).


se priser1

Nordlyset Island
Vinter Rideferie Island
rideferie ophold
Gejser Island
Gullfoss Island
Island Ridetur Island
Nordlys Rejse Island
Ridetur Island Vinter
Secretl lagoon
Riderejse Island
Nordlys Isand
Rideferie Island Vinter

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Ankomst til Island – Reykjavík – Kálfholl
Deltagere ankommer individuelt med fly til Island (hvis de ikke allerede er ankommet på en tidligere dato). Fortsat individuel rejse med flybus fra lufthavnen i Keflavík til Reykjavík.

Travel Nord tilbyder som tilkøb: Fly t/r Island, lufthavnstransport (med eller uden adgang og transport via Den Blå Lagune), overnatning Reykjavik, hvis du vælger tidligere ankomst dato. (En eller flere overnatninger før rideturen kan tilbydes).

Afhentning kl.  17:00 fra BSÍ busstation i Reykjavik. Vi kører til hestegården Kálfholl. Vi spiser middag på gården og lærer vores med-ryttere og personalet at kende. Vi kan nyde det dejlige boblebad udenfor og kigger op i himlen mod de blændende nordlys. Derefter får du en god nattesøvn, før vi starter vores tur næste dag.

Dag 2: Kálfhóll gård – Þjórsá - Den Hemmelig Lagune
Vi kører til gården Kálfhóll, hvor vores guide introducerer os for den Islandske hest og dens specielle gangarter, inden vi starter vores tur langs den mægtige flod Þjórsá (den længste flod i Island 212 km). En perfekt første ridedag, hvor vi lærer den Islandske hest at kende og hvordan man rider i en afslappet atmosfære. Mens vi er på turen, nyder vi den fantastiske udsigt over bjergene. Ikke langt fra os, våger dronningen Hekla (vulkan) over os. Efter en magisk dag i sadlen tager vi til Den Hemmelige Lagune (Secret Lagoon), hvor du kan slappe af i det mineralrige vand. God aftensmad på gården. Nyd aftenen med din guide og værter, og tag en aftenvandring for igen at se efter nordlys. (Ca. 15 km)

Dag 3: Kálfhóll gård - Hvítá
Vi starter dagen med en behagelig ridetur i omgivelserne omkring gården. Frokost på gården og derefter kører vi til floden Hvítá, gletscherfloden med det mælkehvide vand, der kommer fra gletsjeren i højlandet, på vej til havet. Vi rider igennem omgivelser fyldt med lava og mos og nyder udsigten af unik natur. Vi vil tag en pause tæt ved floden. Efter at have tilbragt nogen tid der, sadler vi op igen, og vi tager tilbage til gården Kálfhóll for aftensmad. Om aftenen gives der igen mulighed til at nyde nordlyset fra de varme jacuzzier (det kræver klart vejr at se nordlyset.) (Ca. 15 km)

Dag 4: Kálfhóll gård – Þjórsá - Geysir - Gullfoss - Thingvellir - Reykjavik
Efter morgenmad tager vi på vores sidste ridetur langs floden Thjorsa . Vi nyder det magiske vinterlandskab og den måske snedækkede jord når vi rider i den friske luft og de smukke omgivelser langs gletsjer floden. Vi rider derefter tilbage til gården og får en let frokost inden vi siger farvel til hestene og personalet. Vi tager derfra med en bus der kører os til Den Gyldne Cirkel, hvor vi får set Islands største seværdigheder Geysir, Gullfoss og Thingvellir. Ved Geysir området oplever vi boblende varme kilder og bl.a gejseren Strokkur, der skyder varmt vand op i luften ca. Hver 5. minut. Gullfoss er Islands mest berømte vandfald, et meget kraftfuldt og billedskønt vandfald. Man føler sig meget lille ved siden af dette mægtige vandfald. Thingvellir nationalpark, er stedet hvor vikingerne mødtes og hvor den første althing blev afholdt. Thingvellir nationalpark ligger på UNESCO´s verdensarvsliste. Vi kører derefter til Reykjavik. Ankomst til Reykjavik ca. Kl. 18:00 (Ca. 15 km)

- Vi forbeholder os retten til at ændre ruten om nødvendigt

Pris per person
4pxkassi kr. 8.920,-

prisen inkluderer
4pxkassi Ridetur 21
4pxkassi Adgang til Hemmelige Lagune "Secret Lagoon"
4pxkassi Indkvartering i 3 nætter i 2 - 3 pers. værelser i guesthouse.
4pxkassi Fuld kost indgår på selve rideturen. Menuen består af et stort morgenmadsbord og traditionel islandsk mad (fisk eller lam). Vegetariske måltider kan fås, hvis de bestilles på forhånd. Alle ryttere laver deres egen madpakke fra morgenmadsbuffeten.
4pxkassi Regntøj, sadeltasker og ridehjelme.

Valgfrit
En eller flere overnatninger før og/eller efter rideturen tilbydes i Reykjavik:
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i dobbeltværelse. Pris per nat per pers fra kr. 670,-
4pxkassi Overnatning på ca. 3-stjernet hotel i enkeltværelse. Pris per nar per pers fra kr. 1.160,-
4pxkassi Overnatning på guesthouse i op til 10 personers-værelse. Pris per nat per pers fra kr. 350,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Buscentral i Reykjavik. Pris per pers kr. 180,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik til hoteller / centrum. Pris per pers kr. 250,- per vej
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Comfort adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 950,-
4pxkassi Lufthavnstransport Keflavik-Reykjavik via Den Blå Lagune og Premium adgang til lagunen. Pris per pers fra kr. 1.110,-
Læs mere om de forskellige adgange til Den Blå lagune her

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Frokost den første og sidste dag og middag den sidste aften.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

vigtigt
4pxkassi Vigtige Information om Rideture i Island
4pxkassi Find Den Rigtige Ridetur i Island

BESTIL/FORESPØRG MED AT TRYKKE PÅ DEN LYSERØDE KNAP OP I TOPPEN AF SIDEN