Skip to main content
Kør-selv-ferie på 8 dage med hoteller og lejebil i Skotland - Familietur

8 dage Skotland - Familietur

Info & viden om Skotland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

8 Dage Kør Selv Rundrejse Skotland Rundt - Familievenlig

KØR SELV SKOTLAND - 8 DAGE / 7 NÆTTER

Dette er turen for jer, der vil udforske Skotland på egen hånd, og selv komme helt tæt på naturen og det smukke skotske landskab. Turen er familievenlig og byder på sjove oplevelser for hele familien.


Lejebil i en valgfri type
Hoteller ca. 3-stjernede
Turen byder på pragtfuld natur!
Se Priser & BOOK TUREN

Rundrejse Skotland Rundt i lejebil - Familievenlig

Kør selv turen er fyldt med oplevelser, lige fra Loch ness-uhyret til fantastiske slotte og safari-parker, som du sent vil glemme. Muligheden for kørselv-ferie i Skotland, vil give jer en stor følelse af frihed, og I vil dermed få et helt andet blik på landet, end en almindelig ferie ville give.

På rundrejsen vil I køre igennem store dele af Skotland, og se de unikke ting ved alle hjørner af landet, samt have massere af tid til at udforske de ting i synes er spændende.


Forslag til Rejseplan

Obs. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Dag 1: Ankomst

Ankom til Skotland og fragt jer hen til jeres hotel. Afhængigt af hvornår I lander, har I muligvis allerede tid til at udforske Edinburgh til fods denne eftermiddag. Især “The Old Town”, med The Royal Mile i hjertet af bydelen, er sjov at udforske. Hvis tiden tillader det, kan I ydermere besøge og udforske Edinburgh Slot, som er placeret på en uddød vulkan højthævet over byen. Langs The Royal Mile ligger Barndommens museum / Museum of Childhood, og glem ikke her at sige goddag til Greyfriar’s Bobby, som er en statue af den loyale hund, Bobby, der er begravet på Greyfriar’s kirkegård.

Overnatning: Edinburgh området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 2: Tilbring dagen i Edinburgh

Opdag Edinburgh ombord på en åben dobbeltdækkerbus-tur denne morgen. Jeres billet giver jer mulighed for at vælge forskellige ruter, men ombord på de røde busser bliver der fortalt om byens seværdigheder og historier på flere forskellige sprog, og for børnene er der “Horrible Histories”-fortælninger på engelsk. Denne eftermiddag kan du evt. vælge at besøge Edinburghs berømte fangehul “Edinburgh Dungeon”, og opleve den uhyggelige side af Edinburghs historie enten gennem en af de 11 live shows eller en af de to undergrundsture. Hvis I ikke er så meget til uhygge, kan I også vælge at besøge familieattraktionen “Dynamic Earth”, hvor I vil rejse gennem tid og rum, for at udforske hvad der kreerede den Jord vi lever på i dag.

Overnatning: Edinburgh området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 3: Fra Edinburgh til Pitlochry

Hent jeres lejet bil og start jeres tur nordpå, optil Inverness. Måske I har lyst til at gøre et stop ved Blair Drummond Safari Park, og få chancen for, at komme helt tæt på de eksotiske dyr, såsom giraffer, tigere og surikater. I kan også vælge at gøre et stop i Birnam, for at besøge “The Beatrix Potter Exhibition”, hvor I bliver taget med tilbage i tiden gennem et victoriansk klasseværelse. Her er der også mulighed for at lave jeres eget dukketeater med “Peter Kanin og venner”. Fortsæt derefter turen til Pitlochry og tjek ind på jeres næste hotel eller Bed & Breakfast.

Overnatning: Pitlochry området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 4: Fra Pitlochry til Inverness

Fortsæt jeres tur nordpå, op til Inverness. På denne tur kan I vælge at gøre et stop ved “The Highland Wildlife Park”, hvor det vil være muligt at se både isbjørne og sne-leoparder, såvel som skotske dyr, som sneuglen og vildkatten. Hvis vejret er klart, er det også en mulighed at tage kabelbanetoget op til toppen af Cairngorm National Park på Cairngorm-bjerget, og opleve den spektakulære udsigt. Eller hvorfor ikke stoppe ved “The Highland Folk Museum”, et museum i den frie luft, med flere hundrede år gamle bygninger, klar til at udforske. Ankom så til Inverness, hvor I vil overnatte.

Overnatning: Inverness området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 5: Fra Inverness til Fort William

Kør fra Inverness, og langs Loch Ness søens kyster, til Drumnadrochit, for at besøge Loch Ness-udstillingen. Her kan I lærer mere om det monster, der lurer lige under søens overflade, og glem ikke at samle klistermærker, mens I går rundt. Til slut vil I måske blive spurgt, om I tror, at uhyret eksisterer eller ej. Stop derefter for at besøge Urquhart slot, og prøv om I kan spotte Nessie-uhyret fra et af slottets tårne. Denne eftermiddag kan I evt. vælge at tage familien med på en spændende RIB-bådtur på søen fra Fort Augustus, inden turen går videre til et hotel i Fort William-området.

Overnatning: Fort William området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 6: Ombord på Harry Potter-toget

I dag har I valget mellem flere forskellige dagsture. Hvis I er Harry Potter fans, har I i dag mulighed for at tage ombord på Jacobite damptoget - eller Hogwarts Expressen, som I nok bedre kender den som. Den vil føre jer hen til Maillaig havn, inden turen igen går tilbage til Fort William. Eller måske I hellere vil bruge dagen på at besøge “The Scottish Sea Life Sanctuary”, hvor I både kan udforske store akvarier, men også det vilde skotske marine-dyreliv, endda helt tæt på i nogle tilfælde. Her er der mange indendørsaktiviter, hvis vejret er mindre godt, men også en masse at lave udendørs. Tag herefter tilbage til jeres hotel i Fort William.

Overnatning: Fort William området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 7: Glasgow

Forlad Fort William og start turen mod syd, gennem Glencoe og henover Rannoch Moor. Ved Lomond-søen har I måske lyst til at tage en bådtur på søen, eller bare fortsætte direkte til Glasgow, og udforske de mange forskellige gratis attraktioner, som byen tilbyder. Dette kan f.eks. være Transport-museet, hvor I kan opleve forskellige transportformer gennem tiden, eller “Kelvingrove Art Gallery and Museum”, hvor I kan se Hr. Roger, den asiatiske elefant, og et jagerfly hængende ned fra loftet.

Overnatning: Glasgow området
(Seng og skotsk morgenmad)

Dag 8: Afrejse

Afhængigt af hvornår jeres fly går, har i måske tid til at besøge “The Science Centre” denne morgen. Her kan I prøve deres interaktive faciliteter, som gør det sjovt at lære om videnskab og teknologi. Aflever herefter jeres lejebil ved enten Glasgow eller Edinburgh Lufthavn inden flyveturen atter går hjem.


Rejseguide medfølger
Forslag til seværdigheder
Forslag til Aktiviteter
Spar penge på en pakkeløsning

Kør-selv-ferien til Skotland - Rejseguide på dansk medfølger

Når du køber en kør-selv ferie til Skotland hos Travel Nord, vælger du selv hvilken biltype du ønsker at køre i og kører efter et forudbestemt program fra hotel til hotel. Hotellerne på turen bliver først fastlagt efter din bestilling. Du bestemmer selvfølgelig selv hvad du ønsker at se og opleve på vejen, men Travel Nord har udarbejdet en detaljeret rejseguide med forslag til seværdigheder og aktiviteter. Rejseguiden er på dansk. Du får også en rabatkode som du kan bruge ved booking af aktiviteter og udflugter på vores hjemmeside.


 • 8 dage / 7 nætter

 • Hoteller
 • Billeje

Højdepunkter:

 • Edinburgh by & slot & fangehul

 • Museums

 • Blair Drummond Safari Park

 • Beatrix Potter udstilling

 • Highland Wildlife Park

 • Cairngorm National Park

 • Loch Ness

 • Urquhart slot

 • Loch Lomond

 • Glascow

 • Fort William

Billeder fra turen:

Skotland har en enestående natur, en rig historie og et frodigt kulturliv. Nyd bl.a. udsigten over det barske skotske højland, fra et af de gamle slotte man kan finde rundt omkring i højlandet.

Travel Nord har glade kunder

... og kunder der vender tilbage hvert år!

Travel Nord har planlagt ferier for rigtig mange rejsende igennem årene, og vi kan med stolthed sige, at utrolige mange af vores kunder, som tager på ferie med os, vender tilbage årene efter, da der tilbydes rigtig mange muligheder både sommer og vinter. Bliv inspireret af billeder fra vores kunder. Du kan også læse andmeldelser.

Ruten:

Vi placerer ovrnatningerne alt efter ledighed. Din tur kunne se ca. ud som vist på kortet. Det varierer lidt efter ledighed i den valgte periode.

Hoteller på turen:

Travel Nord samarbejder med rigtig mange gode hoteller og guesthouses i Skotland, alt fra store kvalitetshoteller til små hyggelige guesthouses. På denne kør-selv-ferie er overnatningsstederne lidt blandede, i de fleste tilfælde er der tale om hoteller i standarden ca. 3 stjerner eller guesthouses i lignende standard. Det er dog muligt at overnatta på 4-stjernede hoteller i storbyerne. Værelser er med eget bad og morgenmad inkluderet. De specifikke overnatningssteder varierer afhængigt af ledigheden i den valgte periode. Din tur kan derfor muligvis bestå af andre lignende hoteller end dem vist på billederne.

Her kan du se de forskellige lejebiler i Storbritannien

Vi er specialister i billeje i Storbritannien og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med et valg af en udlejningsbil. De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype

Her kan du se et overblik over de biltyper vi tilbyder i England, Skotland, og Wales fx. hvor mange personer der kan være i bilen, hvor mange kufferter bilen kan rumme m.m.
klik på billederne for info.

Pris 8 dage familietur Skotland rundt

Kør selv turen er beregnet til 2 eller 4 personer, som deler dobbeltværelser eller familieværelse. Andet antal gæste er også muligt. Nedenunder kan du sende os en forspørgsel og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud. Du kan også vælge at booke turen direkte online, hvor du sparer 500 kr per person.
Vælg:

Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

10.750,- per. pers.

(M) Kia Ceed

11.180,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

11.660,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

12.650,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

13.240,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

9.270,- per. pers.

(M) Kia Ceed

9.490,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

9.730,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

10.220- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

10.520,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 2 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 2 pers.
(S) Vauxhall Corsa

9.810,- per. pers.

(M) Kia Ceed

10.250,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

10.760,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

11.600,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

12.150,- per. pers.


Prisen er fra pris per person ved 4 personer (hoteller m/morgenmad + den valgte biltype)
Gruppe / Type ved 4 pers.
(S) Vauxhall Corsa

8.560,- per. pers.

(M) Kia Ceed

8.770,- per. pers.

(SUV) Peugeot 3008

9.030,- per. pers.

(L) Skoda Octavia

9.450,- per. pers.

(XL) Vauxhall Insignia

9.720,- per. pers.Turen kan bookes direkte online. Du sparer kr. 500,- per person. Rabatten bliver fratrykket restbeløbet.

Her kan du booke turen direkte online, og sikre dig pladsen her og nu. Du betaler kun 2.000 kr i depositum per person i vores bookingmaskine. Du vil så efterfølgene få en faktura for restbeløbet sendt til din e-mail, hvor du også vil modtage billetter osv.

Du kan se ledighed og pris i bookingmaskingen.

 • Turen er en pakkerejse ifølge pakkerejseloven, og er derfor fuldt dækket af den Danske rejsegarantifond.
 • Der kan kun bookes til enten 2 eller 4 personer i vores bookingmaskine. Ved anden antal deltagere, skal du sende os en forespørgsel.
 • Hvis du har valgt fly, så vil vi komme i kontakt med dig og aftale nærmere fly tid og pris.
 • Du kan se priser under "juni-september" eller ”oktober-maj”
 • Du kan se hvad prisen inkluderer nedenunder

Book online: Enten 2 eller 4 personer

Til Top

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

Få et uforpligtende tilbud på turen. Send os en forespørgsel. Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage. Hvis det haster med svar, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på: Tel. 2398 8200

Datoer:  Turen tilbydes hele året rundt, valgfrie datoer.

- BESTIL / FORESPØRG -

Scroll lidt op, hvis du ønsker at se prisen

2000 characters left
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Til Top

Valgfri tilkøb til turen

4 stjerne hotel upgrade jun-sept

3.800,- pr person

3 & 4 stjerne mix hotel upgrade jun-sept

1.000,- pr person

4 stjerne hotel upgrade okt-maj

2.800,- pr person

3 & 4 stjerne mix hotel upgrade okt-maj

1.000,- pr person

Selvrisiko reduktion til 0, - kr (Excess waiver)

300,- pr dag

Ekstra chauffør

100,- pr dag

Ung chauffør (23 & 24 år)

400,- pr dag

Babystol 0-2 år

30,- pr dag

Børnesæde over 2 år

30,- pr dag

Prisen inkluderer:

 • En udlejningsbil i den valgte kategori i 7 døgn

 • Ubegrænset kørsel

 • Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP

 • Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen

 • 7 nætter i dbl/familie værelser med morgenmad og privat bad på på ca. 3* hoteller/guesthouses

 • Internet på fleste hoteller

 • Rejseguide på dansk med forslag til seværdigheder

 • Garanti hos Rejsegarantifonden

 • Alle lokale skatter og afgifter

 • Mini Safari 1,5 time

 • Mary king´s close


Prisen inkluderer Ikke:

 • Fly fra Kastrup/Billund t/r (turen kan også købes med fly)

 • Brændstof til bilen

 • Mad og drikkevarer udover morgenmad

 • Rejse- og afbestillingsforsikring (Du kan tilkøbe forsikring)


Travel Nord tilbyder turen med eller uden fly

Afgange fra København:

Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund:

Flere gange om ugen.


Vigtigt:

 • De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.

 • Føreren skal være 23 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.

 • Lejer skal fremvise gyldigt kreditkort (fx. Visa/MasterCard) samt kørekort ved modtagelse af bilen.

 • Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring har en selvrisiko på ca. 9000 kr. per skade (Vi anbefaler derfor altid en ”Excess waiver”), der nedskriver selvrisikoen til 0,-
 • Hotellerne på turen er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i lignende standard. Man kan også vælge 4* hotel, eller 3- og 4 stjerne mix (se tilkøb). Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.


Travel Nord tilbyder Gouda Forsikringer

Afbestillingsforsikring:

Med en Gouda Afbestillingsforsikring kan du få pengene retur, hvis du bliver syg, skal til reeksamen eller fx får indbrud i din bolig inden afrejse.
En afbestillingsforsikring koster normalt 7% af rejsens beløb*

Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikring er perfekt til dig, der rejser på ferie flere gange årligt - hvor hver rejse maksimalt varer 30 dage.
- Billig rejseforsikring med solid dækning -

Info & viden om Skotland

Hvordan bestiller jeg rejsen?

 Du kan ringe eller skrive:
+45 2398 8200
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også sende en forespørgsel

Se andre ture i katagorien Skotland & Storbritannien

8 dage Skotland Rundt - Lev som Lords & Ladies
Togrejse Skotland - Glasgow - Oban
12 dage Skotland Rundt - Højlandet og Øerne
8 dage Skotland Rundt - Klassisk tur
8 dage Rundt - Harry Potter tur
8 dage Skotland - Familietur
Togrejse Skotland - Edinburgh - Inverness
Togrejse Skotland - Edinburgh - Glasgow
Togrejse gennem Skotland / Storbritannien
15 dage Storbritannien Rundt - Klassisk tur

  Mød os på Social media

  Nyttig info

  Ring til vores salgsafdeling eller send en e-mail
  Rejsebureau - Rejs med Travel Nord - Bred lokalkendskab
  Ofte stillede spørgsmål Travel Nord
  Her finder du vores vilkår og betingelser

  Du er dækket af Rejsegarantifonden når, du køber din rejse hos Travel Nord
  Spændende pakkerejser til Island, Færøerne, Grønland, Skotland, Irland & Wales
  Vores kunder skal rejse sikkert og glade på deres ferie
  Travel Nord har konkurrencedygtige priser

  Her finder du cookie- og persondatapolitik
  Book et møde på vores kontor i Fredericia
  Tilmeld vores gratis rejsefordrag i Fredericia
  Her finder du anmeldelser fra vores kunder