Kontakt

tel   2398 8200

  • sommerhus og billeje i Island
    Island sommerhus

    Sommerhus i Island

    Lej et sommerhus i Island og nyd livet!

Lej et Sommerhus i Island

En virkelig dejlig og familieorienteret måde at opleve Island på

Lej et sommerhus og en bil i Island, det er en virkelig dejlig og familieorienteret måde at opleve Island på. Travel Nord tilbyder sommerhuse i forskellige størrelser i hele Island. I menuen til venstre kan du se nogle af vores sommerhuse, hvis de ikke er ledige i den periode, du gerne vil rejse, så finder vi et andet hus til dig, da vi har forbindelse med sommerhusejere over hele Island. At leje et sommerhus og en bil i Island kan være den billigste måde at besøge Island på. Du har frihed til at bestemme selv og nyde den flotte natur i Island. Når du lejer et sommerhus i Island behøver det ikke at være fra lørdag til lørdag som er så velkendt i Denmark, du bestemmer selv hvilken ugedag du vil påbegynde din ferie og lejer sommerhuset mindst i 3 døgn.

Sommerhus Odal

Sommerhus Odal Island

Forår, sommer eller efterår. Sommerhuset ligger i det sydvestlige Island ved en meget skøn fiskesø.

Læs mere

Sommerhus Grimsnes

Sommerhus Grimsnes Island

Sommerhus for max 4 personer. Sommerhuset ligger i det sydvestlige, tæt på Geysir og Gullfoss.

Læs mere

Sommerhus Arnessysla

Sommerhuse Arnessysla

Vi tilbyder fire forskellige typer huse i sommerhuseområdet Arnessysla, hvor der er kort kørselsafstand til de fleste af de mest populære seværdigheder i Island.

Læs mere

Sommerhus Uthlid

Sommerhuse Uthlid

Vi tilbyder flere forskellige typer huse i sommerhuseområdet Uthlid. Den Gyldne Cirkel området. Fantastisk område for udendørs aktiviteter.

Læs mere