tel   (+45) 2398 8200

  • Hoteller og billeje i Island-15-dage-rundt
    Island kør rundt

    15 Dage Island Rundt

    Denne tur et rigtig godt valg!

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

15 Dage Island Rundt 

hoteller

Intensiv kør selv ferie rundt Island på 15 dage / 14 nætter

Denne tur er den samme som turen Island rundt på 11 dage, blot fire dage længere. Her har du rigtig god til det hele. Landet er stort og der er altid noget nyt at se. Hvis man kører hele vejen rundt, kan man nemt komme op på at køre 2500 - 3000 km. Island har ikke kun den vilde natur, men også rig kultur.

Turen er beregnet til 2 eller flere voksne, som deler dobbeltværelser eller bor i enkeltværelser. Ved andet antal gæste end vist i pristavlen her nedunder, så send os en forespørgsel
se priser1

15 dage Island rundt
Island restaurant
Akureyri Island
Blaa Lagune Island
Familieferie Island
Geosea Island
Geysir Island
Islandske Heste Island
Gletjserlagunen Island
Godafoss Vandfald Island
Hvalsafari Island
Svartifoss Vandfald Island
Reynisfjara Island
Koer Selv Ferie Island
Reykjavik Island

Forslag til rejseplan N.B. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Turforslag til dag 1: Ankomst - Reykjanes - Den Blå Lagune - Reykjavik
Fly fra Danmark til Island. Der findes flere forskellige fly både fra København og Billund. I Keflavik lufthavn modtager I udlejningsbilen, og jeres kør selv ferie starter. På vej fra lufthavnen anbefaler vi, at I besøger Den Blå Lagune. Den Blå Lagune er midtvejs mellem lufthavnen og hovedstaden Reykjavik. En enestående oplevelse, som både er sundt for krop og sjæl. Derefter kører I til Reykjavik. Reykjavik har meget at byde på for enhver smag. Den storslåede natur, der omkranser byen gør Reykjavík enestående og giver den eventyrlystne turist en masse aktiviteter at vælge imellem. Hotel i Reykjavik.

Turforslag til dag 2: Reykjavik - Borgarfjordur
Vi anbefaler et besøg I en af byens swimmingpools. Island har overflod af varmt vandt så det er rigtig dejligt at starte dagen med at hygge i de mange varme jacuzzier. Derefter kører I mod nord til Borgarfjordur. I kan enten køre via tunnellen på tværs under fjorden eller køre ad Rute 47 (ekstra 60 km) langs den fredfyldte og smukke Hvalfjördur. Denne dybe fjord er omgivet af bjerge, der strækker sig mere end 1000 m op fra havet, en virkelig smuk fjord. I Borgarnes ligger et beboelsesmuseum, som er interessant at besøge. I overnatter 2 nætter på et hotel i området.

Turforslag til dag 3: Halvøen Snæfellsnes
Start dagen med at besøge Europas mest vandholdige varme kilde "Deildartuguhver". Etv. dagstur til Snæfellsnes halvøen. Vulkanen Snærfellsjökull (1.446m høj), står I kontrast til himmelen yderst på halvøen Snæfellsnes, som har en frodig natur og et rigt fugleliv. Under aktiviteter i Island, tilbyder vi en heldags guidet vandretur helt op på gletsjeren "Snæfellsjökull," hvor udsigten er helt utrolig i alle retninger. Hvis I kører i en firhjulstrækker, så er det endvidere muligt at komme helt op til Snæfellsjokull gletsjeren på egen hånd. Her er der også mulighed for at køre på snescooter. Ved gården Ytri Tunga kan man se mange sæler. Stykkisholmur er en gammel "dansk" fiskeby med mange flotte renoverede træhuse fra 1800 tallet.

En anden mulighed er at tilbringe dagen i Borgarfjordur og besøge Hraunfossar og Barnafoss med de mange små smukke vandfald ved floden Hvítá å og fortsætte så til Húsafell området. Her er der mulighed for at tage i en swimmingpool, vandre, spille minigolf og ride på Islandske heste. Hvis I så fortsætter endnu længere ind i landet kan I evt. tage til de store grotte "Surtshellir" og "Vidgemlir". En helt ny udflugt til en kæmpe isgrotte på 150 m dypte tilbydes også. Den ligger langt op på Langjökull gletsjeren og tilbydes beggedele med transport fra Húsafell eller Klaki basen af gletsjeren. >> Turen til isgrotten kan bestilles her

Turforslag til dag 4: Skagafjordur - Nord Island
I nyder hestedalen Skagafjordur, området med de fleste af Islands heste. Der er den berømte gård Glaumbær, som er lavet af tørv, som er meget interessant at besøge. I kan endvidere se øen Drangey ude i Skagafjordur, øen, som Vikingen Grettir fra de islandske sagaer, svømmede ud til med ild i hånden. I overnatter på et hotel i området de næste to nætter.

Turforslag til dag 5: Akureyri - Dalvik - Siglufjordur
Vi anbefaler at I oplever Tröllaskagi med alle de smukke fjorde og høje bjerge, udsigten er helt utrolig. På vejen besøger I byerne Olafsfjordur og Siglufjordur som har undergået en kæmpe opbygning de sidste par år. Siglufjordur er det vigtigste sted for sildefiskeri i Island. På vej tilbage kan I tage forbi bispesædet i Holar, der ligger i Hjaltadal. Videre til Nord-Islands "hovedstad" Akureyri, der ligger i den smukke fjord Eyjafjordur. I Akureyri kan I finde mange gode restauranter og butikker.

Turforslag til dag 6: Hrisey
Tag færgen til Hrisey og brug dagen på at vandre rundt om øen. Der er ingen biler på Hrisey, så det hele foregår på fod. I kører videre i den østlige retning. Besøg vandfaldet Godafoss, et de smukkeste i Island. Sidst på dagen kan I komme på eftermiddags hvaltur fra Húsavík, hvor man tit kan se hvalerne danse i havoverfladen, en meget stor chance for at se en stor hval. To overnatninger i området.

Turforslag til dag 7: Tjornes - Myvatn
Hvis I har en firhjulstrækker kan I køre omkring Tjornes (fra midten af juni til slutningen af august) på vej til Islands kraftigste vandfald Dettifoss. I kører også forbi Asbyrgi, en hesteskoformet dal hvor Sleipnir, Tors hest ramte jorden med sit ben. Kør rundt om søen Myvatn, hvor der findes mange naturfænomener, meget fugleliv, og glem ikke at tage en dukkert i naturbadene (Jardbodin) i området.

Turforslag til dag 8: Østfjordene - Lagarfljot og Egilsstadir
I kører mod østfjorderne, til Egilsstadir, som er Øst-Islands "hovedstad". Besøg Lagarfljot søen som er Islands længste sø. Ifølge sagaerne bor Lagarfljotsormen i søen. Her er der mange muligheder for gode vandreture, op gennem skovene, helt til toppen af bjergene. I fortsætter til jeres hotel, hvor I overnatter i to nætter.

Turforslag til dag 9: Østfjordene
I bruger dagen på besøg til de små fjorde på østfjordene, hvor der ligger gamle fiskebyer i hver fjord. Der er høje bjerge på begge sider og en meget smuk udsigt ud til havet. Besøg blandt andet Fáskrúdsfjördur hvor der er mulighed for mange vandrerture og Petra's stensamling i Stöðvarfjörður - et fantastisk sten- og mineralmuseum med en privat samling af sten og mineraler indsamlet i lokalegnen.

Turforslag til dag 10: Østfjordene - Vatnajokull
I forlader østfjordene og kører til Höfn. Vi kan anbefale et besøg på det meget flotte gletchermuseum i Hofn. I kører til Jokulsarlon, hvor I kan tage en sejltur ude på gletchersøen. Overnatning på hotel i området.

Turforslag til dag 11: Skaftafell
Vi anbefaler I bruger en stor del af dagen i Nationalparken Skaftafell hvor der er mange muligheder for at tage på vandreture. Her kommer man nemt med at tilbringe en hel dag. I kan også komme tæt på gletsjere, men husk sund fornuft, gletsjeren kan være lidt farlig hvis man ikke passer på. Overnatning på hotel i området.

Turforslag til dag 12: Sydkysten
Kør langs den smukke sydkyst Ved Vik, Reynishverfi og Dyrholaey kan man se søpapegøjer og de helt sorte sandstrande som er typiske for Island. I tager til vandfaldet Skógarfoss og Seljalandsfoss, hvor man kan gå bagved vandfaldet. Hvis I kører i en firhjulstrækker, kan I besøge Thorsmork, hvor I skal køre gennem elve. Hotel i Golden området i to nætter.

Turforslag til dag 13: Den Gyldne Cirkel
På denne dag besøger I det imponerende Guldfoss vandfald, sprudlende gejsers og det historiske Thingvellir, der alle er de mest berømte steder i Island. Endvidere er der mulighed at besøge vikingegården "Stöng" i Thjórsárdalur, der er et område kendt for sine mange udgravninger af gamle gårde, som blev begravet af asken fra et udbrud af Hekla i år 1104. Besøg vikinggården i Thjorsardalur og vandfaldene Haifoss og Hjalparfoss.

Turforslag til dag 14: Reykjanes
I kan besøge drivehusbyen Hveragerdi (Kyldebyen), hvor der blandt andet drives bananer. Byen er helt speciel på den måde, at man her kan se damp stige op i vejret fra varme kilder mellem husene i byen.  I kan besøge et geotermisk kraftværk Hellisheidarvirkjun, som leverer varmt vand og el til størstedelen af Reykjavik området. I forsætter ud på Reykjanes og kan tage en dejlig helsebringende svømmetur i Den Blå Lagune, hvis I ikke nåede det på jeres første dag. I har endvidere mulighed for at vandre lidt i lavaen eller gå op på et af de mange bjerge i området. Alternativt kan I besøge Reykjavik, hvor I nemt kan få en hel dag til at gå med de mange muligheder, som byen har at byde på. Her finder I mange gode butikker, især med strikvarer, turist aktive ting, men også mærkevarer til fornuftige priser. I overnatter den sidste nat på et hotel i Reykjavik. >> Se vores store udvalg af udflugter i Reykjavik området.

Turforslag til dag 15: Afslutning
I kører videre til Keflavik lufthavn, hvor i afleverer bilen.

Pris på vores standard 15 dage Island rundt kan ses i pristavlen her nedunder Ved andet antal gæste eller andet antal dage end vist i pristavlen, så send os en forespørgsel.
Hvis det haster med et tilbud, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på
tel. 2398 8200. Vi er specialister i Islandsrejser.

Pris per person (Alle priser er fra priser)
(Hotel og Bil for det ønskede antal deltagere)

   juni / juli / august / sept
Pris per person
  Biltyper 2 pers 4 pers
 A  VW Polo 22.540,- 19.250,-
 B  VW Golf 23.420,- 19.690,-
 N  Skoda Oktavia STW 25.310,- 20.640,-
 D  Skoda Oktavia STW 4x4 25.910,- 20.940,-
 F  Suzuki Vitara 4x4  BESTSELLER! 26.570,- 21.260,-
G Toyota Rav 4x4 28.390,- 22.170,-
 H  Kia Sorrento 4x4 30.990,- 23.510,-
I Toyota Landcruiser 4x4 33.980,- 24.990,-
 Q  Audi Q5 4x4 35.760,- 25.860,-
R Audi Q7 4x4 36.780,- 26.370,-
R2 Land Rover Discovery 4x4 37.980,- 26.980,-
K Land Rover Defender 38.590,- 27.290,-

 

   maj
Pris per person
  Biltyper 2 pers 4 pers
 A  VW Polo 16.720,- 14.320,-
 B  VW Golf 17.320,- 14.620,-
 N  Skoda Oktavia STW 19.120,- 15.510,-
 D  Skoda Oktavia STW 4x4 19.390,- 15.660,-
 F  Suzuki Vitara 4x4  BESTSELLER! 19.390,- 15.660,-
G Toyota Rav 4x4 19.790,- 15.860,-
 H  Kia Sorrento 4x4 21.180,- 15.550,-
I Toyota Landcruiser 4x4 26.130,- 18.980,-
Q  Audi Q5 4x4 27.390,- 19.660,-
R Audi Q7 4x4 28.190,- 19.980,-
R2 Land Rover Discovery 4x4 29.140,- 20.530,-
K Land Rover Defender 4x4 29.640,- 20.780,-

 

   okt -  april Pris per person
  Biltyper 2 pers 4 pers
 A  VW Polo 12.680,- 10.940,-
 B  VW Golf 12.980,- 11.120,-
 N  Skoda Oktavia STW 14.310,- 11.750,-
 D  Skoda Oktavia STW 4x4 14.650,- 11.930,-
 F  Suzuki Vitara 4x4  BESTSELLER! 14.650,- 11.930,-
G Toyota Rav 4x4 14.890,- 11.980,-
 H  Kia Sorrento 4x4 16.550,- 12.870,-
I Toyota Landcruiser 4x4 19.220,- 14.190,-
 Q Audi Q5 4x4 19.430,- 14.380,-
R Audi Q7 4x4 21.470,- 15.340,-
R2 Land Rover Discovery 4x4 21.980,- 15.630,-
K Land Rover Defender 4x4 22.430,- 15.820,-

 

 Valgfrit

Tilkøb til bilen Pris
Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: A, B, D, N 95,- pr dag
Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: F, G, H, I ,M, J, Q, R, K 155,- pr dag
Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: A, B, D, N 175,- pr dag
Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: F, G, H, I ,M, J, Q, R, K 260,- pr dag
Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år (max pris 300,-)  500,-
WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)  70,- pr dag
Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000 200,-
Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000 200,-
Opgrade til automatgear 520,-

 

>> Læs mere om vores Bilforsikringer i Island her

Afgange fra Kobenhavn
4pxkassi Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund
4pxkassi Op til fire gange om ugen.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly. >> Læs mere om fordelene ved at købe rejsen til Island med fly.
4pxkassi N.B. Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

prisen inkluderer
4pxkassi En udlejningsbil i den valgte kategori i 14 døgn
4pxkassi Ubegrænset kørsel
4pxkassi Ansvars- og kaskoforsikring CDW
4pxkassi Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI
4pxkassi Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)
4pxkassi GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 1.260,-)
4pxkassi Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)
4pxkassi 14 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på hoteller
4pxkassi Internet på fleste hoteller
4pxkassi Beskrivelse på dansk med forslag til seværdigheder
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter
4pxkassi Rabatkort til N1 tankstationer
4pxkassi Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Brændstof til bilen
4pxkassi Mad og drikkevarer (udover morgenmad, halvpension kan købes)
4pxkassi Rejse- og afbestillingsforsikring
4pxkassi Aktiviteter. >> Se vores store udvalg af aktiviteter, udflugter og ture i Island på hjemmesiden island-aktiviteter.dk

vigtigt
4pxkassi De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.
4pxkassi Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.
4pxkassi Lejer skal fremvise gyldigt Visa/MasterCard samt kørekort ved modtagelse af bilen.
4pxkassi Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe F og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.
4pxkassi Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.000,- (Gruppe A, B, N, D) og ca. kr. 23.100,- (Gruppe F, G, H, I, M, J) per skade.
4pxkassi Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen
4pxkassi Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen
4pxkassi Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.050,- (Gruppe A, B, N, D) og ca. kr. 5.550,- (Gruppe F, G, H, I, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.
4pxkassi Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)
4pxkassi Fleste af vores hoteller er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i samme standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.

>> Læs også: Vigtige informationer om Kør selv ferie i Island.