tel   (+45) 2398 8200

  • Hoteller og billeje i Island-11-dage-rundt
    Island rundt

    11 Dage Island Rundt

    Denne kør selv tur er vores absolut BESTSELLER!

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

kør selv Island -11 Dage rundt

hoteller BESTSELLER
- Vores absolut BESTSELLER!

Intensiv kør-selv-Island rundt tur på 11 dage / 10 nætter

Denne " kør selv Island " tur  er vores absolut BESTSELLER! Den er i grunden den samme tur som " Island rundt på 8 dage ", dog tre dage længere og mere tid til at nyde. Dette er en kør selv tur vi anbefaler til vores kunder som ønsker at køre hele vejen Island rundt. Der forekommer ikke lige så meget intense kørsel som i 8 dage Island rundt og du har mere tid til at slappe af og nyde naturen.

Husk, Island er to og halv gange større end Danmark, med en rundvej på 1500 km så en kør-selv-tur kommer nemt op på 2500 km. På denne kør selv tur kommer du til at se fleste af de store opmærksomheder i landet i tæt forhold.

For dem som vil have virkelig god tid på Island, anbefaler vi vores 15 dage Island rundt >>

Kør selv turen er beregnet til 2 eller flere voksne, som deler dobbeltværelser eller bor i enkeltværelser. Ved andet antal gæste end vist i pristavlen her nedunder, så send os en forespørgsel.
se priser1

Koer Selv Island
Den Blaa Lagune Island
Gejser Island
Gunnuhver Island
Hvalsafari Island
Isklatring Island
Islandske Heste Island
Lagunen Hof Island
Landmannalaugar
Perlan
Oestfjords Island
Seljanlandsfoss Island
Siglufjordur Island
Vik Island Rundt
Island Reykjavik

Forslag til rejseplan N.B. Den endelige ruteplan vil muligvis være lidt anderledes end i beskrivelsen eller i omvendt rækkefølge, alt efter ledige hotel værelser.

Turforslag til dag 1: Ankomst - Reykjanes - Den Blå Lagune - Reykjavik
Fly fra Danmark til Island. Der findes flere forskellige fly både ud fra København og Billund.
I Keflavik lufthavn modtager I udlejningsbilen, og jeres kør selv ferie starter. De fleste starter med et besøg til Den Blå Lagune, fordi den ligger mellem lufthavnen og Reykjavik, eller ca. 20 - 25 min. kørsel fra lufthavnen. Derefter kører I til Reykjavik, for den første overnatning på et hotel. Reykjavík er en attraktiv og moderne handelsby med flere gamle bygninger og rig på kultur.

Turforslag til dag 2: Reykjavik – Borgarfjordur
Kør fra Reykjavík mod Vest Island til Borgarfjörður området, også kendt som "Saga dalen". I kan enten køre via tunnellen på tværs under fjorden eller køre ad Rute 47 (ekstra 60 km) langs den fredfyldte og smukke Hvalfjördur. Denne dybe fjord er omgivet af bjerge, der strækker sig mere end 1000 m op fra havet, en virkelig smuk fjord. I Borgarnes ligger et beboelsesmuseum, samt et Egils Saga museum som er interessant at besøge. Her finder I også svimningpool, butikker, turist information, bank og fl. I overnatter på et hotel i området de næste 2 natter.

Turforslag til dag 3: Halvøen Snæfellsnes/Húsafell Langjökull
Start dagen med at besøge Europas mest vandholdige varme kilde "Deildartuguhver". Etv. dagstur til Snæfellsnes halvøen. Vulkanen Snærfellsjökull (1.446m høj), står I kontrast til himmelen yderst på halvøen Snæfellsnes, som har en frodig natur og et rigt fugleliv. Under aktiviteter i Island, tilbyder vi en heldags guidet vandretur helt op på gletsjeren "Snæfellsjökull," hvor udsigten er helt utrolig i alle retninger. Hvis I kører i en firhjulstrækker,  så er det endvidere muligt at komme helt op til Snæfellsjokull gletsjeren på egen hånd. Her er der også mulighed for at køre på snescooter. Ved gården Ytri Tunga kan man se mange sæler. Stykkisholmur er en gammel "dansk" fiskeby med mange flotte renoverede træhuse fra 1800 tallet.

En anden mulighed er at tilbringe dagen i Borgarfjordur og besøge Hraunfossar og Barnafoss med de mange små smukke vandfald ved floden Hvítá og fortsætte så til Húsafell området. Her er der mulighed for at tage i en swimmingpool, vandre, spille minigolf og ride på Islandske heste. Hvis I så fortsætter endnu længere ind i landet kan I evt. tage til de store grotte "Surtshellir" og "Vidgemlir".  En helt ny udflugt til  en kæmpe isgrotte på 150 m dypte tilbydes også. Den ligger langt op på Langjökull gletsjeren og tilbydes beggedele med transport fra Húsafell eller Klaki basen af gletsjeren. Se nærmere under vores aktiviteter I Island >>

Turforslag til dag 4: Skagafjordur – Nord Island
På vejen nord nyder I synet af hestedalen Skagafjordur, området med de fleste af Islandske heste. Der findes den berømte gård Glaumbær, som er lavet af tørv, som er meget interessant at besøge. I kan endvidere se øen Drangey ude i Skagafjordur, øen, som Vikingen Grettir fra de islandske sagaer, svømmede ud til med ild i hånden. Overnatning i området.

Turforslag til dag 5: Akureyri – Husavik
Man kan bruge en hel dag i og omkring Nord-Islands hovedstad Akureyri, en meget smuk by ved Eyjafjordur. I har mulighed for at se vandfaldet Godafoss, et af de smukkeste i Island. Myvatn søen er en af Islands smukkeste perler. Her er det bl.a. muligt at bade i naturbadet Jardbødin se under vores aktiviteter. Til sidst kan I komme på eftermiddags hvaltur fra Husavik. Overnatning i området.

Turforslag til dag 6: Tjornes – Øst til Egilsstadir
Hvis I har en firhjulstrækker, kan I køre nord og østpå Tjornes (fra midten af juni til udgangen af august) og derfra videre til Islands kraftigste vandfald Dettifoss. Undervejs kan I besøge Ásbyrgi. Ásbyrgi er lodrette klipper, der omgiver et plateau. Klipperne er op til 100m i højden og 3,8 km i diameter. En lille sø ligger for foden af klipperne. Ásbyrgi er en del af Jökulsárgljúfur Nationalpark. I fortsætter til Østfjordene, hvor I overnatter en nat.

Turforslag til dag 7: Østfjordene
I besøger østfjordene, hvor der ligger gamle fiskebyer i hver fjord. På turen gennem fjordene, er der høje bjerge på begge sider og en meget smuk udsigt ud til havet. Lad vejen føre jer fra den ene magiske udsigt til den næste. Nyd områdets vilde landskab og dyrliv. I fortsætter til Hofn og så videre til Jokulsarlon, Jökulsárlón "gletsjersøen", som er flere kilometer lang og bred, og er en af Islands dybeste søer. Isbjerge på størrelse med en fodboldbane brække af gletsjeren, og falder ned i søen. Besøgende kan tage med på spændende sejlture blandt isbjergene, >> bådtur på gletsjersøen kan bestilles her. I forsætter til jeres hotel i området.

Turforslag til dag 8: Sydkysten
Vi anbeflaer I starer dagen på at besøge Skaftafell Nationalpark. Et af Islands mest besøgte naturområder. En af Skaftafell's store attraktioner er is - og masser af det! Der er meget at give sig til her, hvis du kan lide vandreture. Vandretur i Skaftafell nationalpark er en farverig oplevelse, hvor man nemt kan tilbringe en hel dag i rigtig smuk natur. Her kan I også komme tæt på gletschere. Fra Skaftafell er der en smuk køretur langs sydkysten med mange naturlige vidundere. I kører til Vik og Dyrholaey hvor man kan se søpapegøjer og de helt sorte sandstrande ved Reynishverfi. På jeres tur videre langs Sydkysten, kommer I til vandfaldet Seljalandsfoss, som man kan gå om på bagsiden af. Hvis I kører i en firhjulstrækker, har I mulighed for at besøge Thorsmork, hvor I skal køre på tværs af elve. Turen forsætter til et hotel hvor I tilbringer en nat.

Turforslag til dag 9: Den Gyldne Cirkel
På denne dag besøger I Den Gyldne Cirkel, som bl.a. inkluderer nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske Parlament blev grundlagt i 930, det mægtige 32 meter høje vandfald Gullfoss "Guld vandfaldet" og den sprudlende Geysir. Det er mulighed at besøge vikinggården "Stöng" i Thjorsardalur samt at tage til vandfaldene Haifoss og Hjalparfoss. Overnatning i området.

Turforslag til dag 10: Reykjanes
I kan besøge drivehusbyen Hveragerdi (Kyldebyen), hvor der blandt andet dyrkes bananer. Byen er helt speciel på den måde, at man her kan se damp stige op i vejret fra varme kilder som ligger i havene ind imellem husene i byen. I kan besøge et geotermisk kraftværk Hellisheidarvirkjun, som leverer varmt vand og il til størstedelen af Reykjavik. I forsætter ud på Reykjanes og kan tage en dejlig helsebringende svømmetur i den Blå Lagune, hvis I ikke nåede det på jeres første dag. I har endvidere mulighed for at vandre lidt i lavaen eller gå op på et af de mange bjerge i området.

Mange af vores kunder der tager på en kør selv-tur i Island, har en drøm om at besøge Vestmannaøerne, hvor der i 1973, et dramatisk vulkanudbrud udslettede en tredjedel af alle hjem på Vestmanna-øerne. Varmen fra udbruddet kan stadigvæk mærkes nogle steder hvis man graver et hul i jorden. Vulkanen er stadigvæk aktiv, men sover stille. Nogen gang kan man se en blågrå røgsøjle stige op gennem den sorte lava. Øerne er også kendte for de frodige klipper der er pakket ind i grønt, hvor mange søpapegøjer har et bosted. På denne dag er det muligt at besøge til Vestmannaøerne. Der sejler en færge dertil flere gange om dagen.

Alternativt kan I besøge Reykjavik, hvor I nemt kan få en hel dag til at gå med de mange muligheder, som byen har at byde på. Her finder I mange gode butikker, især med strikvarer, turist aktive ting, men også mærkevarer til fornuftige priser. I overnatter den sidste nat på et hotel i Reykjavik området. Det er endvidere her vi kan tilbyde 4x4 ATV ture.

Dag 11 Afslutning:
I kører til Keflavik lufthavn, hvor I afleverer bilen efter en herlig kør selv tur i Island.

Pris på vores standard 11 dage Island rundt kan ses i pristavlen her nedenunder ved andet antal gæste eller andet antal dage end vist i pristavlen, så send os en forespørgsel.
Hvis det haster med et tilbud, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på
tel. 2398 8200. Vi er specialister i Islandsrejser.

Pris per person (Alle priser er fra priser)
(Hotel og Bil for det ønskede antal deltagere)

   juni / juli / august / sept
Pris per person
  Biltyper 2 pers 4 pers
 A  VW Polo 16.780,- 14.240,-
 B  VW Golf 17.470,- 14.540,-
 N  Skoda Oktavia STW 18.940,- 15.280,-
 D  Skoda Oktavia STW 4x4 19.390,- 15.490,-
 F  Suzuki Vitara 4x4  BESTSELLER! 19.930,- 15.770,-
G Toyota Rav 4x4 21.320,- 16.480,-
 H  Kia Sorrento 4x4 23.390,- 17.520,-
I Toyota Landcruiser 4x4 25.810,- 18.720,-
 Q  Audi Q5 4x4 27.010,- 19.360,-
R Audi Q7 4x4 27.880,- 19.760,-
R2 Land Rover Discovery 4x4 28.840,- 20.230,-
K Land Rover Defender 4x4 29-340,- 20.490,-

 

   maj Pris per person
  Biltyper 2 pers 4 pers
 A  VW Polo 12.460,- 10.580,-
 B  VW Golf 12.920,- 10.810,-
 N  Skoda Oktavia STW 14.310,- 11.510,-
 D  Skoda Oktavia STW 4x4 14.540,- 11.620,-
 F  Suzuki Vitara 4x4  BESTSELLER! 14.540,- 11.620,-
G Toyota Rav 4x4 14.860,- 11.780,-
 H  Kia Sorrento 4x4 15.930,- 12.320,-
I Toyota Landcruiser 4x4 19.810,- 14.250,-
 Q  Audi Q5 4x4 20.790,- 14.750,-
R Audi Q7 4x4 21.410,- 15.050,-
R2 Land Rover Discovery 4x4 22.140,- 15.430,-
K Land Rover Defender 22.530,- 15.620,-

 

   okt -  april Pris per person
  Biltyper 2 pers 4 pers
 A  VW Polo 9.450,- 8.090,-
 B  VW Golf 9.730,- 8.230,-
 N  Skoda Oktavia STW 10.720,- 8.730,-
 D  Skoda Oktavia STW 4x4 10.990,- 8.860,-
 F  Suzuki Vitara 4x4  BESTSELLER! 10.990,- 8.860,-
G Toyota Rav 4x4 11.170,- 8.950,-
 H  Kia Sorrento 4x4 12.470,- 9.590,-
I  Toyota Landcruiser 4x4 14.550,- 10.640,-
 Q  Audi Q5 4x4 14.660,- 10.770,-
R Audi Q7 4x4 16.310,- 11.520,-
R2 Land Rover Discovery 4x4 16.770,- 11.750,-
K Land Rover Defender 4x4 16.990,- 11.890,-

 

Valgfrit

Tilkøb til bilen Pris
Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: A, B, D, N 95,- pr dag
Medium Kaskoforsikring SCDW/GP - Gr: F, G, H, I ,M, J, Q, R, K 155,- pr dag
Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: A, B, D, N 175,- pr dag
Premium Kaskoforsikring SCDW/GP/SADW/ZERO - Gr: F, G, H, I ,M, J, Q, R, K 260,- pr dag
Babystol 0 - 2 år / Børnesæde over 2 år 500,-
WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)  70,- pr dag
Kort over Island inkl. lev. - Hele landet: 1:600 000 200,-
Kort over Island inkl. lev. - Fjerdedel: 1:300 000 200,-
Opgrade til automatgear 370,-

 

>> Læs mere om vores Bilforsikringer i Island her

Afgange fra Kobenhavn
4pxkassi Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund
4pxkassi Op til fire gange om ugen.

prisen inkluderer
4pxkassi En udlejningsbil i den valgte kategori i 10 døgn
4pxkassi Ubegrænset kørsel
4pxkassi Ansvars- og kaskoforsikring CDW
4pxkassi Tyveri- og personskadeforsikring THW/PAI
4pxkassi Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen (værdi kr. 250,-)
4pxkassi GPS (med detajleret Islandskort værdi kr. 900,-)
4pxkassi Ekstra chauffør (værdi kr. 230,- per person, der skal køre bilen)
4pxkassi 10 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på hoteller
4pxkassi Internet på fleste hoteller
4pxkassi Beskrivelse på dansk med forslag til seværdigheder
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter
4pxkassi Rabatkort til N1 tankstationer
4pxkassi Rabatkode der giver 5% Rabat på www.island-aktiviteter.dk

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Keflavik t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Brændstof til bilen
4pxkassi Mad og drikkevarer (udover morgenmad, halvpension kan købes)
4pxkassi Rejse- og afbestillingsforsikring
4pxkassi Aktiviteter. >> Se vores store udvalg af aktiviteter, udflugter og ture i Island på hjemmesiden island-aktiviteter.dk

vigtigt
4pxkassi De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.
4pxkassi Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.
4pxkassi Lejer skal fremvise gyldigt Visa/MasterCard samt kørekort ved modtagelse af bilen.
4pxkassi Hvis man ønsker at køre i højlandet, skal det være på en 4x4 bil i gruppe F og opefter, det er begge dele på grund af dårlige veje, men også på grund af forsikringsmæssige årsager.
4pxkassi Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 12.000,- (Gruppe A, B, N, D) og ca. kr. 23.100,- (Gruppe F, G, H, I, M, J) per skade.
4pxkassi Tyveriforsikringen (THW) dækker tyveri på selve bilen
4pxkassi Personskadeforsikringen (PAI) dækker skader på fører og passagerer i bilen
4pxkassi Medium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP) nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 3.050,- (Gruppe A, B, N, D) og ca. kr. 5.550,- (Gruppe F, G, H, I, M, J) og inkluderer også en grus forsikring mod stenkast på forlygter og forrude.
4pxkassi Premium Super Kaskoforsikringen (SCDW/GP/SADW/ZERO) inkluderer sand og aske forsikring som dækker mod skader på blandt andet lak, ruder og andre bildele. (Sker normalt i blæsevejr). Premium Super Kaskoforsikringen nedskriver derudover selvrisikoen helt til nul. (kr. 0,-)
4pxkassi Fleste af vores hoteller er i kategorien 3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i samme standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.>> Læs også: Vigtige informationer om Kør selv ferie i Island.