Kontakt

tel   2398 8200

  • Hoteller og billeje i Island
    bilferie Island

    Hoteller og billeje i Island

    Glæd dig til at nyde synet af en enestående natur og et forskelligartet landskab.

Hoteller og billeje i Island

Ta' på kør-selv i Island med hele familien og oplev storslået og anderledes natur!

Danskere rejser derop i stor stil hvert år, og mange vender tilbage igen og igen, da landet er stort, og der altid er noget nyt at se.
Her kan du se vores store udvalg af kør selv ferier i Island, hvor du selv kører og overnatter på gode hoteller. Der tilbydes både ture, hvor du kører hele landet rundt og ture, hvor du kun udforsker en eller to landsdele.
Du finder mulighederne i menuen her til venstre.

Kør selv 11 dage rundt - BESTSELLER!

Kør selv 11 dage Rundt

11 dage kør selv Island rundt. Luften er frisk, vildmarkerne er brede og fjeldene høje. Denne tur er et godt valg, da du får tid til at se lidt af det hele. Fantastisk natur!

Læs mere

Kør selv i Island syd

Kør selv i Island Syd

11 dage Island Syd. Overalt i området findes der særprægede naturperler. Mange steder styrter elve ned i prægtige vandfald, hvoraf Gullfoss er det kendteste.

Læs mere

Kør selv i Island syd og vest

Kør selv i Island Syd og Vest

8 dage Syd og Vest Island. Bl.a. halvøen Snæfellsnes, Deildartunguhver, Thingvellir, Laugarvatn, Gullfoss, Geysir, Thorsmork, Landmannalaugar, Eyjafjallajokull og Seljalandsfoss.

Læs mere

Her har du god tid i Island

Her har du god tid i Island

Tilbud på 15 dages kør selv ferie. Hvis du vælger en kør selv ferie i Island, har du mulighed for at se det unikke landskab og natur helt tæt på. Se mere om denne hoteltur i Island. Et rigtig godt valg.

Læs mere

Kør selv i Island på 8 dage

Kør selv i Island på 8 dage

8 Dage Island Rundt. På turen vil I alligevel nå at se størstedelen af de mest populære attraktioner og måske mere til. Denne tur er velegnet to eller flere personer.

Læs mere

Kør selv - Vestfjordene Island

Kør selv - Vestfjordene Island

De Vilde Vestfjorde! Vestfjordene er Islands skjulte perle, og samtidig den ældste og vildeste del af landet. Et sandt paradis for naturelskere og fotografer.

Læs mere

Kør selv i Island Nord

Kør selv i Island Nord

8 dage Island Nord. Blomstrende bebyggelse, storslåede fjelde, øer ud for kysten og land under skabelse. Alt dette gør Nordlandet til en særlig verden for sig.

Læs mere

Kør selv i vest Island

Kør selv i Vest Island

8 dage Island Vest. Det er ikke kun landskabet, der tiltrækker turister til Vest Island. Den levende natur og især fuglelivet er særdeles frodigt og afvekslende.

Læs mere

Kør selv i Island på 8 dage

Kør selv i Island på 8 dage

8 Dage Familie tur. Denne tur er tilegnet børnefamilier, som deler familieværelse. Tag kortere dagsudflugter fra hotellet, så har I mere tid til de sjove oplevelser!

Læs mere