tel   (+45) 2398 8200

  • Færøerne 9 dage hotel og lejebil
    kør selv Island

    Kør selv på Færøerne

    9 dage på hotel med lejebil

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

boks7png Specialister i rejser til Færøerneboks7png
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

KØR SELV FERIE på Færøerne med en lejebil

hoteller

Kør selv ferie på Færøerne på 9 dage / 8 nætter

En kør selv ferie på Færøerne hvor du har frihed til at rejse rundt på øerne på egen hånd. Vejnettet på Færøerne er veludbygget, og med bil kan man hurtigt komme rundt i det meste af landet. På en kør selv- ferie i Færøerne kan du gøre det som du ønsker i dit eget tempo, hvilket er en stor fordel, eftersom vejret kan være meget forskelligt rundt om i landet.

Færøerne er en stor oplevelse for sig. Øerne har en enestående natur, en rig historie og et frodigt kulturliv. Det afvekslende vejr med regn, dis, varme og solskin giver betagende naturoplevelser. De gæstfrie indbyggere er også en væsentlig del af oplevelsen ved at besøge Færøerne. På Færøerne finder du en masse fugle og får, uberørt natur og isolerede byer. Du kan nyde stilheden og blive et med naturen på Færøerne.

På en kør selv-ferie på Færøerne handler rejsen i høj grad om naturen, men der er også meget andet man kan opleve. Thorshavn er for eksempel verdens mindste og hyggeligste hovedstad. Hotellerne er gode, og det samme er det kulinariske og kulturelle udbud på øerne. Gåture i de stemningsfulde og historiske gamle byer kan man ikke få nok af på Færøerne.

På denne kør-selv-ferie kan man opleve noget af det hele.
se priser1

Færøerne ferie
Færøerne kør selv
Færøerne kør selv-ferie
Tórshavn
En spøpapegøje
Vandretur Færøerne
Rejser til Færøerne
Færøerne dyreliv
Færøer natur

Forslag til rejseplan:

Dag 1
Ankomst til Vágar lufthavn hvor I får jeres lejebil og et kort over øerne udleveret. Fra lufthavnen kører I de blot 200 m over til Hotel Vágar*** hvor I skal tilbringe den første nat.

Vi forslår at I udforsker øen Vágar, med en tur til Sørvágur, Bøur og Gásadalur - hvorfra der er en fantastisk udsigt til Tindholmur og Mykines.

Dag 2
Dagens tur går fra Vágar via Streymoy til Eysturoy, hvor den idylliske by Gjógv på den nord-østlige side af øen venter. På turen dertil vil I køre igennem en undersøiske tunnel på Færøerne, hvor man kører 105 meter under havets overflade - herefter foreslår vi at man besøger Vestmanna og tager en tur til Færøernes mest populære turistattraktion Vestmannabjergene (ca. 2 timer), med de tårnhøje fugleklipper nord for Vestmanna.

Herefter går turen til Kvívík, hvor man kan stoppe ved vikingebosættelserne i byen. Turen fortsættes over Streymoy via "Atlanterhavs-broen" til Eiði og derved videre til Gjógv – Overalt er der helt fantastisk udsigt over de unikke klippeformationer "kæmpen og kællingen" ud for nordspidsen af Eysturoy.

De næste to nætter nydes i det unikke Guesthouse Gjáargarður**.

Dag 3
Her foreslår vi en mindre tur til Tjørnavík, hvor vi anbefaler at få afkølet tæerne ved en vandretur på den dejlige sandstrand. Her kan man se spor fra vikingetiden. På vej retur til Gjógv er det ”et must" at opleve byen Saksun; kirken og gården Dúvugarður (museum). Når der køres fra Eiði til Gjógv passerer man Færøernes højeste bjerg Slættaratindur (882 m).

Dag 4
Denne dag fortsætter turen fra Gjógv til Klaksvík - undervejs passerer man Oyndarfjørður, hvor man kan se de ejendommelige "Rolling Stones" på venstre side af bygrænsen. Efter Oyndarfjørður går turen gennem den undersøiske tunnel til Klaksvík - i bunden af tunnellen har kunstneren Tróndur Patursson udsmykket tunnellen med glaskunst.
De næste to nætter på Hotel Klaksvík***.

Dag 5
Dagens udflugt står i Nordøernes tegn - først nordpå til Færøernes nordligste by Viðareiði.

Efter Viðareiði kører i via dæmningen til Kunoy, hvor vi foreslår en vandretur i den fantastiske plantage og eventuelt nyde en medbragt madpakke i smuk natur. Vi anbefaler et stop ved Christianskirken i Klaksvík - vel nok den smukkeste kirke på Færøerne.

Dag 6
Dagens forslag er en tur via Klaksvík til Tórshavn – her anbefaler vi et stop ved vikingebosættelserne ved Leirvík.

Vi har valgt at indlægge en dag til fri disposition - så er der luft til at udforske verdens mindste og nok også hyggeligste hovedstad Tórshavn.

Næste tre overnatninger forgår på hotel efter eget valg; Hotel Hafnia**** / Hotel Føroyar**** / Hotel Tórshavn*** / Hotel Djurhus*** (vælges andet end Hotel Djurhus eller Hotel Havn er dette mod en merpris-/mindrepris).

Dag 7
Vi foreslår en heldagstur til øen Nolsoy; med den offentlige båd fra centrum af Tórshavn. Turen tager blot 15-20 minutter - men oplevelsen af øen vil bringe dig mange årtier tilbage i tiden. Her kan man også opleve øen med en af de lokale guides til evt. den sydlige del af øen hvor man kan se den flotte konstruktion af et fyrtårn med en af verdens største linser. På øen er det også muligt at opleve verdens største koloni af Storm svaler og besøge ornitologen Jens Kjeld Jensen og se alle hans udstoppede fugle og dyr.

Dag 8
Formiddagen bruges til at udforske Tórshavn; en vandretur i den gamle bydel "á Reyni", Tinganes og til fortet Skansin - denne tur kan også foretages med lokal guide!

Efter middag køres til Kirkjubøur - Færøernes historiske kulturcenter. Se den ca. 900 år gamle Roykstovan (som regnes for at være verdens ældste beboede træhus), som stadig er beboet af kongsbonden, den 17. i rækken. Ólav's kirken fra år 1111 og opkaldt efter Kong Olav den Hellige.

Kirken er den ældste på Færøerne og er stadig i brug. Vi ser ruinerne af Skt. Magnus katedralen, som anses for en af de største kulturattraktioner på Færøerne.

Dag 9
I kører til lufthavnen, hvor I afleverer jeres lejebil. Turen går tilbage til Danmark og vi håber at alle er mange dejlige oplevelser rigere efter jeres møde med Færøerne.

Pris på vores standard 9 dage kør selv tur til Færøerne kan ses i pristavlen her nedenunder. Ved andet antal gæste eller andet antal dage end vist i pristavlen, så send os en forespørgsel.
Hvis det haster med et tilbud, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på
tel. 2398 8200. Vi er specialister i rejser til Færøerne.

Pris per person
(med den valgte biltype + hotel, og det ønskede antal deltagere)

    Hotel + lejebil
  Biltyper 2 pers 4 pers
 A Nissan Micra eller lign 9.210,- 7.830,-
 B Opel Corsa eller lign 9.580,- 8.150,-
 C Nissan Note eller lign 9.910,- 8.430,-
 D Nissan Qashqai eller lign  BESTSELLER! 10.210,- 8.750,-
 O  Toyota Auris stw 10.610,- 9.030,-
 Q Peugeot 5008 +2 eller lign 13.800,- 11.730,-

 

Tilkøb til bilen Pris
Super kasko og tyveriforsikring SCDW + TP 100,- pr dag
GPS 100,- pr dag
Ekstra chauffør 160,-
Babystol 0-2 år 250,-
Børnesæde over 2 år  100-
WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)  70,- pr dag

 

Afgange fra Kobenhavn
4pxkassi Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund
4pxkassi Flere gange om ugen.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly.
4pxkassi N.B. Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

prisen inkluderer
4pxkassi En udlejningsbil i den valgte kategori i 8 døgn
4pxkassi Ubegrænset kørsel
4pxkassi Ansvars- og kaskoforsikring CDW +TP
4pxkassi Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen
4pxkassi 8 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på hoteller
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Færøerne t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Brændstof til bilen
4pxkassi Mad og drikkevarer (udover morgenmad, halvpension kan købes)
4pxkassi Rejse- og afbestillingsforsikring

vigtigt
4pxkassi De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.
4pxkassi Føreren skal være 20 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.
4pxkassi Lejer skal fremvise gyldigt Visa/MasterCard samt kørekort ved modtagelse af bilen.
4pxkassi Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 7.000,-  per skade.
4pxkassi SCDW nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 1.000,-
4pxkassi Fleste af vores hoteller er i kategorien 2-3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i samme standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.