tel   (+45) 2398 8200

  • Færøerne 6 dage hotel og lejebil
    kør selv Island

    Kør selv på Færøerne

    6 dage hotel og lejebil

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

boks7png Specialister i rejser til Færøerneboks7png
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Fordyb dig i Færøernes rene natur på denne kør selv-ferie

hoteller

Kør selv-ferie på Færøerne - 6 dage / 5 nætter

Denne kør selv-ferie på Færøerne er til jer som sætter pris på frisk luft, naturoplevelser og dyreliv. Her får I masser af de færøske oplevelser bl.a. fuglebjergene, søpapegøjernes hjemsted og bjergene omkring de hyggelige små byer. I rejser på egen hånd med en lejebil og vi tilbyder et fuldt program som kan tilpasses efter jeres egen ønsker og behov.
se priser1

Færøerne ferie
Færøerne kør selv
Færøerne kirke
Sula Færøerne
Tórshavn
Søpapegøjer Færøerne
Rejser til Færøerne
Færøerne kør selv-ferie
Shopping Færøerne

Forslag til rejseplan:

Dag 1
Ankomst til Vágar lufthavn på Færøerne. Lejebilen afhentes ved skranken i lufthavnen. Den første nat er på Hotel Vágar, som ligger få hundrede meter fra lufthavnen. Herefter foreslår vi en lettere vandretur langs søen Sørvágsvatn ud til det berømte vandfald Bøsdalafossur. På vandreturen får I en rigtig flot udsigt til det vestlige af Vágar.

Dag 2
Vi forslår at I besøger Mykines, Færøernes vestligste ø, sammen med en lokal guide. Mykines er for mange et ”must see”. Øen har et rigt fugleliv og den særprægede vandretur til Mykinesholmen er noget helt specielt for dyreelskeren. Her har I rig mulighed for at komme helt tæt på de utallige søpapegøjer der sidder i fjeldskråningen. På holmens spids har man også en fantastisk udsigt til Færøernes eneste Sule koloni. I tager færgen tilbage om eftermiddagen. Overnatning på Hotel Vágar.

Dag 3 og 4
Tidligt om morgenen forslår vi at I kører til Torshavn, hvorfra der sejles med færgen til Suðurø. Dette er den sydligste ø som er kendt for sine imponerende stejle og grønne bjergskråninger, farverige byer og den barske del på vestsiden af øen med fritstående klipper og fuglebjerge. Vi anbefaler et besøg til Akraberg, Færøernes sydligste punkt, samt et stop ved den 470 m høje klippe Beinisvørð. I kan også besøge den lille by Fámjin, hvor det første færøske flag opbevares i den lokale kirke. Flagets ophavsmand blev kun 23 år gammel, og ligger begravet der. Til sidst anbefaler vi en vandretur til "Hvannhagi", et meget flot og særpræget sted på øen.

Natten mellem dag 3 og 4 tilbringes på Hotel Tvøroyri**. Om eftermiddagen på dag 4 tager I færgen tilbage til Tórshavn, hvor I overnatter de to sidste nætter på Hotel Djurhus*** eller lignende

Vi anbefaler at man udforsker seværdighederne i hovedstaden Tórshavn på egen hånd. Gå bl.a. en tur igennem den gamle bydel - Tinganes og úti á Reyni kunstmuseet og Nordens Hus. Byen har også et pulserende, men roligt byliv med et godt udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker.

Dag 5
Vi anbefaler en heldagstur til øen Nólsoy - kun 20 minutter fra Tórshavn – her vil I opdage en ø som er helt anderledes end det som vi kender fra en moderne by i dag - I vil rejse flere årtier tilbage i tiden. I kan også benytte lejligheden til at udforske øen sammen med en lokal guide.

Øen har den største koloni af stormsvaler - men disse fugle er kun mulige til at se om natten. En vandretur ud til fyrtårnet på Borðan, kan anbefales.

Dag 6
Vi anbefaler at rejsen afsluttes med en køretur på ca. 40 km nord til Vestmanna, der finder I en af landets mest populære attraktioner, hvor I tager på en sejltur til de fantastiske Vestmanna fuglebjerge. Bagefter kører I direkte til lufthavnen og afleverer bilen, før en forhåbentlig behagelig hjemrejse med kufferten fuld af gode oplevelser.

Pris på vores standard 6 dage kør selv tur til Færøerne kan ses i pristavlen her nedenunder. Ved andet antal gæste eller andet antal dage end vist i pristavlen, så send os en forespørgsel.
Hvis det haster med et tilbud, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på
tel. 2398 8200. Vi er specialister i rejser til Færøerne.

Pris per person
(med den valgte biltype + hotel, og det ønskede antal deltagere)

    Hotel + lejebil
  Biltyper 2 pers 4 pers
 A Nissan Micra eller lign 7.980,- 6.780,-
 B Opel Corsa eller lign 8.230,- 6.990,-
 C Nissan Note eller lign 8.450,- 7.180,-
 D Nissan Qashqai eller lign  BESTSELLER! 8.700,- 7.390,-
 O  Toyota Auris stw 8.910,- 7.580,-
 Q Peugeot 5008 +2 eller lign 11.050,- 9.380,-

 

Tilkøb til bilen Pris
Super kasko og tyveriforsikring SCDW + TP 100,- pr dag
GPS 100,- pr dag
Ekstra chauffør 160,-
Babystol 0-2 år 250,-
Børnesæde over 2 år  100-
WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)  70,- pr dag

 

Afgange fra Kobenhavn
4pxkassi Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund
4pxkassi Flere gange om ugen.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly.
4pxkassi N.B. Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

prisen inkluderer
4pxkassi En udlejningsbil i den valgte kategori i 6 døgn
4pxkassi Ubegrænset kørsel
4pxkassi Ansvars- og kaskoforsikring CDW+TP
4pxkassi Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen
4pxkassi 5 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på hoteller
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Færøerne t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Brændstof til bilen
4pxkassi Mad og drikkevarer (udover morgenmad, halvpension kan købes)
4pxkassi Rejse- og afbestillingsforsikring

vigtigt
4pxkassi De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.
4pxkassi Føreren skal være 21 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.
4pxkassi Lejer skal fremvise gyldigt Visa/MasterCard samt kørekort ved modtagelse af bilen.
4pxkassi Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 7.000,-  per skade.
4pxkassi SCDW nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 1.000,-
4pxkassi Fleste af vores hoteller er i kategorien 2-3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i samme standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.