Island 1off Faeroeerne 1on

  • Færøerne 13 dage hotel og lejebil
    kør selv Island

    Kør selv på Færøerne

    13 dage hotel og lejebil

Rejsemål:
Island 1off Faeroeerne 1on

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

boks7png Specialister i rejser til Færøerneboks7png
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Færøerne komplet – Lejebil og hoteller

hoteller

Kør selv-ferie Færøerne på 13 dage / 12 nætter

En fantastisk kør selv-ferie på Færøerne, hvor du har en rigtig god tid til at udforske Øerne og fordybe dig i den Færøske kultur og historie. På denne tur har du også en rigtig god mulighed for at tage på flere udflugter og vandreture ude i den vilde natur, samt at slappe af og nyde. Vi kalder det Færøerne komplet, og det er fordi du vil nå at se og opleve rigtig meget på turen.
se priser1

Færøerne kør selv
Færøerne kør selv-ferie
Tórshavn
En spøpapegøje
Færøerne ferie
Vandretur Færøerne
Rejser til Færøerne
Færøerne dyreliv
Færøer natur

Forslag til rejseplan:

Dag 1
Ankomst til Vágar lufthavn. Bilen afhentes ved skranken i lufthavnen hvor I også vil få udleveret et kort over øerne. Fra lufthavnen kører I de blot 200 m over til Hotel Vágar*** hvor I skal tilbringe de to første nætter.

Vi forslår at I udforsker øen Vágar, med en tur til Sørvágur, Bøur og Gásadalur - hvorfra der er en fantastisk udsigt til Tindholmur og Mykines.

Dag 2
Tur til Mykines Færøernes vestligste ø med en lokal guide (inkluderet i rejsens pris). Mykines er kendt for rigt fugleliv, flotte bjerge. Det er en fantastisk oplevelse at vandre ud til Mykines holmen. Her oplever du en meget spektakulær natur, fugleliv på verdensplan og hyggelig vandretur på smalle stier . Alt dette på kun hundreder meter over havets overflade. På Mykines finder man den eneste sule koloni på Færøerne.

Dag 3
Dagens tur går fra Vágar via Streymoy til Eysturoy, hvor den idylliske og hyggelige by Gjógv ligger, på den nord-østlige side af øen. På turen dertil vil du køre igennem en undersøisk tunnel, på 105 meter under havets overflade. Vi foreslår at man besøger Vestmanna og tager en tur til Færøernes mest populære turistattraktion Vestmannabjergene (ca. 2 timer), med de tårnhøje fugleklipper nord for Vestmanna.

Herefter anbefaler vi en tur til Kvívík, hvor man kan stoppe ved vikingebosættelserne. Turen fortsætter til Streymoy via "Atlanterhavs-broen" til Eiði og derved videre til Gjógv – Alle steder er det helt fantastisk udsigt og meget specielt landskab med de unikke klippeformationer "kæmpen og kællingen" ud for nordspidsen af Eysturoy. De næste to nætter nydes i det unikke Guesthouse Gjáargarður**.

Dag 4
Her foreslår vi en mindre tur til Tjørnavík, hvor vi anbefaler at få afkølet tæerne ved en vandretur på den dejlige sandstrand, og der kan man se spor fra vikingetiden. På vej retur til Gjógv er det ”et must" at opleve byen Saksun; kirken og gården Dúvugarður (museum). Når der køres fra Eiði til Gjógv passerer man Færøernes højeste bjerg Slættaratindur (882 m).

Dag 5
Denne dag fortsætter turen fra Gjógv til Klaksvík – på vejen passerer man Oyndarfjørður, hvor man kan se de egendommelige "Rolling Stones" på venstre side ved bygrænsen. Efter Oyndarfjørður går turen gennem en af Færøernes undersøiske tunnel ud til Klaksvík - i bunden af tunnellen har kunstneren Tróndur Patursson udsmykket tunnellen med glaskunst.
De næste to nætter på Hotel Klaksvík***.

Dag 6
Dagens udflugt står i Nordøernes tegn - først nordpå til Færøernes nordligste bygd Viðareiði.

Efter Viðareiði køres via dæmningen til Kunoy, hvor vi foreslår en vandretur i den fantastiske plantage, hvor man kan også nyde sin medbragt madpakke i smukke omgivelser. Vi anbefaler endvidere et stop ved Christians kirken i Klaksvík – som er nok den smukkeste kirke på Færøerne.

Vi anbefaler også at man tager muligheden for at besøge øen Kalsoy. Der er mange historier knyttet til Kalsoy. Det mest kendte er sagnet om sælkvinden, som blev tvunget til at gifte sig med en bondesøn fra Mikladalur og fik børn med ham. En dag fandt sælkvinden sit sælskind igen og vendte tilbage til havet. Se den smukke statue af sælkvinden i Mikladalur.

Dag 7
Turen går fra de nordlige øer og imod hovedstaden, Tórshavn. Fra Tórshavn tager du eftermiddagsfærgen til Tvøroyri, der ligger på sydligste ø, Suðuroy.

Øen er kendt for sine storslåede grønne bjergskråninger, farverige landsbyer og de robuste fritstående klipper og stejle fugleklipper. Vi anbefaler et besøg både til Akraberg, Færøernes sydligste punkt og den spektakulære klippe Beinisvørð, som er den næsthøjeste fugleklippe på Færøerne. Næste to nætter på Hotel Tvøroyri ***

Dag 8
Vi anbefaler en vandretur til området Hvannhagi, et af de smukkeste og unikke naturområder på Suðuroy. Under denne vandretur får du en fantastisk udsigt over de små øer Lítla Dìmun og Stóra Dímun. Du kan også besøge den lille landsby Fámjin, hvor du finder det allerførste originale færøske flag, som er opbevaret i kirken i bygden.

Dag 9
Tidligt om morgenen tages færgen tilbage til Tórshavn, hvor du kører til Gomlurætt og tager en anden færge til sagaøen Sandoy.

Den smukke, grønne ø Sandoy, er helt forskellig fra de andre øer, da den er ikke lige stejl. Sandoy er kendt som sagaøen, hvor der er mange historier om overnaturlige væsener og mystiske begivenheder. Øen er isoleret, men i dag findes der et moderne samfund. Næste to nætter på Hotel Skálavík ***

Dag 10
Vi foreslår at du udforsker den lille ø Skúvoy, der ligger syd for Sandoy. Med færge fra Sandur kommer du til Skúvoy, hvor vikinghøvding Sigmundur Brestisson byggede den første kristne kirke, og hvor han også ligger begravet.

Skúvoy er kendt for sine fugleklipper på den vestlige side af øen. Klipperne stiger op fra havet. Her er der en traditionelle indsamling af fugle og æg. På Skúvoy finder du også den smukke dal, Fagradal, hvor du kan se toppen af huset, hvor Rannvá boede - en færøsk pige, der blev isoleret efter at blive gravid uden for ægteskabet.

Dag 11
Formiddagen bruges til at udforske Tórshavn; en vandretur i den gamle bydel "á Reyni", Tinganes og til Skansin.

Efter middag anbefaler vi en køretur til Kirkjubøur - Færøernes historiske kulturcenter. Se den ca. 900 år gamle Roykstovan (som regnes for at være verdens ældste beboede træhus), som stadig er beboet af kongsbonden, den 17. i rækken. Ólav's kirken fra år 1111 og opkaldt efter Kong Olav den Hellige. Kirken er den ældste på Færøerne og stadig i brug. Vi ser ruinerne af Skt. Magnus katedralen, som anses for en af de største kulturattraktioner på Færøerne.

Dag 12
Vi foreslår en heldagstur til øen Nolsoy; med den offentlige båd fra centrum i Tórshavn. Bådturen tager blot 15-20 minutter - men oplevelsen af øen vil bringe dig mange årtier tilbage i tiden. Benyt etv. muligheden at opleve øen med en lokale guide. På den sydlige del af øen kan man se den flotte konstruktion af et fyrtårn med en af verdens største linser (højde af næsten 3 meter og en vægt på 4 tons). På øen er det også muligt at opleve verdens største koloni af storm svaler og besøge ornitologen Jens Kjeld Jensen og se alle hans udstoppede fugle og dyr.

Dag 13
Turen går tilbage til lufthavnen, hvor du afleverer din lejebil og tager flyet tilbage til Danmark. Vi håber at du har fået mange dejlige oplevelser fra Færøerne.

Pris på vores standard 13 dage kør selv Færøerne kan ses i pristavlen her nedenunder. Ved andet antal gæste eller andet antal dage end vist i pristavlen, så send os en forespørgsel.
Hvis det haster med et tilbud, eller du har flere specifikke ønsker eller spørgsmål kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på
tel. 2398 8200. Vi er specialister i rejser til Færøerne.

Pris per person
(med den valgte biltype + hotel, og det ønskede antal deltagere)

    Hotel + lejebil
  Biltyper 2 pers 4 pers
 A Nissan Micra eller lign 14.050,- 11.950,-
 B Opel Corsa eller lign 14.600,- 12.410,-
 C Nissan Note eller lign 15.090,- 12.810,-
 D Nissan Qashqai eller lign 15.620,- 13.270,-
 O  Toyota Auris stw 16.080,- 13.670,-
 Q Peugeot 5008 +2 eller lign 20.600,- 17.580,-

 

Tilkøb til bilen Pris
Super kasko og tyveriforsikring SCDW + TP 100,- pr dag
GPS 100,- pr dag
Ekstra chauffør 160,-
Babystol 0-2 år 250,-
Børnesæde over 2 år  100-
WIFI (3GB) i bilen (min 3 dages rental)  70,- pr dag

 

Afgange fra Kobenhavn
4pxkassi Flere gange dagligt hele året.

Afgange fra Billund
4pxkassi Flere gange om ugen.

Flybilletter
4pxkassi Vores rejser kan købes med eller uden fly.
4pxkassi N.B. Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Vi anbefaler derfor en reservation i god tid!

prisen inkluderer
4pxkassi En udlejningsbil i den valgte kategori i 12 døgn
4pxkassi Ubegrænset kørsel
4pxkassi Ansvars- og kaskoforsikring CDW+TP
4pxkassi Gebyr for afhentning / aflevering af bil i lufthavnen
4pxkassi 12 nætter i dbl værelse med morgenmad og privat bad på hoteller
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Fly fra Kastrup/Billund til Færøerne t/r (turen kan også købes med fly)
4pxkassi Brændstof til bilen
4pxkassi Mad og drikkevarer (udover morgenmad, halvpension kan købes)
4pxkassi Rejse- og afbestillingsforsikring

vigtigt
4pxkassi De viste biler er udelukkende eksempler på gældende bilgrupper. Vi kan derfor ikke garantere en bestemt bilmodel, mærke eller motortype, vi prøver dog altid at tage hensyn til særønsker i dette sammenhæng.
4pxkassi Føreren skal være 21 år eller ældre og skal have haft gyldigt kørekort i minimum et år.
4pxkassi Lejer skal fremvise gyldigt Visa/MasterCard samt kørekort ved modtagelse af bilen.
4pxkassi Den inkluderede ansvars- og kaskoforsikring (CDW) er med en selvrisiko på ca. kr. 7.000,-  per skade.
4pxkassi SCDW nedskriver selvrisikoen på CDW forsikringen ned til ca. kr. 1.000,-  per skade.
4pxkassi Fleste af vores hoteller er i kategorien 2-3 stjerner. I enkelte tilfælde kan det være tale om guesthouses i samme standard. Hotellerne bliver endeligt fastlagt efter din bestilling, den endelige ruteplan kan derfor være lidt anderledes end i ovennævnt beskrivelse eller i omvendt rækkefølge.