tel   (+45) 2398 8200

  • Kør selv-ferie Færøerne
    kør selv Island

    Kør selv på Færøerne

    Kør selv-ferie på Færøerne i en lejebil
  • Kør selv

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

Færøerne Kør selv-ferie

Her finder du kør selv-ferie til Færøerne. En kør selv ferie er til dig der ønsker at udforske på egen hånd og rejse i eget tempo. Færøerne giver dig en unik once-in-a-lifetime oplevelse, da ørne byder på en verden af vild og uberørt natur. På vores kør selv ferier er du fri til gøre det som passer dig bedst. Du overnatter på gode hoteller og kører selv i en lejebil. Vi har selvfølgelig et rejseforslag til dig.
Færøerne er kendte for meget smuk natur, frisk luft og stor gæstfrihed. Udforsk vores tilbud på kør selv-ferie til Færøerne her.

Kør selv-ferie Færøerne

Færøerne Kør selv-ferie

5 dage / 4 nætter
5 dages kør selv-ferie på Færøerne. Der overnattes i den hyggelige by Gjógv på hotel Gjáargarður i fire nætter. Her finder du fred og ro en en enestående natur.

Læs mere

Kør selv-ferie Færøerne

Færøerne Kør selv-ferie

6 dage / 5 nætter
Kør selv-ferie på Færøerne, for dig som sætter pris på frisk luft, naturoplevelser i top og rigt dyreliv. God tur for naturelskeren.

Læs mere

Kør selv på Færøerne

Færøerne Kør selv-ferie

8 nætter / 9 dage
BESTSELLER! Fantastisk kør selv-ferie på Færøerne, hvor du oplever meget på egen hånd. Øerne har enestående natur, hyggelige landsbyer og en rig historie.

Læs mere

Færøerne kør selv-ferie

Færøerne Kør selv-ferie

12 dage / 11 nætter
Perfekt ferie på Færøerne, hvor du har rigtig god tid til det hele. Her vil du nå at udforske øerne, nyde naturen, kulturlivet. Der gives også god til andre aktiviteter og afslappelse.

Læs mere