tel   (+45) 2398 8200

  • Info-kontakt os
    Island udsigt

    Betingelser
    Travel Nord

    Her finder du vores vilkår og betingelser

persondatapolitik

Her kan du læse hvordan og hvorfor vi anvender dine data, og hvordan du kan gøre indsigelse, hvis du ikke ønsker, at vi behandler oplysninger om dig.

Når du ønsker efter et rejsetilbud hos Travel Nord, sender os en forespørgsel, deltager i møder, projekter, besøger vores hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbrev, arrangementer, indsamler Travel Nord oplysninger om dig.

Dataansvarlig
Travel Nord ApS (CVR. 34878633), Vesterballevej 5, 7000 Fredericia. Tlf. 2398 8200, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvilke oplysninger har vi, og hvor har vi dem fra?
Hos Travel Nord er det i høj grad relationer og direkte kontakt mellem os og dig, som skaber værdi. Vi registrerer derfor dine personlige oplysninger når du fx har været i kontakt med os som et led i at du/din gruppe/skole/virksomhed ønsker et tilbud på en rejse; har deltaget i et arrangement eller et møde hos os.

Det vil som udgangspunkt være dig selv, som leverer oplysningerne til os via fx kontaktformular (forespørgsler) eller ifm. mødebooking/arrangementer/messer. I nogle få tilfælde får vi dine oplysninger fra din virksomheds hjemmeside, eller via en henvisning fra tredjepart.

Vi registrerer følgende oplysninger om dig:
Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefonnummer
Evt. fødselsdato (fx i forbindelse af booking af flybillett), andre personlige oplysninger i forbindelse med booket service (kan fx være skostørrelse eller serønsker af måltider v/vegan/allergi), arrangements- eller mødedeltagelse hos os, når du benytter vores hjemmeside, indsamler vi desuden oplysninger som fx den browser du benytter, din IP-adresse og hvilke under-sider du besøgte. Du kan læse mere om, hvordan vi indsamler disse oplysninger i vores Cookiepolitik.

Hvordan benytter vi dine oplysninger, og hvorfor?
Travel Nord arrangerer rejser og vi har brug for dine (kontakt)oplysninger, for at kunne yde denne service, booking og vejledning.

Vi benytter dine oplysninger til at sikre, at vi kan følge op på aftaler, planlægge og booke ture og rejser, sende dig relevant materiale i form af vouchers, nyhedsbreve eller invitationer til deltagelse i arrangementer mm. Endvidere benytter vi dine oplysninger ifm. evaluering af vores arbejde, fx i form af spørgeskemaer udsendt efter rejsen/turen.

Såfremt du har foretaget et køb eller solgt en ydelse til os, benytter vi desuden dine oplysninger i vores bogholderi til at behandle din ordre; afsende/modtage faktura og modtage/foretage bookinger og betalinger mm.

Hvem deler vi dine oplysninger med, og hvorfor?
Travel Nord sælger eller videregiver som udgangspunkt ikke dine oplysninger til tredjepart. Vi har indgået databehandleraftaler med vores leverandører af de IT-systemer, som vi benytter til behandling af dine oplysninger, fx vores økonomisystem (ift. fakturering), vores CRM-system (ift. registrering af oplysninger).

Ifm. deltagelse i rejser/ture/arrangementer deler vi oplysninger om deltagere med vores operatører, fx flyselskaber, hoteller, biludlejningsfirmaer, udelukkende for at yde den bookede service/rejse.

Dine oplysninger kan også videregives til offentlige myndigheder, hvor dette tillades eller kræves i henhold til lovgivningen.

Ved nogle arrangementer(fx messer og infomøder vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Travel Nords hjemmesider og sociale medier

Dine rettigheder
Som registreret har du iflg. lovgivningen en række rettigheder ift. hvordan dine personlige oplysninger benyttes:

Oplysningspligt – vi skal fortælle dig at vi behandler dine oplysninger.
Indsigtsret – du har ret til at se hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Ret til berigtigelse – du har ret til at få opdateret oplysninger om dig.
Ret til sletning – du har ret til at vi sletter de oplysninger vi behandler om dig.
Ret til begrænsning af behandling – du har ret til at vi helt eller delvist ophører med at behandle data om dig.
Underretningspligt i forbindelse med berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling – du har ret til at vide hvis der sker brud på datasikkerheden.
Ret til dataportabilitet – du har ret til at få en kopi af de data vi behandler om dig.
Ret til indsigelse – du har ret til at gøre indsigelse mod en specifik behandling vi foretager med dine data.
Ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering - du har ret til ikke at blive underlagt en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, som har retsvirkning eller på tilsvarende vis betydeligt påvirker dig.
Såfremt du ønsker at udøve ovenstående rettigheder, kan du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

Generel sikkerhed
Vi har foretaget en lang række sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger. Vi gemmer kun dine oplysninger i den periode, som det kræves for at kunne levere de ydelser, du ønsker, og til de formål, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik og til andre juridiske formål, hvortil vi er forpligtede til at gemme oplysningerne. Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige til disse formål. Vi har indgået databehandleraftaler med alle de databehandlere vi benytter, for at sikre os at dine oplysninger behandles forsvarligt.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller til vores håndtering af personlige oplysninger i øvrigt, er du velkommen til at kontakte os:

Travel Nord ApS
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
tel. 2398 8200
Email. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.