Kontakt
  • Info-om os
    Island

    Rejs til Island
    med Travel Nord

    Island er verdens smukkeste land

Travel Nord ApS er en af Danmarks førende rejsebureauer indenfor Islandsrejser

Travel Nord ApS har et solidt team af dygtige og erfarne medarbejdere, som har bred kendskab til Island som turistdestination, med fokus på skandinaviske turister. Virksomheden arbejder under den danske rejsegarantifond og har tusindvis af tilfredse kunder hvert eneste år.

Travel Nord blev stiftet i 2011 og virksomheden har hovedsæde i Kolding.

boks7png Vores Rejser til Island boks7png

4pxkassi Vores rejser planlægges af islands eksperter, hvor der tages hensyn til landets ekstreme faktorer såsom høje bjerge og ustabile vejrforhold.
4pxkassi Vi stiller høje krav om professionalisme og sikkerhed på vores rejser.
4pxkassi Indhaver er en Islænding, bosat i Danmark og er drevet af lysten til at vise øen fra sin bedste side.
4pxkassi Travel Nord ApS tilbyder et stort og spændende udvalg af Kør selv ferie Island, Rideferie Island, Weekendture til Reykjavik, Grupperejser Island, Skolerejser i Island og Firmarejser Island.

Hilsen fra indhaver, økonomi- og salgchef Bjørn Thor 

Kære rejsende.
bet mynd 100px"Jeg er Islænding, født og opvokset i hovedstaden Reykjavik, men har boet flere år i dejlige Danmark. Alt fra den tid jeg var barn, rejste jeg ofte sammen med min familie vidt og bredt omkring i Island, og kender derfor alle egne af Island. Jeg har arbejdet inden for rejsebranchen, siden jeg var teenager, alt fra at være tjener på restauranter og hoteller til og være rejsearrangør for store og små grupper, samt individelle rejsende til Island. Landet er helt specielt. Det kaldes ofte for "land of Ice and fire", fordi kontrasten i naturen er helt utrolig. Luften er frisk, og vildmarkerne er brede og fjeldene høje. Indbyggerne, kulturen og vejret er meget som det, vi kender her fra Danmark.
Island er et land, som enhver bør have mulighed til at opleve, i det mindste én gang i livet."

Bjørn E. Thor