Kontakt

Specialister i rejser til Island og Færøerne

Har du brug for rådgivning til valg af tur til Island eller Færøerne, så er vi klar til at hjælpe dig. Ring til vores salgsafdeling eller send os en e-mail. Vi har svar på de fleste spørgsmål, da vi er specialiser i Island og Færøerne. Vi glæder os at høre fra dig.

tel  2398 8200
Mandag - fredag kl. 08.00 - 18.00
Lørdag - søndag kl. 10.00 - 14.00

envelop  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Travel Nord ApS
Tingsted Have 46
6000 Kolding

Virksomheden opererer på nettet men salgsmøde kan arrangeres efter aftale

1000 tegn tilbage
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger

 Island 1onn Faeroeerne 1off

tel   2398 8200

  • Info-om os
    Island vinter

    Island rejsebureau
    rejs med Travel Nord

    Bred lokalkendskab

Rejsemål:
Island 1onn Faeroeerne 1off

Travel Nord er en af Danmarks førende rejsebureauer indenfor Islandsrejser

Travel Nord ApS har et solidt team af dygtige og erfarne medarbejdere, som har et bredt kendskab til Island som turistdestination med fokus på skandinaviske turister. Virksomheden arbejder under den danske rejsegarantifond og har tusindvis af tilfredse kunder hvert eneste år.

Travel Nord er 100% Danskejet Rejsebureau med Islændinge på kontoret og har derfor stor lokalkendskab. Travel Nord blev stiftet i 2011, og virksomheden har hovedsæde i Kolding.

Island rejsebureau - Vores Rejser til Island 

4pxkassi Vores rejser planlægges af Islands-eksperter, der tager hensyn til landets ekstreme faktorer såsom høje bjerge og ustabile vejrforhold.
4pxkassi Vi stiller høje krav om professionalisme og sikkerhed på vores rejser.
4pxkassi Indhaver er født i island og har været  bosat der største delen af sit liv, og drevet af lysten til at vise Island fra sin bedste side.
4pxkassi Travel Nord ApS tilbyder et stort og spændende udvalg af Kør selv-ferie Island, Rideferie Island, Weekendture til Reykjavik, Grupperejser Island, Skolerejser Island og Firmarejser Island.

travelnord vores team


Hilsen fra indhaver, økonomi- og salgchef Bjørn Thor 

Kære rejsende.
bet mynd 100px"Jeg er født og opvokset i hovedstaden Reykjavik, men har boet flere år i dejlige Danmark. Lige fra jeg var barn rejste jeg ofte sammen med min familie rundt omkring i Island og kender derfor alle egne af landet. Jeg har arbejdet inden for rejsebranchen, siden jeg var teenager, alt fra at være tjener på restauranter og hoteller til og være rejsearrangør for store og små grupper samt individelle rejsende til Island. Landet er helt specielt. Det kaldes ofte for "Land of Ice and Fire", fordi kontrasten i naturen er helt utrolig. Luften er frisk, og vildmarkerne er brede og fjeldene høje. Indbyggerne, kulturen og vejret er som det, vi kender her i Danmark.
Island er et land, som enhver bør have mulighed til at opleve - i det mindste én gang i livet."

Bjørn E. Thor