Kontakt

Specialister i rejser til Island og Færøerne

Har du brug for rådgivning til valg af tur til Island eller Færøerne, så er vi klar til at hjælpe dig. Ring til vores salgsafdeling, send os en e-mail eller kom forbi vores kontor i Frederecia. Vi glæder os at høre fra dig.

tel  2398 8200

Telefontid:
Mandag - fredag kl. 08.00 - 18.00
Lørdag - søndag kl. 10.00 - 14.00

Kontorets åbningstid:
Mandag - torsdag kl: 09:00 - 16:00
fredag kl: 9:00 - 14:00

Travel Nord ApS
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia

envelop  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1000 tegn tilbage
Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger

tel   (+45) 2398 8200

  • Info-fly til island
    fly til Island

    Fly til Island
    Travel Nord

    Du kan købe vores rejser med eller uden fly

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

fly til Island - Booking

Booking af fly til Island:

Der tilbydes direkte fly til Island fra Billund og Kastrup. Der er flere daglige afgange via Kastrup hele året rundt imens der er fly op til fem dage i ugen via Billund over sommermånederne, samt en del af december måned. Pris kan variere rigtig meget fra dag til dag og fra fly til fly, alt efter hvor meget der er solgt i hvert fly. Derfor skal man altid være tidligt ude hvis man går efter billige flybilletter.

Fordelene ved at booke fly til Island igennem Travel Nord:

• Prisen på flybilletter fra SAS og Icelandair er ALTID billigere igennem Travel Nord end hvis du booker dem selv på internettet!

• Prisen er fast ved en uforpligtende reservation mens I er i overvejningsfasen, om turen bliver eller ikke, dog max en uge.  Dette kræver at I sender ind jeres navne og fødselsdato, som de står i jeres pas.
Obs. Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Derfor anbefaler vi en reservation i god tid.

• Travel Nord bruger kun direkte fly til og fra Island. Travel Nord tilbyder de bedste flypriser på direkte fly i forbindelse med rejsen, derfor er prisen aldrig lavere selvom man booker selv på internettet. Prisen er styret af udbud/efterspørgsel.
Obs. De første bookede flybilletter er billigere end de sidst bookede.

• Hvis I booker fly til Island igennem Travel Nord, er I dækket af Rejsegarantifonden. Flybilletten bliver så en del af en omfattet pakkerejse til Island.

• Obs. Travel Nord er et rejsebureau, og vi sælger kun flybilletter i forbindelse med vores pakkeløsninger og ikke enkeltvis.

I skal være opmærksomme på bestemte forhold hvis I vælger selv at købe flybilletter i forbindelse med jeres ferie i Island:

• Det er "her og nu priser" som gælder på søgemaskinerne på internettet. Billetterne skal betales med det samme online, ellers kan I risikere at prisen stiger voldsomt. (I nogen tilfælde stiger prisen mens I booker, iser når I er mange sammen).

• Selvom I er delvis dækket af rejsegarantifonden med selve flybilletten, som er booket online på internettet, så er de andre dele af ferien, (overnatning, billeje, aktiviteter osv.) ikke dækket af Rejsegarantifonden, hvis de ikke er booket igennem et rejsebureau, der er medlem af Rejsegarantifonden. Dette er særlig vigtigt at vide, da disse dele er de dyreste ved rejsen.

Vores eksperter vil sørge for at I får det bedste ud af jeres ferie i Island:

Vi vil derfor sørge for at planlægge rejsen med hensyn til de flytider I har. Derfor er det vigtig for os, at hvis I selv vælger at købe flybilletterne selv, at I sender os alle informationer vedr. flyet: flynummer og flytider, på e-mail,  så resten af rejsen kan arrangeres i forbindelse med flyet.

Alle vores rejser til Island bliver planlagt af islandske eksperter, som har et indgående kendskab til landet.

Vores eksperter tager derfor hensyn til øens ustabile vejrforhold, barske natur m.m., når rejser planlægges. Vi stiller høje krav til sikkerheden under vores rejser. Du kan derfor trygt rejse med Travel Nord.

På vores webside kan du blive inspireret af vore spændende rejser til Island. Du har mulighed for at rejse med fly fra henholdsvis Kastrup eller Billund. På grund af de mange muligheder og forskellige priser på fly fra flere flyselskaber, har vi valgt, at de oplyste priser på vores rejser er uden fly. Det er derfor nu mulighed at købe en rejse til Islands med eller uden fly. Her skal du være opmærksom på, at flypriserne dagligt ændrer sig. De stiger jo tættere vi kommer på afrejsedagen. Vi anbefaler derfor at du er i god tid med at bestille fly til Island.

Hos travelnord.dk kan du finde mange spændende rejser til Island. Vi tilbyder bl.a. weekendture til Reykjavik, rideferie og kør selv-ferier til den naturskønne land. Du kan derfor med fordel tage kollegaer, venner eller familien med på en oplevelsesrig ferie på Island.

I forbindelse med vores firmarejser, skolerejser og grupperejser kan du modtage et tilbud på en af disse rejser ved at udfylde vores online-formular. Vi laver gerne et tilbud med eller uden fly.

Ved spørgsmål omkring vores fly til Island, er du velkommen til, at kontakte Travel Nord på telefon: 23988200 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.