Kontakt

tel   2398 8200

  • Info-fly til island
    fly til Island

    Fly til Island
    Travel Nord

    Du kan købe vores rejser med eller uden fly

Booking af fly til Island

Fordelene ved at booke fly i gennem Travel Nord:
• Prisen er fast ved en uforpligtende reservation mens I er i overvejningsfasen, om turen bliver eller ikke, dog max en uge.  Det kræver at I sender ind jeres navne og fødselsdato, som de står i jeres pas.
NB. Flypriser ændrer sig dagligt og stiger jo nærmere, vi kommer til afrejsedagen. Derfor anbefaler vi en reservation i god tid.

• Travel Nord bruger kun direkte fly til og fra Island, det betyder også de bedste flypriser på direkte fly i forbindelse med rejsen. Derfor er prisen aldrig lavere, selvom man selv booker på internettet. Prisen er styret af udbud/efterspørgsel.
NB. De første bookede flybilletter er billigere end de sidst bookede.

• Hvis I booker fly i gennem Travel Nord, er I dækket af Rejsegarantifonden. Flybilletten bliver så en del af en omfattet pakkerejse til Island.

• NB. Travel Nord er en rejsebureau, og vi sælger kun flybilleter i forbindelse med vores pakkeløsninger og ikke kun flybilletter.

I skal være opmærksomme på estemte forhold hvis I vælger selv at købe flybilletter i forbindelse med jeres ferie i Island:
• Det er "her og nu priser" som gælder på søgemaskinerne på internettet. Billetterne skal betales med det samme online, ellers kan I risikere at prisen stiger voldsomt. (I nogen tilfælde stiger prisen mens I booker, iser når I er mange sammen).

• Selvom I er dækket af rejsegarantifonden med selve flybilletten, som er booket online på internettet, så er de andre dele af ferien, (overnatning, billeje, aktiviteter osv.) ikke dækket af Rejsegarantifonden, hvis de ikke er booket igennem et rejsebureau, der er medlem af Rejsegarantifonden. Dette er særlig vigtigt at vide, da disse dele er de dyreste ved rejsen.

Vores eksperter vil sørge for at I får det bedste ud af jeres ferie i Island:
Vi vil derfor sørge for at planlægge rejsen med hensyn til de flytider, I har. Derfor er det vigtig for os, at hvis I vælger at købe flybilletterne selv på internettet, at I sender os alle informationer vedr. flyet: flynummer og flytider, på e-mail,  så resten af rejsen kan arrangeres i forbindelse med flyet.

Alle vores rejser til Island bliver planlagt af islandske eksperter, som har et indgående kendskab til landet.

Vores eksperter tager derfor hensyn til øens ustabile vejrforhold, barske natur m.m., når rejser planlægges. Vi stiller høje krav til sikkerheden under vores rejser. Du kan derfor trygt rejse med Travel Nord.

På vores webside kan du blive inspireret af vore spændende rejser til Island. Du har mulighed for at rejse med fly fra henholdsvis Kastrup eller Billund. På grund af de mange muligheder og forskellige priser på fly fra flere flyselskaber, har vi valgt, at de oplyste priser på vores rejser er uden fly. Det er derfor nu mulighed at købe en rejse til Islands med eller uden fly. Her skal du være opmærksom på, at flypriserne dagligt ændrer sig. De stiger jo tættere vi kommer på afrejsedagen. Vi anbefaler derfor at du er i god tid med at bestille fly til Island.

Hos travelnord.dk kan du finde mange spændende rejser til Island. Vi tilbyder bl.a. weekendture til Reykjavik, rideferie og kør selv-ferier til den naturskønne land. Du kan derfor med fordel tage kollegaer, venner eller familien med på en oplevelsesrig ferie på Island.

I forbindelse med vores firmarejser, skolerejser og grupperejser kan du modtage et tilbud på en af disse rejser ved at udfylde vores online-formular. Vi laver gerne et tilbud med eller uden fly.

Ved spørgsmål omkring vores fly til Island, er du velkommen til, at kontakte Travel Nord på telefon: 23988200 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.