tel   (+45) 2398 8200

  • grupperejser-syd-og-vest
    Island

    Grupperejser
    Syd og Vest

    Syd og Vest Island for grupper 10+

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Grupperejse i Syd- og Vest-Island

Grupperejsen Syd- og Vest-Island er en natur- og oplevelsestur til syd og vest Island med en rejseleder

10 dage og 9 nætter

Denne del af Island byder på en barsk natur og områder med rigt fugleliv, hvaler og spændende geologiske landskaber.
Turen er beregnet til 10 personer eller flere. Velegnet til storfamilier, venskabsgrupper, foreninger, pensionistgrupper, firmaklubber og lignende.

Rejseplan dag for dag:

Dag 1: Ankomst til Island - Den Blå Lagune - Vikingefest
Fly fra Danmark til Island. Der er flere direkte flyafgange fra både København og  Billund.
I ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt direkte til Den Blå Lagune. Den Blå Lagune er verdensberømt for sin geotermiske udendørsspa med 30 - 40 gr. varmt jordvand. Vandet er mælkehvidt af mineraler og derfor specielt sundt for huden. En virkelig dejlig oplevelse. Derefter kører I videre til Vikingefest på Fjorukrain. Som hos ægte vikinger så skal der festes. I bliver modtaget af vikinger ved ankomst, skænket snaps og øl samt traditionel islandsk vikingemad. Efter festen tager I direkte til jeres hotel i byen Hafnarfjordur.

Dag 2: Reykjavik - Perlan - Saga Museum - Borgarfjordur
Deildartunguhver i Borgarfjordur-dalen er Europas kraftigste varmekilde og landets største. Deildartunguhver er et fænomenalt vidunder, som skal opleves.
Indkvartering på Fosshotel Reykholt. Middag på hotellet.

Dag 3: Snæfellsnes - Arnarstapi - Hellnar - Snæfellsjøkull - Stykkilsholmur.
Snæfellsnes har mange flotte naturperler og hyggelige fiskebyer. Naturen omkring Arnarstapi og Hellnar er helt fantastisk. Yderst i nationalparken Snæfellsnes står den energiske gletscher/vulkan, Snæfellsjökull. Indkvartering på Fosshotel Reykholt. Middag på hotellet.

Dag 4: Husafell – Borgarnes
Ved Bifrøst ligger et meget flot område med lava. Ikke langt herfra er vandfaldet "Glanni" samt Hreidarvatn søen, hvor man kan fiske. Herfra kan man se vulkanen Grabrok (ikke aktiv). På vej til Husafell er et af de flotteste vandfald i Island, Hraunfossar, hvor vandet strømmer ud fra lavaen. Det er muligt at tage på en kort grottevandring i Surtshellir.
Indkvartering på Fosshotel Reykholt. Middag på hotellet.

Dag 5: Den Gyldne Cirkel - Thingellir - Gullfoss - Geysir - Fridheimar
Dagens oplevelse byder på det berømte og naturskønne Gyldne Cirkel-område. I besøger vandfaldet "Gullfoss", der af mange betragtes som et af verdens smukkeste. Endvidere besøger I det verdenskendte Geysir-område med sprudlende geysere og boblende kilder. "Gamle" Geysir der har givet navn til fænomenet, "sover stille" nu, men naboen Strokkur springer 20 - 30 meter hvert 5 - 10. minut. I kommer til Thingvellir Nationalpark, der er et særdeles naturskønt område med kløfter, vandfald og Islands største sø. Samtidig er det også interessant i både geologisk og historisk henseende. Her dannede vikingerne verdens første parlament i år 930. Gruppen kommer til at opleve den Islandske hest i et hesteshow på Fridheimar. Det er et 15 min hesteshow, som viser de 5 gangarter, som den Islandske hest har. Eftermiddagen slutter med et besøg i et kæmpe drivhus.
Indkvartering i området og middag på hotellet.

Dag 6: Sydkysten – Seljalandsfoss – Skogafoss – Dyrholaey – Skaftafell
Nu forsætter turen hvor I kommer til at se bl.a. to af landets flotteste vandfald. I ser Dyrhólaey, en klippeø, der rager ud i havet ved Islands sydkyst. Den udgør den sydligste del af landet og er ca. 120 m høj. I sommermånederne kan man her se et prægtigt fugleliv, blandt andet mallemuk, lomvie, alk, sule, søpapegøje og forskellige mågearter.
Turen går videre til Nationalparken Skaftafell, der er ret kendetegnende for den smukke islandske natur, frodige områder omgærdet af barske bjerge og gletsheren Öræfajökull, hvor I finder Islands højeste bjergtop Hvannadalshnukur, der er 2119 m høj.
Indkvartering på Fosshotel Núpar. Middag på hotellet.

Dag 7: Nationalparken Skaftafell – Gletsjer - Klaustur
Vandretur i Nationalparken Skaftefell med sin meget smukke og frodige områder. Ca. 1 times kørsel fra Skaftafell Nationalpark og Vatnajökull-gletsjer, ligger Kirkjubæjarklaustur, en lille smuk landsby. I byen findes et meget gammelt kirkegulv lavet af "Studlaberg". Indkvartering på hotel i byen. Middag på hotellet.

Dag 8: Klaustur – Vestmannaeyjar
Fra Kirkjubæjarklaustur forsætter turen til Landeyjahofn, og I sejler med båden til Vestmannaeyjar en vulkansk øgruppe ud for Islands sydkyst. Helt speciel oplevelse i vældig flot natur hvor der også findes et prægtfuld fugleliv. Indkvartering på hotel i Vestmannaeyjar og middag på hotellet.

Dag 9: Vestmannaeyjar - Reykjavik / Hafnarfjodur
Fra Vestmannaeyjar forsætter turen mod Reykjavik. Indkvartering i byen Hafnarfjordur. Middag på hotellet.

Dag 10: Hjemrejse til Danmark
Afgang til Keflavik - Kastrup

Selvfølgelig er der en dansktalende guide med på turen.

Vi skræddersyr gruppeture for både store og små grupper lige efter jeres egne ønsker. Er formålet med turen at opleve naturen, den islandske kultur og Saga eller blot at komme væk fra hverdagens rutiner, ryste gruppen sammen og opleve noget nyt, så kan vi det hele. Vi kan tilrettelægge turen med aktiviteter, ophold, al transport og selvfølgelig forplejning. Vi samarbejder med de fleste store og små udbydere i Island inden for hotel, restauranter og aktiviteter.

På grupperejser til Island er det muligt at vælge udendørs aktiviteter som f.eks. super jeep-ture op til højlandet, evt. med snescootertur inkluderet, grottevandring, snorkling, riverrafting, ridetur på islandske heste og hvalsafari.
Reykjavik byder på 1. klasses restauranter, bl.a. Dill restaurant, som blev udnævnt til "Nordens bedste restaurant" sammen med Noma i København. Reykjavik er også verdensberømt for sit natteliv.

Der er mange forskellige muligheder for overnatning ude på landet, alt fra sommerhuse til 2 - 3 stjernede landhoteller, eller 4 stjernede luksushoteller, lidt afhængig af hvor i landet, det er.
Kontakt os med de grundlæggende oplysninger om jeres gruppe for et uforpligtende rejseforslag, og vi vender hurtigt tilbage med forslag til jeres drømmetur.

Bestil et skræddersyet forslag