tel   (+45) 2398 8200

 • skolerejse i Island
  skolerejse i Island

  Skolerejse i Island

  Oplev Island sammen med din klasse!

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 - 3 arbejdsdage.

Skolerejse til Island - Pakke 6

Rejs med Travel Nord på en Skolerejse i Island. Bo ude på Landet i sommerhuse tæt ved Den Gyldne Cirkel området.

3 - 4 nætter (flere nætter kan tilbydes)

Travel Nord arbejder kun professionelle og sikre operatører i Island! Du er derfor i gode hænder når du køber en skolerejse i Island med Travel Nord. På denne skolerejse overnatter gruppen ude på landet, tæt ved Den Gyldne Cirkel i gode sommerhuse/hytter. Sommerhusene rummer fra 4 – 10 personer. I fælles områder finder man bl.a jaquzzier, grill og et større fælles hus hvor hele gruppen kan spise samlet og hygge om aftenen. Sommerhusene ligger i kort afstand fra de fleste af de store seværdigheder i Island, bl.a Gullfoss, Geysir og Thingvellir nationalpark. Populær og hyggelig måde at komme tæt på den Islandske natur på.

se priser1

skolerejse i island
studierejse Island - sommerhus
studietur island
sommerhus island
Gejser Island
snorkeling Silfra
Den Gyldne Cirkel Island
Den Hemmelige Lagune Island
Nordlys Island

pris per person2019

 • 3 nætter fra kr. 3.990,-
 • 4 nætter fra kr. 4.690,-

OBS.  Startpakken indeholder det valgte overnatningssted og fly inkl. skat og afgifter (fra pris). Gruppen skal være på 20 personer eller flere til at opnå fra prisen. Gælder fra 15. september til 15.maj. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler planlægning i god tid.

Prisen Inkluderer:

 • Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
 • Overnatninger i sommerhuse/hytter.  inkl. opredte senge
 • Morgenmad
 • Garanti hos Rejsegarantifonden
 • Alle lokale skatter og afgifter

De forskellige muligheder med aktiviteter i Island:
Island byder på et væld af spænende muligheder. Vi tilbyder selvfølgelig det hele, men interesserne kan være meget forskellige, og derfor har vi valgt at lægge det i jeres hænder,(selvfølgelig med vores hjælp og rådgivning) at vælge aktiviteter som passer jeres behov og budget. Vi fletter det så ind i jeres program i samarbejde med jer. Men det sjove ved vores webshop www.island-aktiviteter.dk er at hele klassen kan være med til at bestemme hvad der skal opleves i Island. OBS. Gruppepris er altid billigere end vist pris på hjemmesiden.

Vi kan endvidere give gruppen en særlig rabatkode som giver 5% rabat på vores aktiviteter (gælder alle aktiviteter undtaget Den Blå Lagune) på www.island-aktiviteter.dk. Alle i gruppen kan så benytte sig af koden og booke det de har lyst til. Kontakt os til at få en særlig rabatkode til jeres gruppe. info@island-aktiviteter.dk

Se et forslag på en skolerejse Inkl. transport og aktiviteter:

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn - sommerhuse
Gruppen ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt til sommerhusene i Den Gyldne Cirkel området.

Dag 2: Den Gyldne Cirkel - Den Hemmelige Lagune
Efter morgenmad kører gruppen til Den Gyldne Cirkel, hvor I kommer til at se de største seværdigheder og naturperler i Island, Gullfoss, Geysir, Tingvellir og omegn. Den Gyldne Cirkel, inkluderer bl.a. Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. På Tingvellir Nationalpark kan man også se den kontinentale linje mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, "Sprækken Almannagjá". Derefter besøger I det mægtige 32 m høje vandfald "Gullfoss", og den sprudlende gejser "Geysir". Dagen ender med besøg I Den Hemmelige Lagune som ligger tæt ved Den Gyldne Cirkel. Islændinge har holdt det naturligt og unikt for deres gæster, sådan de kan få den rigtige Islandske følelse. Poolens naturlige omgivelser og dampen der stiger til luften, giver den hemmelige Lagune en magisk atmosfære. Det varme vand ligger altid på 38-40 grader celsius hele året rundt. I hele området er der geotermiske varme kilder og en gejser der går i udbrud hvert 5 minut. Om vinteren giver nordlyset ofte et godt lysshow over lagunen.

Dag 3: Kajaktur
Kajak på egen hånd. En leje af kajak på ca. 1 til 3 timer. Kajakturen passer især de som ingen kajak erfaring har, for at udfordre sig selv og sine grænser. Deltagere kan udforske de fantastiske labyrint lignende vandveje på egen hånd. Bemærk at området er fuldkommen sikkert og et fantastisk sted for nybegyndere.

Dag 4: Snorkeling i Silfra
Efter morgenmad bliver gruppen hentet for at tage i snorkeling i Silfra Thingvellir. Snorkeling er et fantastik eventyr som er tilgængeligt hele året rundt. Her går gruppen på opdagelse i undervands grotten mellem kontinenterne, som gør Island til en af de mest usædvanlige snorkeling destinationer i verden. Med op til 100 meters sigtbarhed under vandet, er Silfra et vidunder som I nyder i isolerede våddragter med en meget erfaren guide.

Dag 5: Hjemrejse
Gruppen bliver hentet for turen til Keflavik lufthavn. Fly hjem til Danmark
- Fly Island - Danmark

OBS. Aktiviteterne er valgfrie, der kan flere ting kombineres på en dag. Bliv inspireret af vores aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk
Se andre foreslag ind på de andre skolepakker vi tilbyder.