tel   (+45) 2398 8200

 • Studietur til Island
  skolerejse i Island

  Studietur til Island

  Fantastisk studietur i Island, måske får i set i nordlyset!

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 - 3 arbejdsdage.

Studietur til Island - Pakke 5

Island er en fantastisk rejsedestination - Bo i landlige egne på denne studietur i Island - Måske får I set de vidunderlige nordlys!

3 - 4 nætter (flere nætter kan tilbydes)

På denne fantastiske studietur i Island, bor hele gruppen på en Hestegård/guesthouse i landlige egne omgrænset af marker og meget skøn natur. Gården/Guesthouset ligger tæt på Den Gyldne Cirkel. Gruppen bor i 2-4 pers. værelser. Der tilbydes kun fuldpension på denne tur. Udenfor kan gruppen slappe af i varme Jacuzzier . Om vinteren giver nordlyset ofte et godt lysshow over Gården. På gården kan man også komme i nærkontakt med den vidunderlige og blide islandske hest, som er en af de mest farverige hesteracer i verden. En god tur for naturelskere.

se priser1

skolerejse i island
hotel studierejse island
studietur island mad
hvalsafari Reykjavik
lavatunnel skolerejse island
nordlys skolegrupper
Den Gyldne Cirkel Island
River rafting skolerejse
Ridetur Reykjavik

pris per person2019

 • 3 nætter fra kr. 3.790,-
 • 4 nætter fra kr. 4.390,-

OBS.  Startpakken indeholder det valgte overnatningssted og fly inkl. skat og afgifter (fra pris). Gruppen skal være på 20 personer eller flere til at opnå fra prisen. Gælder fra 15. september til 15.maj. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler planlægning i god tid.

Prisen Inkluderer:

 • Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
 • Overnatninger på Hestegård/Guesthouse.  inkl. opredte senge
 • Fuldpension
 • Garanti hos Rejsegarantifonden
 • Alle lokale skatter og afgifter

De forskellige muligheder med aktiviteter i Island:
Island byder på et væld af spænende muligheder. Vi tilbyder selvfølgelig det hele, men interesserne kan være meget forskellige, og derfor har vi valgt at lægge det i jeres hænder,(selvfølgelig med vores hjælp og rådgivning) at vælge aktiviteter som passer jeres behov og budget. Vi fletter det så ind i jeres program i samarbejde med jer. Men det sjove ved vores webshop www.island-aktiviteter.dk er at hele klassen kan være med til at bestemme hvad der skal opleves i Island. OBS. Gruppepris er altid billigere end vist pris på hjemmesiden.

Vi kan endvidere give gruppen en særlig rabatkode som giver 5% rabat på vores aktiviteter (gælder alle aktiviteter undtaget Den Blå Lagune) på www.island-aktiviteter.dk. Alle i gruppen kan så benytte sig af koden og booke det de har lyst til. Kontakt os til at få en særlig rabatkode til jeres gruppe. info@island-aktiviteter.dk

Se et forslag på en skolerejse Inkl. transport og aktiviteter:

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn - Ridetur på gården
Gruppen ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt direkte hestegården i Den Gyldne Cirkel området. Ridetur for at opleve omgivelser omkring gården. Vi rider til nogle af de islandske landbrugsområder, der går langs enge, over lavamarker og over en lille flod. På turen rider vi forbi flere gårde; de gode ridestier giver os mulighed for at afprøve den særlige gangart ’tølt’. Ved turens afslutning byder vi på kaffe og hjemmebagt kage.

Dag 2: Den Gyldne Cirkel - Riverrafting
Efter morgenmad kører gruppen til Den Gyldne Cirkel, hvor I kommer til at se de største seværdigheder og naturperler i Island, Gullfoss, Geysir, Tingvellir og omegn. Den Gyldne Cirkel, inkluderer bl.a. Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. På Tingvellir Nationalpark kan man også se den kontinentale linje mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, "Sprækken Almannagjá". Derefter besøger I det mægtige 32 m høje vandfald "Gullfoss", og den sprudlende gejser "Geysir". Dagen ender med Riverrafting på floden Hvidtå. Denne smukke flod har en perfekt kombination af fredfyldte kløfter og adrenalinskabende bølger og vandfald. Undervejs passerer vi gennem den storslående Brúarhlöð kløft, og i disse betagende omgivelser har I mulighed for at hoppe ned i floden fra en klippeafsats.

Dag 3: Hvalsafari - En fri eftermiddag i Reykjavik
Dagen starter med Hvalsafari tur fra Reykjavik. Hvalsafari i Island er en uforglemmelig oplevelse hele året rundt. Der er kendskab til 23 forskellige hvalarter omkring Island og succes raten på turene er over 90%. Sejlturen tager ca. 3 timer. Resten af dagen er på egen hånd i Reykjavik. Reykjavík har meget at byde på for enhver smag. Reykjavík kan endvidere prale af et flot udvalg af gode restauranter, hoteller, eksklusive forretninger og designer-shops. Shopping: I midtbyen, ligger shoppinggaden Laugarvegur.

Dag 4: Snorkeling i Silfra
Efter morgenmad bliver gruppen hentet for at tage i snorkeling i Silfra Thingvellir. Snorkeling er et fantastik eventyr som er tilgængeligt hele året rundt. Her går gruppen på opdagelse i undervands grotten mellem kontinenterne, som gør Island til en af de mest usædvanlige snorkeling destinationer i verden. Med op til 100 meters sigtbarhed under vandet, er Silfra et vidunder som I nyder i isolerede våddragter med en meget erfaren guide.

Dag 5: Hjemrejse
Gruppen bliver hentet for turen til Keflavik lufthavn. Fly hjem til Danmark

OBS. Aktiviteterne er valgfrie, der kan flere ting kombineres på en dag. Bliv inspireret af vores aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk
Se andre foreslag ind på de andre skolepakker vi tilbyder.