Island 1onn Faeroeerne 1off

tel   2398 8200

  • Grupperejser-skolerejse4
    skolerejse i Island

    skolerejse 4 i Island

    Island skolerejse. Oplev Island sammen med din klasse

Rejsemål:
Island 1onn Faeroeerne 1off

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

boks7png Specialister i rejser til Islandboks7png
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Skolerejse 4 i Island

Island er meget populært blandt skoler, og vi er jeres rejsespecialister i Island

5 dage - 3 nætter (den 4. nat er på flyet)

Travel Nord har stor erfaring i at planlægge studieture til Island fra A-Z. Her kan du se et forslag, hvor gruppen bor i landlige egne omgrænset af marker og meget skøn natur i to nætter og en nat i Reykjavik . Måske får I set de vidunderlige og magiske nordlys!
se priser1

gallery-grupperejser-skolerejse4-1
gallery-grupperejser-skolerejse4-2
gallery-grupperejser-skolerejs4-3
gallery-grupperejser-skolerejse4-4
gallery-grupperejser-skolerejse4-5
gallery-grupperejser-skolerejse4-6
gallery-grupperejser-skolerejse4-7
gallery-grupperejser-skolerejse4-8
gallery-grupperejser-skolerejse4-9

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn - Den Blå Lagune - Gård
Gruppen ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt direkte til Den Blå Lagune. Den Blå Lagune er en verdensberømt geotermisk udendørs spa med 30 - 40 gr. varmt vand fra undergrunden. Vandet er blåhvidt af mineraler og specielt sundt for hud og krop. En virkelig dejlig oplevelse. Derefter kører gruppen videre til en gård/hotel (ca. 1 time fra Reykjavik) hvor gruppen indkvarteres i 2 - 4 pers. værelser. Gården ligger dejligt ude på landet, hvor der gives rig mulighed for vandreture i den Islandske natur. Chancen er også god til at se nordlys om aftenen. Privat badeværelse og TV på værelser. Udendørs spa. Når I ankommer til gården bliver der serveret frokost. Efter frokosten tager alle på ca. 1 times ridetur fra gården på den Islandske hest. Under hele rideturen følger vi gode ridestier. Den islandske hest er efterkommer af de heste vikingerne havde med sig, da de bosatte sig i Island i niende og tiende århundrede. Det er en stærk og behagelig ridehest, utrolig sikker på benene og med roligt temperement. Aftensmad på gården/hotellet.

- Morgenfly til Island
- Den Blå Lagune
- Frokost på gården
- Ridetur
- Aftensmad

Dag 2: Den Gyldne Cirkel - Riverrafting - Gård
Efter morgenmad kører gruppen til Den Gyldne Cirkel, hvor I kommer til at se de største seværdigheder og naturperler i Island, Gullfoss, Geysir, Tingvellir og omegn. Den Gyldne Cirkel, inkluderer bl.a. Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. På Tingvellir Nationalpark kan man også se den kontinentale linje mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, "Sprækken Almannagjá".  Derefter besøger I det mægtige 32 m høje vandfald "Gullfoss", og den sprudlende gejser "Geysir". Dagen ender med Riverrafting på floden Hvidtå. Denne smukke flod har en perfekt kombination af fredfyldte kløfter og adrenalinskabende bølger og vandfald. Undervejs passerer vi gennem den storslående Brúarhlöð kløft, og i disse betagende omgivelser har I mulighed for at hoppe ned i floden fra en klippeafsats. Eleverne smører selv madpakke fra morgenmads bordet. Aftensmad på gården.

- Heldags udflugt til Den Gyldne Cirkle
- Riverrafting
- Aftensmad

Dag 3: En fri dag i Reykjavik - Hotel
Efter morgenmad bliver gruppen kørt til Reykjavik, hvor I tjekker ind på et hotel. Dagen er på egen hånd i Reykjavik. Reykjavík har meget at byde på for enhver smag. Den storslåede natur, der omkranser byen, gør Reykjavík enestående og giver den eventyrlystne turist en masse aktiviteter at vælge imellem. Reykjavík kan endvidere prale af et flot udvalg af gode restauranter, hoteller, eksklusive forretninger og designer-shops. Shopping: I midtbyen, ligger shoppinggaden Laugarvegur. Der findes ogås to store shoppingcentre, Kringlan og Smáralind. Laugardalur: En familiepark og zoologisk have med dyr fra Island. Her finder I også en botanisk have og svimming pool. Aftensmad på hotellet.

- Kørt til Reykjavik og checked ind på et hotel
- Aftensmad

Dag 4: Hvalmuseet - Hvalsafari - Svømmehallen - Hjemrejse
Efter morgenmad bliver gruppen hentet for at tage på hvalmuseet. Museet er helt nyt, det største i Europa. Her kan man se og lære alt om de forskellige hvalarter, der lever omkring Island, og hvor de bliver vist i fuld størrelse. Derefter er der hvalsafari fra Reykjaviks gamle havn. (I går selv, det tager kun få minuter). På turen vil I komme tæt på hvaler og opleve dem i deres naturlige omgivelser. Kaptajnen og de venlige guides viser jer, hvor I kan spotte hvalerne i havoverfladen og fortæller om de forskellige typer hvaler, I kan forvente se på turen. Frokost ombord i hvalbåden. Efter hvalturen er der lidt fri tid i midtbyen, hvorefter I går tilbage til hotellet. Aftensmad på hotellet. Efter aftensmad tager alle i den store svømmehal, hvor I kan slappe af i de varme udendørs jucuzzier (ligger i gåafstand fra hotellet). Derefter er der kørsel til lufthavnen. Hjemrejse.

- Hvalmuseet, hvalsafari
- Aftensmad
- Tur i svømmehallen
- Kørsel til lufthavnen
- Fly Keflavik - Kastrup

Pris per person
4pxkassi Fra kr. 5.850,-
Bemærk: Den oplyste pris er beregnet ud fra 30 personer, som rejser i perioden fra 15/9 - 14/5 og den laveste flypris, vi kan tilbyde. Kontakt os med de grundlæggende oplysninger om jeres skolegruppe, og vi vender tilbage med et tilbud!

prisen inkluderer
4pxkassi Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
4pxkassi Transport ifølge rejsebeskrivelse
4pxkassi 2 x nætter på Gård (2 - 4 pers. i værelse) privat bad og sengelinned og 1 x nat på hotel i Reykjavik (2 - 6 pers i værelse), privat bad og sengelinned
4pxkassi Adgang til Den Blå Lagune
4pxkassi 3 x morgenmad (buffet)
4pxkassi 2 x madpakke (smør selv madpakke til Den Gyldne Cirkel og til ombord i hvalbåden)
4pxkassi 3 x aftesmad
4pxkassi Heldagsudflugt til Den Gyldne Cirkel
4pxkassi Ridetur
4pxkassi Riverrafting
4pxkassi Hvalsafari
4pxkassi Adgang hvalmuseet
4pxkassi 1x Adgang til svømmehallen
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Personlig rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer vores kunder til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Mad og drikkevarer udover nævnt i rejseplanen.