tel   (+45) 2398 8200

 • Grupperejser-skolerejse4
  skolerejse i Island

  skolerejse 4 i Island

  Island skolerejse. Oplev Island sammen med din klasse

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 - 3 arbejdsdage.

Studierejse til Island - Pakke 4

Island er en spændende destination - Denne tur i Island er vores bestseller blandt skolegrupper

3 - 4 nætter (flere nætter kan tilbydes)

Island er en fantastisk rejsedestination for skoleklasser. Landet har meget smuk natur, hvor man kan opleve høje bjerge, utallige vandfald, gletsjere og varme kilder. Travel Nord har stor erfaring i at planlægge studieture til Island fra A-Z, din klasse er derfor i trygge hænder angående planlægning og alt det praktiske vedr. Island.  På denne studietur overnatter gruppen på et rigtig godt hotel  i Reykjavik med morgenmad og opredte senge. Hotellet tilbyder også fuldpension til god pris og kan lave madpakker til at tage med på dagsudflugter. Midtbyen kan nås med ca. 15 min gåtur langs kysten i Reykjavik.

se priser1

skolerejse i island
hotel studierejse island
studietur island mad
hvalsafari Reykjavik
lavatunnel skolerejse island
nordlys skolegrupper
Den Gyldne Cirkel Island
River rafting skolerejse
Ridetur Reykjavik

pris per person2019

 • 3 nætter fra kr. 3.190,-
 • 4 nætter fra kr. 3.530,-

OBS.  Startpakken indeholder det valgte overnatningssted og fly inkl. skat og afgifter (fra pris). Gruppen skal være på 20 personer eller flere til at opnå fra prisen. Gælder fra 15. september til 15.maj. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler planlægning i god tid.

Prisen Inkluderer:

 • Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
 • Overnatninger på hotel i Reykjavik.  inkl. opredte senge
 • Morgenmad
 • Garanti hos Rejsegarantifonden
 • Alle lokale skatter og afgifter

De forskellige muligheder med aktiviteter i Island:
Island byder på et væld af spænende muligheder. Vi tilbyder selvfølgelig det hele, men interesserne kan være meget forskellige, og derfor har vi valgt at lægge det i jeres hænder,(selvfølgelig med vores hjælp og rådgivning) at vælge aktiviteter som passer jeres behov og budget. Vi fletter det så ind i jeres program i samarbejde med jer. Men det sjove ved vores webshop www.island-aktiviteter.dk er at hele klassen kan være med til at bestemme hvad der skal opleves i Island. OBS. Gruppepris er altid billigere end vist pris på hjemmesiden.

Vi kan endvidere give gruppen en særlig rabatkode som giver 5% rabat på vores aktiviteter (gælder alle aktiviteter undtaget Den Blå Lagune) på www.island-aktiviteter.dk. Alle i gruppen kan så benytte sig af koden og booke det de har lyst til. Kontakt os til at få en særlig rabatkode til jeres gruppe. info@island-aktiviteter.dk

Se et forslag på en skolerejse Inkl. transport og aktiviteter:

Dag 1: Ankomst Keflavik Lufthavn - Den Blå Lagune
Gruppen ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt direkte til Den Blå Lagune. Den Blå Lagune er en verdensberømt geotermisk udendørs spa med 30 - 40 gr. varmt vand fra undergrunden. Vandet er blåhvidt af mineraler og specielt sundt for hud og krop. En virkelig dejlig oplevelse. Derefter kører gruppen videre til hotelellet

Dag 2: Den Gyldne Cirkel - Riverrafting
Efter morgenmad kører gruppen til Den Gyldne Cirkel, hvor I kommer til at se de største seværdigheder og naturperler i Island, Gullfoss, Geysir, Tingvellir og omegn. Den Gyldne Cirkel, inkluderer bl.a. Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. På Tingvellir Nationalpark kan man også se den kontinentale linje mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, "Sprækken Almannagjá". Derefter besøger I det mægtige 32 m høje vandfald "Gullfoss", og den sprudlende gejser "Geysir". Dagen ender med Riverrafting på floden Hvidtå. Denne smukke flod har en perfekt kombination af fredfyldte kløfter og adrenalinskabende bølger og vandfald. Undervejs passerer vi gennem den storslående Brúarhlöð kløft, og i disse betagende omgivelser har I mulighed for at hoppe ned i floden fra en klippeafsats.

Dag 3: En fri dag i Reykjavik
Dagen er på egen hånd i Reykjavik. Reykjavík har meget at byde på for enhver smag. Den storslåede natur, der omkranser byen, gør Reykjavík enestående og giver den eventyrlystne turist en masse aktiviteter at vælge imellem. Reykjavík kan endvidere prale af et flot udvalg af gode restauranter, hoteller, eksklusive forretninger og designer-shops. Shopping: I midtbyen, ligger shoppinggaden Laugarvegur. Der findes ogås to store shoppingcentre, Kringlan og Smáralind. Laugardalur: En familiepark og zoologisk have med dyr fra Island. Her finder I også en botanisk have og svimming pool.

Dag 4: Hvalmuseet - Hvalsafari
Efter morgenmad bliver gruppen hentet for at tage på hvalmuseet. Museet er helt nyt, det største i Europa. Her kan man se og lære alt om de forskellige hvalarter, der lever omkring Island, og hvor de bliver vist i fuld størrelse. Derefter er der hvalsafari fra Reykjaviks gamle havn. (I går selv, det tager kun få minuter). På turen vil I komme tæt på hvaler og opleve dem i deres naturlige omgivelser. Kaptajnen og de venlige guides viser jer, hvor I kan spotte hvalerne i havoverfladen og fortæller om de forskellige typer hvaler, I kan forvente se på turen. Frokost ombord i hvalbåden. Efter hvalturen er der lidt fri tid i midtbyen, hvorefter I går tilbage til hotellet.

Dag 5: Hjemrejse
Gruppen bliver hentet for turen til Keflavik lufthavn. Fly hjem til Danmark

OBS. Aktiviteterne er valgfrie, der kan flere ting kombineres på en dag. Bliv inspireret af vores aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk
Se andre foreslag ind på de andre skolepakker vi tilbyder.