Island 1onn Faeroeerne 1off

tel   2398 8200

  • Grupperejser-skolerejse3
    Island

    skolerejse 3 i Island

    Skoletur til Island, Fontana spa, den gyldne cirkel og meget mere

Rejsemål:
Island 1onn Faeroeerne 1off

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

boks7png Specialister i rejser til Islandboks7png
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 arbejdsdage.

Skolerejse 3 i Island

Din klasse kan trygt rejse til Island med Travel Nord

5 dage - 4 nætter

Vi er specialister i skolerejser til Island.  Rigtig mange skoleklasser fra hele Skandinavien rejser med os til Island hvert eneste år og oplever den fantastiske og helt anderledes natur i Island..
se priser1

gallery-grupperejser-skolerejse3-1
gallery-grupperejser-skolerejse3-2
gallery-grupperejser-skolerejse3-3
gallery-grupperejser-skolerejse3-4
gallery-grupperejser-skolerejse3-5
gallery-grupperejser-skolerejse3-6
gallery-grupperejser-skolerejse3-7
gallery-grupperejser-skolerejse3-8
gallery-grupperejser-skolerejse3-9

Se forslag på 5 dage og 4 nætter

Dag 1: Ankomst Keflavik lufthavn - Hostel
Gruppen ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt direkte til et Hostel i Reykjavik. Hostellet ligger i ca. 30 min gåafstand fra Reykjavik centum (10 min. med bus). Eleverne indkvarteres i 4-6 pers. værelser med fælles badeværelser. Lærere bor i enkelt-værelser med fælles badværelse. Hostellet er meget godt indrettet til  både dele små og store grupper med café, fælles køkken, tv , computer og aktivitetsværelse. Hostellet ligger smukt ved siden af Reykjaviks største udendørs svømmehal. Der findes restauranter og butikker i området.

- Fly Kastrup/Billund - Keflavik
- Hostel

Dag 2: Den Gyldne Cirkel - Fontana Spa - Hostel
Efter morgenmad på hostellet bliver gruppen hentet af en bus og kørt til Den Gyldne Cirkel, hvor eleverne kommer til at se flere af de største seværdigheder og naturperler i Island. Den Gyldne Cirkel  inkluderer bl.a. Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. I Tingvellir Nationalpark kan man også se den kontinentale linje mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade,  "Sprækken Almannagjá". Derefter besøger I det mægtige 32 m høje vandfald "Gullfoss" og den sprudlende gejser "Geysir".

Vi slutter dagen af med at tage i Laugarvatn Fontana, som er et spa- og wellness-center, der ligger ved byen Laugavatn og sø af samme navn. Her nyder I forskellige hot pools, dampbade og finsk sauna i forlængelse af hinanden. Det varme vand og damp kommer fra den nærliggende underjordiske varme kilde, der varierer i temperatur alt efter vejret, typisk mellem 40° og 50° C. En helt igennem unik og helsebringende oplevelse for krop og sjæl. Byen Laugavatn ligger kun 50 min. kørsel fra Reykjavik, hvor naturen har skabt dette enestående naturfænomen. Helsebringende, varm damp ryger direkte op fra undergrunden gennem gitteret i kabinegulvet. Laugavatn Fontana, der har været et yndet sted for de lokale siden 1929, er for nylig blevet renoveret, og er i dag et moderne wellness-center, hvor natur og tradition mødes. Når I kommer tilbage til hostel, bliver der serveret/bestilt kinamad/pizza.

- Heldags udflugt til Den Gyldne Cirkle
- Fontana natur-spa
- Kinamad eller pizza

Dag 3: Hvalsafari og en fri dag i Reykjavik - Hostel
Efter morgenmad bliver gruppen hented til hvalsafari. Hvalturen starter fra Reykjaviks gamle havn. På turen vil I komme tæt på hvaler og opleve dem i deres naturlige omgivelser. Kaptajnen og de venlige guides viser jer, hvor I kan spotte hvalerne i havoverfladen og fortæller om de forskellige typer hvaler, I kan forvente se på turen. Resten af dagen kan bruges til at besøge centrum i Reykjavik, en moderne by, hvor der findes mange butikker, cafeer og museer.

- Hvalsafari
- Fri dag i Reykjavik

Dag 4: Esjan Vulkan - Svømmehallen - Hostel
Efter morgenmad bliver gruppen hentet til en vandretur på bjerget Esja. Esja er en inaktiv vulkan (1,8 million år siden det sidste udbrud) der er 914 m højt, stejlt bjerg ca. 10 km nord for Reykjavík. Esja er det mest markante af bjergene i  hovedstadsområdet og kan ses fra en stor del af byen. Der er en god vandresti op ad bjerget og en helt fantastiskt udsigt over Reykjavik og omegn. (Kun muligt i foråret og efteråret) .
Efter ca. 4 times gåtur bliver gruppen hentet. Gruppen tager nu til en af Islands største udendørs svømmehaller, som ligger ved siden af hostellet. Island har overflod af varmt vand, og derfor er det dejligt at tage i den store udendørs svømmehal og jacuzzier.

- Vandretur på vulkan
- Tur i svømmehallen

Dag 5: Hjemrejse
Gruppen bliver hentet tidligt og kørt til lufthavnen for hjemrejse til Danmark.

- Fly Keflavik - Kastrup

Pris per person
4pxkassi Fra kr. 4.590,-
Bemærk: Den oplyste pris er beregnet ud fra 30 personer som rejser i perioden fra 15/9 - 14/5 og den laveste flypris, vi kan tilbyde. Kontakt os med de grundlæggende oplysninger fra jeres skolegruppe og vi kommer tilbage med et tilbud!

prisen inkluderer
4pxkassi Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
4pxkassi Transport ifølge rejsebeskrivelse
4pxkassi 4 overnatninger på hostel (4 - 6 pers i værelse), fælles bad, sengelinned
4pxkassi Adgang til Fontana Spa
4pxkassi 1 x Pizzafest/kinamad
4pxkassi Heldags-udflugt til Den Gyldne Cirkel
4pxkassi 1 x Adgang til svømmehallen
4pxkassi Esjan-vandretur
4pxkassi Hvalsafari
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Rejse- og afbestillingsforsikringer. Vi opfordrer vores kunder til at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Mad og drikkevarer udover nævnt i rejseplanen.