BESTIL / FORESPØRG
  • Grupperejser-skolerejse3
    Island

    skolerejse 3 i Island

    Skoletur til Island, Fontana spa, den gyldne cirkel og meget mere

Skolerejse 3 i Island

boks7png Din klasse kan trygt rejse til island med Travel Nord boks7png

5 dage - 4 nætter

Vi er specialister i skolerejser til Island.  Rigtig mange skoleklasser fra hele skandinavien rejser med os til Island hvert eneste år og oplever den fantastiske og helt anderledes natur i Island..
se priser1

gallery-grupperejser-skolerejse3-1
gallery-grupperejser-skolerejse3-2
gallery-grupperejser-skolerejse3-3
gallery-grupperejser-skolerejse3-4
gallery-grupperejser-skolerejse3-5
gallery-grupperejser-skolerejse3-6
gallery-grupperejser-skolerejse3-7
gallery-grupperejser-skolerejse3-8
gallery-grupperejser-skolerejse3-9

Se forslag på 5 dage og 4 nætter

Dag 1: Ankomst Keflavik lufthavn - Hostel
Gruppen ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt direkte til et Hostel i Reykjavik. Hostellet ligger i ca. 30 min gåafstand fra Reykjavik midby (10 min med bus). Eleverne indkvarteres i 4-6 pers. værelser med fælles badeværelser. Lærere bor i enkelte værelser med fælles badværelser. Hostellet er meget godt indrettet til  begge dele små og store grupper, med café, fælles køkken, tv , computer og aktivitets værelse. Hostellet ligger smukt ved siden af Reykjaviks største udendørs svømmehal, Der findes også restauranter og butikker i området.

- Fly Keflavik- Kastrup
- Hostel

Dag 2: Den Gyldne Cirkel - Fontana Spa - Hostel
Efter morgenmad på hostellet bliver gruppen hentet af en bus og kørt til Den Gyldne Cirkel, hvor eleverne kommer til at se flere af de største seværdigheder og naturperler i Island. Den Gyldne Cirkel,  inkluderer bl.a.  Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. På Tingvellir nationalpark kan man også se den kontinentale linje, mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade,  "Sprækken Almannagjá".  Derefter besøger I det mægtige 32m høje vandfald "Gullfoss", og den sprudlende gejser "Geysir".

Vi slutter så dagen af med at tage i Laugarvatn Fontana, som er et spa og wellness center, der ligger ved byen Laugavatn og sø af samme navn. Her nyder I forskellige hot pools, dampbade og finsk sauna i forlængelse af hinanden. Det varme vand og damp kommer fra den nærliggende underjordiske varme kilde, der varierer i temperatur alt efter vejret, typisk mellem 40° og 50°C. En helt igennem unik og helsebringende oplevelse for krop og sjæl. Byen Laugavatn ligger kun 50 min. kørsel fra Reykjavik, hvor naturen har skabt dette enestående naturfænomen. Helsebringende, varm damp ryger direkte op fra underjorden gennem gitteret i kabinegulvet. Laugavatn Fontana, der har været et yndet sted for de lokale siden 1929, er for nylig blevet renoveret, og er i dag et moderne wellness center, hvor natur og tradition mødes. Når I kommertilbage til hostel bliver der serveret/bestilt kina mad/pizza.

- Pickup i Heldags udflugt til Den Gyldne Cirkle
- Fontana natur spa
- Kina mad eller pizza

Dag 3: Hvalsafari og en fri dag i Reykjavik - Hostel
Efter morgenmad bliver gruppen hented for hvalsafari. Hvalturen starter fra Reykjaviks gamle havn. På turen vil I komme tæt på hvaler og opleve dem i deres naturlige omgivelser. Kaptajnen og de venlige guides viser jer, hvor I kan spotte hvalerne i havoverfladen og fortæller om de forskellige typer hvaler, I kan forvente se på turen. Resten af dagen kan bruges til at besøge midtbyen i Reykjavik, en moderne by hvor der findes mange butikker, cafeer og museer.

- Hvalsafari
- Fri dag i Reykjavik

Dag 4: Esjan Vulkan - Svømmehallen - Hostel
Efter morgenmad bliver gruppen hentet for en vandretur på bjerget Esja. Esja er et inaktivt vulkan (1,8 million år siden det sidste udbrud) der er 914 m højt, stejlt bjerg ca. 10 km Nord for Reykjavík. Esja er det mest markante af bjergene i omegnen i hovedstadsområdet og kan ses fra stor del af byen. Det er en god gåsti op bjerget og helt fantastiskt udsygt over Reykjavik og ommegn. (kun muligt i foråret og efteråret) .
Efter ca. 4 times gåtur, bliver gruppen hentet igen. Gruppen tager nu til en af Islands største udendørs svømmehal, som ligger ved siden af hostellet. Husk Island har overflod af varmt vand, og derfor er det dejligt at tage i den store udendørs svømmehal og jacuzzier.

- Pick up i gåtur på vulkan
- Tur i svømmehallen

Dag 5: Hjemrejse
Gruppen bliver hentet tidligt og kørt til lufthavnen for hjemrejse til Danmark.

- Fly Keflavik - Kastrup

Pris per person
4pxkassi Fra kr. 4.590,-
Bemærk: Den oplyste pris er beregnet ud fra 30 personer som rejser i perioden fra 15/9 - 14/5 og den laveste flypris, vi kan tilbyde. Kontakt os med de grundlæggende oplysninger fra jeres skolegruppe og vi kommer tilbage med et tilbud!

prisen inkluderer
4pxkassi Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
4pxkassi Transport ifølge rejsebeskrivelse
4pxkassi 4 Overnatninger på hostel (4 - 6 sammen i værelse) fælles bad, sengelinned
4pxkassi Adgang til Fontana Spa
4pxkassi 1 x Pizzafest/kina mad
4pxkassi Heldags udflugt til Den Gyldne Cirkel
4pxkassi 1 x Adgang til svømmehallen
4pxkassi Esjan vandretur
4pxkassi Hvalsafari
4pxkassi Garanti hos Rejsegarantifonden
4pxkassi Alle lokale skatter og afgifter

prisen inkluderer ikke
4pxkassi Rejse- og afbestillings forsikringer indgår ikke i turens pris. Vi opfordrer vores kunder at tegne relevante rejseforsikringer inden afrejsen til Island.
4pxkassi Mad og drikkevarer udover nævnt i rejseplanen.