tel   (+45) 2398 8200

 • Grupperejser-skolerejse3
  Island

  skolerejse 3 i Island

  Skoletur til Island, Fontana spa, den gyldne cirkel og meget mere

Rejsemål:

tn logo n   ISLAND FÆRØERNE 

BESTIL / FORESPØRG

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn tilbage

Specialister i rejser til Island
Har du brug for rådgivning, så er vi klar til at hjælpe.

tel  2398 8200

Persondatapolitik: Ved at sende os en forespørgsel eller tilmelde nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger
Vi forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt og gerne indenfor 2 - 3 arbejdsdage.

Skolerejse i Island - Pakke 3

En oplevelsesrig skolerejse i Island - Hostel i Reykjavik Center. inkl. morgenmad + Fly

Valgfrit 3 - 4 nætter (flere nætter kan tilbydes)

Vi er specialister i skolerejser i Island.  Rigtig mange skoleklasser fra hele Skandinavien rejser med os til Island hvert eneste år og oplever den fantastiske og helt anderledes natur i Island. På denne skolerejse kommer gruppen til at bo på et hostel i Reykjavik centrum. Morgenmad er inkluderet i rejsens pris.Mulighed for at lave mad i køkken. 2-10 pers. værelser. Der ligger restauranter og butikker alt omkring.

se priser1

studietur Island hostel
skolerejse Reykjavik Island
hostel i Reykjavik Island
morgenmad studierejse island
Vandretur - Hengill vulkan
Fontana Island
Gejser Island
Hvalsafari Island
Reykjavik Island

pris per person2019

 • 3 nætter fra kr. 3.090,-
 • 4 nætter fra kr. 3.430,-

OBS.  Startpakken indeholder det valgte overnatningssted og fly inkl. skat og afgifter (fra pris). Gruppen skal være på 20 personer eller flere til at opnå fra prisen. Gælder fra 15. september til 15.maj. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler planlægning i god tid.

Prisen Inkluderer:

 • Fly Danmark - Island t/r, inkluderet bagage og afgifter
 • Overnatninger på hostel i Reykjavik C.  inkl. sengelinned
 • morgenmad
 • Garanti hos Rejsegarantifonden
 • Alle lokale skatter og afgifter

De forskellige muligheder med aktiviteter i Island:
Island byder på et væld af spænende muligheder. Vi tilbyder selvfølgelig det hele, men interesserne kan være meget forskellige, og derfor har vi valgt at lægge det i jeres hænder,(selvfølgelig med vores hjælp og rådgivning) at vælge aktiviteter som passer jeres behov og budget. Vi fletter det så ind i jeres program i samarbejde med jer. Men det sjove ved vores webshop www.island-aktiviteter.dk er at hele klassen kan være med til at bestemme hvad der skal opleves i Island. OBS. Gruppepris er altid billigere end vist pris på hjemmesiden.

Vi kan endvidere give gruppen en særlig rabatkode som giver 5% rabat på vores aktiviteter (gælder alle aktiviteter undtaget Den Blå Lagune) på www.island-aktiviteter.dk. Alle i gruppen kan så benytte sig af koden og booke det de har lyst til. Kontakt os til at få en særlig rabatkode til jeres gruppe. info@island-aktiviteter.dk

Se et forslag på en skolerejse Inkl. transport og aktiviteter:

Dag 1: Ankomst Keflavik lufthavn
Gruppen ankommer til Keflavik Lufthavn og bliver kørt direkte til et Hostel i Reykjavik center.

Dag 2: Den Gyldne Cirkel - Fontana Spa
Efter morgenmad på hostellet bliver gruppen hentet af en bus og kørt til Den Gyldne Cirkel, hvor eleverne kommer til at se flere af de største seværdigheder og naturperler i Island. Den Gyldne Cirkel inkluderer bl.a. Nationalparken Thingvellir, samlingspladsen, hvor det islandske parlament blev grundlagt i 930. I Tingvellir Nationalpark kan man også se den kontinentale linje mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade, "Sprækken Almannagjá". Derefter besøger I det mægtige 32 m høje vandfald "Gullfoss" og den sprudlende gejser "Geysir".
Vi slutter dagen af med at tage i Laugarvatn Fontana, som er et spa- og wellness-center, der ligger ved byen Laugavatn og sø af samme navn. Her ¬nyder I forskellige hot pools, dampbade og ¬finsk sauna i forlængelse af hinanden. Det varme vand og damp kommer fra den nærliggende underjordiske varme kilde, der varierer i temperatur alt efter vejret, typisk mellem 40° og 50° C. En helt igennem unik og helsebringende oplevelse for krop og sjæl. Byen Laugavatn ligger kun 50 min. kørsel fra Reykjavik, hvor naturen har skabt dette enestående naturfænomen. Helsebringende, varm damp ryger direkte op fra undergrunden gennem gitteret i kabinegulvet. Laugavatn Fontana, der har været et yndet sted for de lokale siden 1929, er for nylig blevet renoveret, og er i dag et moderne wellness-center, hvor natur og tradition mødes.

Dag 3: Hvalsafari
Efter morgenmad bliver gruppen hented til hvalsafari. Hvalturen starter fra Reykjaviks gamle havn. På turen vil I komme tæt på hvaler og opleve dem i deres naturlige omgivelser. Kaptajnen og de venlige guides viser jer, hvor I kan spotte hvalerne i havoverfladen og fortæller om de forskellige typer hvaler, I kan forvente se på turen.

Dag 4: Vandretur til de Varmekilder og Hengil vulkanen
Efter morgenmad bliver gruppen hentet til en guidet vandretur til Hengill vulkanen hvor I kan bade i de helt naturlige varme kilder ved Reykjadalur. På denne 7 km lange vandretur vil I opleve det unikke geotermiske område ved Hengill vulkanen. Så snart I møder det sted hvor det varme vand fra kilderne møder det kolde vandløb, er det tid til at hoppe i og slappe af i det perfekte tempererede vand og nyde de smukke omgivelser, inden turen går tilbage gennem dalen til hvor vi startede. Det bliver ikke mere naturligt end det her!

Dag 5: Hjemrejse
Gruppen bliver hentet og kørt til lufthavnen for hjemrejse til Danmark.

OBS. Aktiviteterne er valgfrie, der kan flere ting kombineres på en dag. Bliv inspireret af vores aktiviteter på www.island-aktiviteter.dk
Se andre foreslag ind på de andre skolepakker vi tilbyder.